Parduotuvėse veislinių nebūna pirkt.
Klaipėdoje Aina augino sanpaulijas. Bet ji kažkaip nebeužsuka čia, net nežinau, ar dar augina. Dar lyg kažkas buvo iš Klaipėdos.
Šiaip dabar šiltas oras galima ir parsisiųsti iš kito miesto. Pažiūrėk temoje "Skelbimai: perkam,parduodam,keičiam,dovanojam..., kambarines/lauko gėles ir jų reikmenis"
Arba rojaussoduose Augalų turguje kas nors vis parduoda vaikus.
Sveikutes
Pasirodom su pima karta parzydusia Pixie Show-Off

Rob's Shadow Magic apsipylus ziedais

Pasirodom su pima karta parzydusia Pixie Show-Off

Rob's Shadow Magic apsipylus ziedais

Purkeli, labai gražu

Jau ta margalapė kaip įspūdingai atrodo

sveikos ,gal kas turit sanpauliju tokiu kaip FROZEN IN TIME
IRISH FLIRT
ISLAND ROSE
SKANDAL
EMERALD LACE,GALI BUTI IR LAPAI
IRISH FLIRT
ISLAND ROSE
SKANDAL
EMERALD LACE,GALI BUTI IR LAPAI
Purkeli man ir tavo margalapė labai labai...

Pražydo ir pas mane gražuolės sanpaulijos. Įsigyjau pas forumietes,tik kad pavadinimus "išbarsčiau",tai nedrystu rodytis.

Rodykis, gal padės merginos atpažinti

Labai visų gražūs žiedeliai
Mano jaunutės sanpaulijos pradėjo daug pažastinukų auginti. Tai šiandien pasidarbavau ir visus išlaužiau

Mano jaunutės sanpaulijos pradėjo daug pažastinukų auginti. Tai šiandien pasidarbavau ir visus išlaužiau

Neduoda man ramybės vienas klausimas. Su sanpaulijom draugauju neseniai, tad gal neužjuoksit...
Kolegė, sakė, kad augino sanpaulijas, skirtingų spalvų, vieną netoli kitos. Po kiek laiko baltoji išsigimė - pagavo mėlynosios spalvą, kitaip sakant, buvo "išberta" mėlynom dėmėm. Žinau, kad taip atsitinka, pvz, su tulpėm ir kt., o kaip su sanpaulijom? Jūs gi daug kas auginat krūvą skirtingų rūšių, ar atsitinka tokie dalykai?

Kolegė, sakė, kad augino sanpaulijas, skirtingų spalvų, vieną netoli kitos. Po kiek laiko baltoji išsigimė - pagavo mėlynosios spalvą, kitaip sakant, buvo "išberta" mėlynom dėmėm. Žinau, kad taip atsitinka, pvz, su tulpėm ir kt., o kaip su sanpaulijom? Jūs gi daug kas auginat krūvą skirtingų rūšių, ar atsitinka tokie dalykai?