Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų pašnekesiai...

Nauja tema, reikia ir savo keletą gėlių atitempti. smile.gif

Opticall Illusion:
user posted image

Neveislinė
user posted image

Rob's Vanilla Trail
user posted image

Playfull Spectrum:
user posted image
user posted image

Žalčių karalienė:
user posted image

Red Latern:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fira @ 2009 04 28, 11:09)
noriu paklausti, ar ši rūšinė ar ne gėlytė :

Jei gavai be pavadinimo tai jį gali sužinoti iš buvusios savininkės, jei ji nežino tai tokia bevardė ir liks. Iš foto sanpaulijų veislių pavadinimų nustatinėti kaip ir negalima. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 27, 21:58)
sakykit, koks buna tarpinisvazonelis  nuo maziausio iki 9cm skersmens? kur perkate Vilniuje?
Dekui uz pagalba!

Mergaites, ne gi nei viena negalit atsakyti del vazoneliu dydziu? ar Jus is mazojo vazonelio iskarto sodinat i 9cm skersmens vazoneli?
Atsakyti
sveikos, as irgi uzsikabinau ant sanpauliju ax.gif
jau isigijau Persian Lace, Happy Returns, Pat Tracey, Rob's Shadow Magic, Emerald Love, Paradise Lost ir Fredettes risen star.
Rob's Shadow Magic jau zydi thumbup.gif
norejau paklaust, ar yra kokia speciali zeme sanpaulijoms ir i kokius vazonelius geriausia sodint 4u.gif reiktu mano vaikiukus persodint, o nezianu nuo ko pradet 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 28, 15:19)
Mergaites, ne gi nei viena negalit atsakyti del vazoneliu dydziu? ar Jus is mazojo vazonelio iskarto sodinat i 9cm skersmens vazoneli?

Pats maziausias pas mane 5.5 cm. skepsmens, toliau 6.5 cm. turiu, 8.5 cm. Kiek pastebejau skiriasi 0.5 cm. tie rudi vazoniukai, bet mazu sudetinga rasti (deficitas). Kartais Ermitaze (Akropolyje) buna pirkti (nuo neisgyvenusiu mazu augaliuku).
Atsakyti
Aš iš visai mažiuko vazonėlio prigijusias ir pradėjusias augti, persodinu į tokius juodus keturkampius nedidelius vazonėlius. Jų daug būna pavasarį, skirta daigams, tokie sulipę pardavinėjami. Kai dar kiek paauga tada sodinu į 9 cm .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 balandžio 2009 - 15:23
QUOTE(ooo @ 2009 04 28, 15:23)
norejau paklaust, ar yra kokia speciali zeme sanpaulijoms ir i kokius vazonelius geriausia sodint  4u.gif  reiktu mano vaikiukus persodint, o nezianu nuo ko pradet  4u.gif

As naudoju durpes +kiminai+vermikulitas+agroperitas. Nepararciau pirkti parduotuveje to pakelio su uzrasu "Sanpaulijoms", pagal mane tokia zeme tiktu gal kokiems kaktusams mad.gif
Vazonelius (bent mane taip mokino ir as tuo naudojuosi) 1/3 skroteles dydzio 4u.gif

QUOTE(Fira @ 2009 04 28, 12:09)
Ačiū Tau L@n@ labai  4u.gif
Bet jaučiu, kad dar nepabaiga smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Sekmes auginant, lauksim foto reportazo, tikiosi, neusilgo mirksiukas.gif biggrin.gif

Kerpena , koks grooooozis ..mmm bigsmile.gif wub.gif Gal planuoji vezti i KBS paroda bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 28 balandžio 2009 - 15:26
QUOTE(l@n@ @ 2009 04 28, 16:23)
As naudoju durpes +kiminai+vermikulitas+agroperitas. Nepararciau pirkti parduotuveje to pakelio su uzrasu "Sanpaulijoms", pagal mane tokia zeme tiktu gal kokiems kaktusams  mad.gif
Vazonelius (bent mane taip mokino ir as tuo naudojuosi) 1/3 skroteles dydzio  4u.gif
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Sekmes auginant, lauksim foto reportazo, tikiosi, neusilgo  mirksiukas.gif  biggrin.gif

dekui labai 4u.gif eisiu ieskot situ dalyku, apie kuriuos pirmakat girdziu blush2.gif
tai reiskia mano vaikiuku gal dar ir nereik persodinet...maziukai jie dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 28, 15:09)
Jei gavai be pavadinimo tai jį gali sužinoti iš buvusios savininkės, jei ji nežino tai tokia bevardė ir liks. Iš foto sanpaulijų veislių pavadinimų nustatinėti kaip ir negalima. mirksiukas.gif

Ačiū, Sigute, už atsakymą 4u.gif
Tikriausiai taip ir liks ta gėlytė bevardė, nes buvusi šeimininkė tikrai jo nežino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l@n@ @ 2009 04 28, 16:23)

Kerpena , koks grooooozis ..mmm  bigsmile.gif wub.gif Gal planuoji vezti i KBS paroda  bigsmile.gif

Nieko neplanuoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(l@n@ @ 2009 04 28, 16:10)
Kartais Ermitaze (Akropolyje) buna pirkti (nuo neisgyvenusiu mazu augaliuku).

O l@n@ thumbup.gif Ir as ten pat juos zvejoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 04 28, 14:57)
Nauja tema, reikia ir savo keletą gėlių atitempti. smile.gif

Kerpena, nuostabios gėlytės - ne tik žiedai, bet ir patys augaliukai thumbup.gif
Atsakyti