Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų pašnekesiai...

ЕК-Сады Семирамиды žiedukai tokio didumo, kad net nebenulaiko kotukai jų. thumbup.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
fantastika wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 27, 22:58)
Aciu uz balioneli wink.gif

sakykit, koks buna tarpinisvazonelis  nuo maziausio iki 9cm skersmens? kur perkate Vilniuje?
Dekui uz pagalba!

Aš mažus vazonėlius pirkau Žalioje stotelėje (7cm skersmuo).
Atsakyti
Mažų vazonėlių, 5,5 ir 6 cm. paprastai būna Schetelige smile.gif O koks sanpaulijų grožis, Kerpena wub.gif Pasaka thumbup.gif Ir Sigutės gražuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
Sigute, atrodo, kad žiedai vos ne didesni už pačią skrotelę blink.gif Lyg vaikiukas žydėtų, nors pagal lapų skaičių, tai sanpaulija jau tikrai ne vaikas atrodo.
Atsakyti
Kerpena, Sigute, kokios nuostabios jūsų gėlytės thumbup.gif O žiedų grooožis wub.gif
Atsakyti
Turiu nauja grazuole wub.gif user posted image

Aciukas l@n@'i 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 04 28, 14:57)
Nauja tema, reikia ir savo keletą gėlių atitempti. smile.gif

Neveislinė
user posted image

Red Latern:
user posted image

man tai šitos labai gražios, ypač ta raudonoji bigsmile.gif
Atsakyti
Dieve koks grozis, nors nuotaika pakele rolleyes.gif
O Rob's Vanilla Trail isvis fantastika 4u.gif , as sita veisle jau senai isimilejau, tik va pas mane jos dar nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 04 29, 07:46)
Sigute, atrodo, kad žiedai  vos ne didesni už pačią skrotelę blink.gif  Lyg vaikiukas žydėtų, nors pagal lapų skaičių, tai sanpaulija jau tikrai ne vaikas atrodo.

Nu nėra ji savo lapų skrotele maža, bet kaip žiedukai "gigantai" tai taip ir atrodo.

Ačiū mergaitės už pagyrimus, sanpaulijos man daug ką reiškia, ir jos tai jausdamos atsidėkoja savo nuostabiu žydėjimu. thumbup.gif
Atsakyti
na, mergaites, jus ir grozius uzauginot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as aplink savasias kiekviena diena patupineju lotuliukas.gif tikiuosi, ir mane palepins kada savo ziedu groziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 29, 20:56)
Nu nėra ji savo lapų skrotele maža, bet kaip žiedukai "gigantai" tai taip ir atrodo.

Ačiū mergaitės už pagyrimus, sanpaulijos man daug ką reiškia, ir jos tai jausdamos atsidėkoja savo nuostabiu žydėjimu. thumbup.gif

Tai taip ir supratau, kad nemaža, o tik taip atrodo dėl žiedų didumo.

Man labai gražiai atrodo ten pirmame psl., kur kelios gėlės baltame fone. Ten gal kokia speciali "studija" fotografavimui?
Atsakyti