Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų pašnekesiai...

QUOTE(l@n@ @ 2009 06 02, 07:40)
Na tai tada dar yra sansas atpazinti  mirksiukas.gif

jo, dar va kaimynka padejo, viena dar stary night blue
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2009 06 02, 20:06)
Žiūriu, daug kas savo kolekcijas atsinaujino, čia vienos augalus, kitos lapų naujų turi smile.gif  Na gal pasigirkit, kas kokių grožių įsigijot? smile.gif

papasakosiu savo sanpauliju istorija,pernai balandi gavau dovanu paprasta sanpaulija,nelabai jos man patiko,bet kaip ji man be perstojo zydejo ir zydejo,tai ir paverge,parduotuvej nusipirkau dar viena rudeniop,patiko spalva,balta su violetiniais krasciukais,nu ir ka manot po nauju metu taip uzsikreciau,dar pas drauge pamaciau balta pilnavidure dideliais ziedais,ir kaip manot siuo metu turiu 9 doh.gif ,dabar zydi 2,,2dar nezydi,o kitos pilnu tempu krauna ziedukus wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
sumelavau 3 zydi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 06 02, 18:02)
Labai graži užsispyrėlė wub.gif
O ji vardą turi, ar ne?

Turi Sun Sizzle mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2009 06 02, 22:02)
Ir manęs tas darbas laukia, bijau, kad ko nesugadinčiau, pirma gerai paieškosiu informacijos , kol pažastinukai paūgės blush2.gif

Siūlau pasiskaityti čia:
Pažastinukų atskyrimas
Atsakyti
Irine-labai labai AČIŪ wub.gif wub.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2009 06 02, 21:02)
Ir manęs tas darbas laukia, bijau, kad ko nesugadinčiau, pirma gerai paieškosiu informacijos , kol pažastinukai paūgės blush2.gif

Na ir aš prisskaičiau visko, bet jau kaip gavosi taip... tikiuosi prigis biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes sanpauliju myletojos 4u.gif as labai myliu sias grazuolytes, anksciau auginau pramonines, o dabar isigyjau kruva lapuku is Jelenos is visagino, pirmasis is pasodintu vaikuciu galvytes parode Zima Ulybaetsa smile.gif , labai grazios jusu sanpaulytes, kasdiena dziaugiuosi, aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš kažkaip šiauliuose niekur neužtinku veisliniu gražiu nusipirkti. Visur tos neišvaizdžios mėlynos... Taip ir tupiu be sanpaulijos mad.gif
Atsakyti
veislines sanpaulijas galima isigyti tik pas augintojus, kolekcionierius, forumiecius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzdute 3 @ 2009 06 03, 13:35)
veislines sanpaulijas galima isigyti tik pas augintojus, kolekcionierius, forumiecius biggrin.gif

O kodėl pirkti nebuna? Kas čia per deficitas. Nuliudinot verysad.gif
Atsakyti
jos masiskai neauginamos, taip kaip kitos pramonines , maximines sanpaulijos schmoll.gif
Atsakyti
egleja ,labai grazios tavo gelytes bigsmile.gif ypac pirmoji...as tokios labai norejau wub.gif
Atsakyti