Arba bent jau žinai kokie pavadinimai buvo, tada būtų galima"sustatyti" kur kuri, bet jei visai nebežinai jų, tai sunku bus, nelabai pagal nuotraukas nustatinėja veisles, nes yra daug iš pirmo žvilgsnio panašių.
Merginos, ar pirkote kas nors sanpaulijas iš Jelenos, Visagino? Ar ji siunčia, jei užsisakot tik keleta augalelių? Galbūt norėčiau kelių, bet niekaip mano kompas nepakrauna jos e-meilo, kuris nurodytas puslapyje. Gal kas galėtų man jį persiųsti, jei turite? Kiek pamenu, kažkas ieškojo Irish cream. Ne jūs, l@n@? Kiek suprantu Jelena ją turi?..
matot pirkau is alyvuoges ir debesienes bet reikalas tame, kad ne tiesiogiai, o per savo kaimynka (nu kooperavuomes mes )
keli pavadinimai like, tai - EK Shakinya, volsebniji sny ir goluboj tumas (tik bijau, kad sis pas mane nusibaige ) nu ziuresim, gal visgi bus ryskus kokios nors veisles pazymiai, o is pavadinimo prisiminsiu, kad okia turejau turet
Merginos, ar pirkote kas nors sanpaulijas iš Jelenos, Visagino? Ar ji siunčia, jei užsisakot tik keleta augalelių? Galbūt norėčiau kelių, bet niekaip mano kompas nepakrauna jos e-meilo, kuris nurodytas puslapyje. Gal kas galėtų man jį persiųsti, jei turite?
Kiek pamenu, kažkas ieškojo Irish cream. Ne jūs, l@n@? Kiek suprantu Jelena ją turi?..
matot pirkau is alyvuoges ir debesienes
bet reikalas tame, kad ne tiesiogiai, o per savo kaimynka (nu kooperavuomes mes )
keli pavadinimai like, tai - EK Shakinya, volsebniji sny ir goluboj tumas (tik bijau, kad sis pas mane nusibaige )
nu ziuresim, gal visgi bus ryskus kokios nors veisles pazymiai, o is pavadinimo prisiminsiu, kad okia turejau turet
Sveikos. Pagaliau sulaukiau užsispyrėlės žiedelio. Beveik metus laukiau, bet pasidavė ji Dabar turiu dar vieną kuri kol kas nesiruošia dar žydėt, bet aš kantri, palauksiu.[