Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų pašnekesiai...

QUOTE(l@n@ @ 2009 06 01, 18:28)
Dabej, o gal prisimeni pas ka isigyjei, cia patikimesnis atpazinimo budas  mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Arba bent jau žinai kokie pavadinimai buvo, tada būtų galima"sustatyti" kur kuri, bet jei visai nebežinai jų, tai sunku bus, nelabai pagal nuotraukas nustatinėja veisles, nes yra daug iš pirmo žvilgsnio panašių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 birželio 2009 - 19:33
QUOTE(l@n@ @ 2009 06 01, 13:10)
Zodziu, kiek zmoniu tiek...receptu  biggrin.gif

Už receptus ačiū biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 01 birželio 2009 - 19:32
Merginos, ar pirkote kas nors sanpaulijas iš Jelenos, Visagino? Ar ji siunčia, jei užsisakot tik keleta augalelių? Galbūt norėčiau kelių, bet niekaip mano kompas nepakrauna jos e-meilo, kuris nurodytas puslapyje. Gal kas galėtų man jį persiųsti, jei turite?
Kiek pamenu, kažkas ieškojo Irish cream. Ne jūs, l@n@? Kiek suprantu Jelena ją turi?..
Atsakyti
matot pirkau is alyvuoges ir debesienes
bet reikalas tame, kad ne tiesiogiai, o per savo kaimynka (nu kooperavuomes mes blush2.gif )

keli pavadinimai like, tai - EK Shakinya, volsebniji sny ir goluboj tumas (tik bijau, kad sis pas mane nusibaige sad.gif )
nu ziuresim, gal visgi bus ryskus kokios nors veisles pazymiai, o is pavadinimo prisiminsiu, kad okia turejau turet g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2009 06 01, 21:49)
Merginos, ar pirkote kas nors sanpaulijas iš Jelenos, Visagino? Ar ji siunčia, jei užsisakot tik keleta augalelių? Galbūt norėčiau kelių, bet niekaip mano kompas nepakrauna jos e-meilo, kuris nurodytas puslapyje. Gal kas galėtų man jį persiųsti, jei turite?
Kiek pamenu, kažkas ieškojo Irish cream. Ne jūs, l@n@? Kiek suprantu Jelena ją turi?..

As neseniai pirkau (mes tryse kokoperavomes), nemazas uzsakymas gavosi rolleyes.gif
Irish Cream radau kitur , bet ir Jelena turi mirksiukas.gif
Parasysiu adresa i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2009 06 02, 00:17)
matot pirkau is alyvuoges ir debesienes
bet reikalas tame, kad ne tiesiogiai, o per savo kaimynka (nu kooperavuomes mes  blush2.gif )

keli pavadinimai like, tai - EK Shakinya, volsebniji sny ir goluboj tumas (tik bijau, kad sis pas mane nusibaige sad.gif )
nu ziuresim, gal visgi bus ryskus kokios nors veisles pazymiai, o is pavadinimo prisiminsiu, kad okia turejau turet  g.gif  blush2.gif

Na tai tada dar yra sansas atpazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 02 birželio 2009 - 06:41
QUOTE(Emila @ 2009 06 01, 21:49)
Merginos, ar pirkote kas nors sanpaulijas iš Jelenos, Visagino? Ar ji siunčia, jei užsisakot tik keleta augalelių?

Neseniai pirkau lapelius iš Jelenos. Parašyk jai, manau siųstų ir keletą augalėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 02 birželio 2009 - 08:50
Pirmą kartą atskyrinėjau pažastinukus, manau sėkmingai blush2.gif
Dabar belieka laukti ar sėkmingai tie vaikiukai prigis tongue.gif
Atsakyti

Sveikos. Pagaliau sulaukiau užsispyrėlės žiedelio. Beveik metus laukiau, bet pasidavė ji biggrin.gif Dabar turiu dar vieną kuri kol kas nesiruošia dar žydėt, bet aš kantri, palauksiu.[

user posted image

Fotoaparatas biškį spaqlvą iškraipė blush2.gif
Atsakyti
Labai graži užsispyrėlė wub.gif
O ji vardą turi, ar ne?
Atsakyti
Žiūriu, daug kas savo kolekcijas atsinaujino, čia vienos augalus, kitos lapų naujų turi smile.gif Na gal pasigirkit, kas kokių grožių įsigijot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2009 06 02, 15:54)
Pirmą kartą atskyrinėjau pažastinukus, manau sėkmingai  blush2.gif
Dabar belieka laukti ar sėkmingai tie vaikiukai prigis  tongue.gif

Ir manęs tas darbas laukia, bijau, kad ko nesugadinčiau, pirma gerai paieškosiu informacijos , kol pažastinukai paūgės blush2.gif
Atsakyti