Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų pašnekesiai...

QUOTE(Gintute @ 2009 05 10, 00:09)

O čia mano mylimiausios

Nuostabios gėlytės, šaunuolė augintoja! 'Ruffled Skies' - pati pačiausia wub.gif

QUOTE(tsima @ 2009 05 10, 08:10)
tai nieks ir neatsakysit, apie margutes? kodel iš baltų virstam alyvinėm?(lapukai)

Mielai atsakyčiau, jeigu tik žinočiau... Gal tai vyksta dėl kokių nors cheminių elementų substrate tam tikrų proporcijų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 10 gegužės 2009 - 09:58
Man atrodo, kad gal ir nuo aplinkos sąlygų tas margumas priklauso. Mano viena margalapė irgi žiemos metu įgijo šiek tiek rausvo atspalvio iš vidurio. Vasarą to nebuvo.
Atsakyti
Kaip paroda, ar buvot kuri?

Vakar su šeima buvom nuvažiavę į parodą. Kas liečia sanpaulijas, tai buvo Silvanos, Ren, Laisvutės, DaliosRaimondos gėlyčių (gal ko nors ir nepaminėjau). Tikėjomės kiek didesnės ekspozicijos, bet tikrai buvo kur akis paganyti. Įsigijom ir kelis augaliukus smile.gif
Įdėsiu kelias nuotraukytes, nors ir nelabai kokybiškas.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 10 gegužės 2009 - 17:10
Labai gražių augaliukų buvo parodoje thumbup.gif Gaila tik kad tiek mažai vietos...
Labai man patiko keramika thumbup.gif
Pamačiusi labai užsinorėjau įsigyti Glioksniją, tik kažkaip neteko užtikti skelbimuko, kad kas parduotų g.gif
Foto deja nepadariau verysad.gif , bet atrodo maždaug taip (tik gali būti įvairių spalvų):
user posted image
FOTO ragau per google... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 05 09, 12:26)
Minte labai gaila , kad per visą žiemą neparodeinė vieno žieduko čia forume, o juk buvai žadėjusi, tai gal taikai į pažadukų būrį ir tu? lotuliukas.gif

Ka ten taikai, tai jau esu pazadukas, ka darysi, neprisiruosiu vis (kaip sakant is to gero- nuotrauku kalnai, atrinkt dar reikia kuri grazesne doh.gif ).. Reikia prisiruost ir skirt tam laiko, koki savaitgali gal g.gif

Zodziu, maziau zadesiu dabar lotuliukas.gif

Berods Kerpena klause- taip, mano augaliukai stelaze auga. Kitaip netureciau turbut nei vienos geles- langai i pietus, ka buvau pastaciusi (ne is sanpauliju) viskas nukepe, nors ir bandziau saugot.. Su sanpaulijom pabijojau rizikuot unsure.gif

----

Tiesa, buvau parodoj, gelytes grazios, ir plius man labai patiko pateikimas- vazoneliai balti vienodi, patiesimas, uzrasai kieno geles. Tikrai organizatoriai verti didziulio pagyrimo ir palaikymo 4u.gif
Papildyta:
tai nieks ir neatsakysit, apie margutes? kodel iš baltų virstam alyvinėm?(lapukai)?
Kaip paroda, ar buvot kuri?

Na, siaip kai kurios veisles ir turi but tokiais lapais. Nebent nebudinga veislei, plius, jei anksciau taip nebuvo, o dabar visos alyvines pasidare, tai tada tikrai nezinau kas dedasi unsure.gif

Apie kokia veisle cia eina kalba?
Atsakyti
Noriu pranešti apie įvykius:

neseniai burbėjau, kad į kiminus pasodinti lapai jau pusę metų neduoda vaikų. Tai va, persodinau juos į žemę (pirktas durpių substratas, maišytas su kiminais bei perlitu), ir 2 iš 3 lapų davė vaikų vos per 10 dienų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2009 05 10, 21:42)
Ka ten taikai, tai jau esu pazadukas, ka darysi, neprisiruosiu vis (kaip sakant is to gero- nuotrauku kalnai, atrinkt dar reikia kuri grazesne  doh.gif ).. Reikia prisiruost ir skirt tam laiko, koki savaitgali gal  g.gif

Zodziu, maziau zadesiu dabar  lotuliukas.gif

Berods Kerpena klause- taip, mano augaliukai stelaze auga. Kitaip netureciau turbut nei vienos geles- langai i pietus, ka buvau pastaciusi (ne is sanpauliju) viskas nukepe, nors ir bandziau saugot.. Su sanpaulijom pabijojau rizikuot  unsure.gif

----

Tiesa, buvau parodoj, gelytes grazios, ir plius man labai patiko pateikimas- vazoneliai balti vienodi, patiesimas, uzrasai kieno geles. Tikrai organizatoriai verti didziulio pagyrimo ir palaikymo  4u.gif
Papildyta:
Na, siaip kai kurios veisles ir turi but tokiais lapais. Nebent nebudinga veislei, plius, jei anksciau taip nebuvo, o dabar visos alyvines pasidare, tai tada tikrai nezinau kas dedasi  unsure.gif

Apie kokia veisle cia eina kalba?

tai va- jos buvo žalios su baltais, o dabar žalios su alyviniais... doh.gif

O paroda- tai ką aš žinau..... sanpaulijas pamačiau, nes buvo pradžioj.... man šiek tiek mažoka gėlyčių pasirodė, o šiaip tai kažkas baisaus, rengėjai matyt nesitikėjo tokio anšlago, nes žmonių, mašinų labai daug, kai įėjom į orandžeriją, tai iki kaktusų ir orchidėjų nedaėjau....nes tame šiltnamy taip karšta, o eilė visai nejudėjo, tai nuo iguanos sukau atgal ir jau nebe gėlės buvo galvoje, galvojau, kaip čia neišgriuvus ir greičiau lauką pasiekus... thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes sanpauliju myletojos.Labai noriu ir as tos gelytes,tik nezinau kaip jas daugint.Nuskyniau pas sese jos lapeli ir laikau vandeny,jau antra savaite,bet saknu taip ir neleidzia.Ka ne taip darau?
Atsakyti
jei čia klausi apie gloksinijos lapą, tai jos nėra labai greitos... o gloksinijos ir savo temą turėjo, gal kur dar likusi..... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gražuolių sanpaulijų augintojos 4u.gif ,
gal kuri auginat Chimera "Amanda"? Labai norėčiau įsigyti lapuką ar vaikiuką ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 05 11, 17:17)
Sveikos, gražuolių sanpaulijų augintojos  4u.gif ,
gal kuri auginat Chimera "Amanda"? Labai norėčiau įsigyti lapuką ar vaikiuką  ax.gif ...

Turiu chimera Myrthe (Humako), http://gesneriads.wb.../Myrthe__1_.jpg
galiu atskirti ir lapuka ir yra ziedstiebiu, is ju gal patikimiau dauginti chimeras. Dar greitu laiku turesiu (tiesiog dar labai mazi) vaikiukus chimeros melynos spalvos (melyna su baltu). Jei domina, rasyk AZ 4u.gif
Atsakyti
nieks nepagyrė ritlenio ,parodos nominanto, tai pristatau pati.
user posted image blush2.gif
Atsakyti