Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų pašnekesiai...

Norita, koks gražus balkonas 4u.gif Tiek vienu metu daug žydinčių gėlyčių wub.gif
Atsakyti
o as tik koklkas viena sanpaulijos lapuka pamerkiau i vandeni.kad isleistu saknis.lauksiu ir dziaugsiuos jusu kolkas gelytem
Atsakyti
oho merginos akys apraibo nuo tokiu groziu wub.gif

rodau savo Dumpling
zydi jau ne pirma karta, bet visad labai gausiai (tfu tfu tfu, kad neprisisnekeciau)
cia pirmasis ziedukas sio zydejimo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Visoms geros parodos smile.gif
Gaila, kad maniskem nuzydejimo ir nauju pumpuru metas dabar g.gif

Kita vertus- antras zydejimas neuzilgo bus thumbup.gif

Kiek cia paskaitau, panasu pas mane viena dydysis zydejimas ziema buna lotuliukas.gif

kas parodoj dalyvausit? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2009 05 08, 15:30)
oho merginos akys apraibo nuo tokiu groziu  wub.gif

rodau savo Dumpling
zydi jau ne pirma karta, bet visad labai gausiai (tfu tfu tfu, kad neprisisnekeciau)
cia pirmasis ziedukas sio zydejimo smile.gif
user posted image

kaip gražu blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 05 07, 15:05)
Rodau savo grazuoles  wub.gif

Labai gražios tavo sanpaulijos. thumbup.gif

QUOTE(norita @ 2009 05 08, 08:40)
Mano gražuolės jau gyvena balkone

Tikras sanpaulijų rojus! thumbup.gif

QUOTE(dabej @ 2009 05 08, 14:30)
rodau savo Dumpling

Gražiai atrodo, ir žiedukų dar daug turės. thumbup.gif

QUOTE(Mintee @ 2009 05 08, 21:11)
Kiek cia paskaitau, panasu pas mane viena dydysis zydejimas ziema buna  lotuliukas.gif

Gal ir taip, bent manosios tai žiemą tik viena kita žieduką tepadodė, bet šiuo metu tai tiesiog pasakiškas žiedukų desantas, kaip aš juokauju.
Minte labai gaila , kad per visą žiemą neparodeinė vieno žieduko čia forume, o juk buvai žadėjusi, tai gal taikai į pažadukų būrį ir tu? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikute merginos uzsikreciau jusu ligele ir begalo noriu ir ieskau sampauliju gal turit ka pasiulyti? gyvenu netoli Moletu ir galeciau su jumis susisiekti paimti gelyciu tik per autobusu stoti aisku sumokeciau .Rasykit pasiulymus i a.z. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2009 05 05, 18:17)
o as pasimaivysiu savo pirmaisiai Debon's Christmas morning sanpaulijos ziedeliais  thumbup.gif
user posted image

Labai gražios visų gėlytės....
Turiu pora klausimukų- kodėl mano Debons Christmas Morning iš balto margumo pavirto rausvu margumu. ir ne tik šitos veislės, bet ir šalia esanti miniukė Mac's Jubillant Jam Boree buvę margi( žali su baltu) lapukai pasidarė žali su alyviniu. jos stovi šalia žydinčių kitų sanpaulyčių.

Ir gal žinote iki Kelintos valandos vyks ryt paroda Kauno botanikos sode?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 09 gegužės 2009 - 16:09
Mano tai žiemą žydėjo, tik vasarą įsigyti vaikai, kurie kaip tik iki rudens užaugo ir sukrovė žiedus. Baigė kažkur greit po Naujųjų.
Tiesa darbe, kadangi labai šviesu, tai mano 4 sanpaulijos žydėjo irgi iki gruodžio vidurio ir jau vasarį vėl sukrovė pumpurus

Mintee, matyt pas jus po lempomis auga, kad žiemą žydi?
Atsakyti
Kokios fainutės jūsų gėlytės, o Dumpling mane sužavėjo labiausiai wub.gif
O čia mano mylimiausios "Liubasha- EK"
user posted image
Buffalo Hunt
user posted image
Ruflies skys 2
user posted image
Heartland's Heirloom Lace
user posted image
Miniukė beveisliukė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintute: 09 gegužės 2009 - 23:23
Gintute , laabai grazios visos gelytes, bet jau Rufled skies-2 tai first.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2009 05 09, 16:05)
Labai gražios visų gėlytės....
Turiu pora klausimukų- kodėl mano Debons Christmas Morning iš balto margumo pavirto rausvu margumu. ir ne tik šitos veislės, bet ir šalia esanti miniukė Mac's Jubillant Jam Boree buvę margi( žali su baltu) lapukai pasidarė žali su alyviniu. jos stovi šalia žydinčių kitų sanpaulyčių.

Ir gal žinote iki Kelintos valandos vyks ryt paroda Kauno botanikos sode?

tai nieks ir neatsakysit, apie margutes? kodel iš baltų virstam alyvinėm?(lapukai)?
Kaip paroda, ar buvot kuri?
Atsakyti