Įkraunama...
Įkraunama...

Nedarbingumo pažymėjimas, ligos pašalpa

QUOTE(Dideja @ 2009 09 21, 12:16)
taip, turetu skaiciuoti uz I ketvirti, nesvarbu, kad kova jau pradejot dirbt. Juk uz sausi ir vasari gavot is Sodros pinigus uz vaiko prieziura (cia turiu omeny iki kol vaikui sukaks 2-eji metai).

problema, kad as jau sausi ir vasari negavau pasalpos, o kovo men tik isejau i darba
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2009 09 21, 11:02)
problema, kad as jau sausi ir vasari negavau pasalpos, o kovo men tik isejau i darba

Sveiki 4u.gif
Jums skaiciuos is minimumo, nes esat soc. drausta, nesvarbu, kad neisdirbot 3 men mirksiukas.gif
Paskambinkit i sodra tel. 870070080-viska isaiskins labai maloniai. mirksiukas.gif
Atsakyti
as noriu paklausti ,jei as tureciau nedarbingumo lapeli vaiko slaugai,kiek procentu ir nuo kelintos dienos as gauciau?
Atsakyti
QUOTE(alinaanila @ 2009 09 25, 19:20)
as noriu paklausti ,jei as tureciau nedarbingumo lapeli vaiko slaugai,kiek procentu ir nuo kelintos dienos as gauciau?

Gautumet 85% nuo pirmos susirgimo dienos smile.gif
Atsakyti
S.m. Rugjucio men. isejau i darba po 2 metu vaiko prieziuros atostogu. dabar apsirgo vaikas ir siandien paemiau biuleteni iki penktadienio, t.y. 5 darbo dienos. Sakykit uz kuri laikotarpi bus paskaiciuoti pinigai, ar uz ta kuri buvau vaiko prieziuros atostogose?
kitas klausimas blush2.gif penktadinei eisiu pas vaiko gydytoja kad uzdarytu biuleteni. sakykite, kur man tada su tuo biuleteniu eiti - ar pirmiau i darboviete i buhalterija?? ar i sodra?? (tiesiog niekad nebuvau su tuo susidurus, tai nezinau net)
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 09 28, 12:22)
S.m. Rugjucio men. isejau i darba po 2 metu vaiko prieziuros atostogu. dabar apsirgo vaikas ir siandien paemiau biuleteni iki penktadienio, t.y. 5 darbo dienos. Sakykit uz kuri laikotarpi bus paskaiciuoti pinigai, ar uz ta kuri buvau vaiko prieziuros atostogose?
kitas klausimas  blush2.gif  penktadinei eisiu pas vaiko gydytoja kad uzdarytu biuleteni. sakykite, kur man tada su tuo biuleteniu eiti - ar pirmiau i darboviete i buhalterija?? ar i sodra?? (tiesiog niekad nebuvau su tuo susidurus, tai nezinau net)

Tai pirma buhalterija užpildo,o tada veži į sodrą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 09 29, 13:37)
Tai pirma buhalterija užpildo,o tada veži į sodrą bigsmile.gif

ACIU
Atsakyti
QUOTE(mzija @ 2009 09 22, 00:17)
Sveiki 4u.gif
Jums skaiciuos is minimumo, nes esat soc. drausta, nesvarbu, kad neisdirbot 3 men mirksiukas.gif
Paskambinkit i sodra tel. 870070080-viska isaiskins labai maloniai. mirksiukas.gif

pas mane panasi situacija.budama darbo birzoje susiradau darbuka.pradirbau daugiau nei 2 savaites.ir susirgo vaikas.dabar jau 2 savaite esu namie.norit pasakyti,kad gausiu uz nedarbingumo laika g.gif
Atsakyti
QUOTE(mzija @ 2009 09 25, 20:32)
Gautumet 85% nuo pirmos susirgimo dienos smile.gif

labai aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mamos, aš čia su tokiu labai kebliu klausimu ateinu patarimo blush2.gif lapkričio mėnesį tenka trims dienoms išvykt į užsienį blush-anim-cl.gif darbdavys, žinau, kad tikrai neišleis cool.gif galvoju pasiimti trims dienoms biuletenį, bet esu girdėjusi gandų, esą SODRA tikrina, ar neesi išvykęs į užsienį g.gif ar čia tiesa?? g.gif Ir dar kaip dabar pasikeitus tvarkai apmoka biuletenį?? Galvoju, jei pirmas tris dienas SODRA nieko nemoka, tai kaip ir tikrint jai nebūtų ko blush-anim-cl.gif
Parašykit mamytės kas žinot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 09 spalio 2009 - 21:38
Šiuo metu Sodra tikrina visus, nes pas ją skolos didžiulės, ir nesvarbu kad jai nereikės mokėti. Kiek dienų tai nežinau. Bet rizika yra didelė. O nemokamų atostogų neišleistų?
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 09 29, 19:42)
pas mane panasi situacija.budama darbo birzoje susiradau darbuka.pradirbau daugiau nei 2 savaites.ir susirgo vaikas.dabar jau 2 savaite esu namie.norit pasakyti,kad gausiu uz nedarbingumo laika g.gif

man jau 2 karta suserga vaikas.idomu kaip bus su nedarbingumu gausiu as ka nors ar ne.mat 3ciadieni mastau uzdaryti nedarbinguma ir kita diena tutraukus darbo sutari isejus is darbo gryzt i birza.
Atsakyti