Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija - 7

labas vakaras wink.gif
tai va vakar pastebejau kad mano klivika vaikiuka augina thumbup.gif labai apsidziaugiau, bet va iskilo klausimas: as visada galvojau kad vaikiukus augina tik tada kai buna labai daug saknu vazone, to reziume turejau sulaukti ziedu, bet deja ziedu nera doh.gif gal kazka blogai darau? beje vaikiukas pirmas pas ja nors turiu jau kokius 6 metus. kazkada esu minejus kad ji man zidejo iki persodinimo, supratau kad nieko kito nebelieka kaip laukti kol priaugins saknu grazuolyte wub.gif o dabar vietoj ziedu sulaukiau pagausejimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanele @ 2009 05 21, 21:23)
As sendien atskyriau 2 vaikucius,vazona teko sudauzyti,nes niekaip neisejo iskrapstyt.O saknys graziai "ratuku" susiviniojusios buvo,tai atsukau ir vaikai su savom saknelem liko.Tikiuosi kitais metais rezultatas geras bus  4u.gif

Gal kitoms ir neįdomu, bet aš norėčiau žinoti.
Kaip tai pasodinai tik 2 atžalas? Juk pati rašei, kad atžalos yra 3! Tai 3-čią nugalabijai? O kaip senosios klivijos? Jų nesodinai? Taip ir palikai gulėti ant puodo šukių? Ir kodėl anksčiau nesakei, kad nemoki išimti persodinamos klivijos iš gėliapuodžio? Nors aš pati nesu persodinusi nei vienos gėlės, bet tikrai žinau bent porą mažų gudrybių, kaip iškelti gėlę iš puodo, jo nesudaužant. Garantuotai būtau pasakiusi.
O kur dingo didysis optimizmas? Dabar girdisi tik menka viltis, kad gal kitais metais geriau pasiseks. Nenusimink. Ką padarei tą padarei. ok.gif Gyvenimas tęsiasi. Juk svarbiausia dar priešaky.
Atsakyti
nu jau cia rimta..
Man reikia persodinti klivija, kurios niekaip negaliu istraukti is vazono.. Gal gali patarti kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 05 22, 19:34)
labas vakaras wink.gif
tai va vakar pastebejau kad mano klivika vaikiuka augina  thumbup.gif  labai apsidziaugiau, bet va iskilo klausimas: as visada galvojau kad vaikiukus augina tik tada kai buna labai daug saknu vazone, to reziume turejau sulaukti ziedu, bet deja ziedu nera  doh.gif  gal kazka blogai darau? beje vaikiukas pirmas pas ja nors turiu jau kokius 6 metus. kazkada esu minejus kad ji man zidejo iki persodinimo, supratau kad nieko kito nebelieka kaip laukti kol priaugins saknu grazuolyte  wub.gif o dabar vietoj ziedu sulaukiau pagausejimo  biggrin.gif

Niekaip neįsikertu, kokios čia problemos? g.gif Tina*, brangioji, gal gali išversti, kas čia parašyta?
Atsakyti
QUOTE(imakulata @ 2009 05 22, 19:51)
Gal kitoms ir neįdomu, bet aš norėčiau žinoti.
Kaip tai pasodinai tik 2 atžalas? Juk pati rašei, kad atžalos yra 3! Tai 3-čią nugalabijai? O kaip senosios klivijos? Jų nesodinai? Taip ir palikai gulėti ant puodo šukių? Ir kodėl anksčiau nesakei, kad nemoki išimti persodinamos klivijos iš gėliapuodžio? Nors aš pati nesu persodinusi nei vienos gėlės, bet tikrai žinau bent porą mažų gudrybių, kaip iškelti gėlę iš puodo, jo nesudaužant. Garantuotai būtau pasakiusi.
O kur dingo didysis optimizmas? Dabar girdisi tik menka viltis, kad gal kitais metais geriau pasiseks. Nenusimink. Ką padarei tą padarei. ok.gif Gyvenimas tęsiasi. Juk svarbiausia dar priešaky.

kas nores tas supras,as nieko negalabijau biggrin.gif ,tik atskyriau ir persodinau 4u.gif . kitais metais tikiuosi prie tu mano 3 zydinciu prisides ir ketvirta,nes irgi nemaza buvo,tai sale senuju ir palikau,o mazosios keliaus i kitus namus tongue.gif
as irgi keles gudrybes zinau kaip is vazono iskrapstyti,tik jos jau nebepadejo ! jau anksciau sakiau jog vazone tik saknys,zemes radau tik saujale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 05 22, 20:30)
nu jau cia rimta..
Man reikia persodinti klivija, kurios niekaip negaliu istraukti is vazono.. Gal gali patarti kaip? smile.gif

Gerbiama(s) kicé, Jūsų turimos klivijos sėkmingam ištraukimui būtina turėti daug savos gamybos velėninės žemės. Ar jau pasigaminote? Beje, ar į vazoną be klivijos daugiau nieko neįkišote? nail.gif
Atsakyti
QUOTE(imakulata @ 2009 05 23, 09:26)
Gerbiama(s) kicé, Jūsų turimos klivijos sėkmingam ištraukimui būtina turėti daug savos gamybos velėninės žemės. Ar jau pasigaminote? Beje, ar į vazoną be klivijos daugiau nieko neįkišote? nail.gif

poniute, nebukit tokia smaila doh.gif doh.gif doh.gif net slykstu skaityti jusu postus cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 05 22, 14:54)
O tai kur kas rimciau nei laisvi pasisakymai  tongue.gif

sioj temoj, galima pasisemti dar ir teisiniu ziniu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2009 05 22, 21:30)
nu jau cia rimta..

pasakysiu kaip as visalaik darau ax.gif su peiliu pervarau tarp vazono sieneles ir zemiu, poto labai graziai issiima smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjurgitas: 23 gegužės 2009 - 08:48
QUOTE(imakulata @ 2009 05 23, 09:26)

taip, velenine zeme kompostuoju atskirai nuo biohumuso.. turiu jos sociai - 3-4 metu senumo.. Ir i vazona nieko neikisau - o reikejo?
Atsakyti
Vasarai išneštus į lauką kambarinius augalus labai dažnai puola įvairūs parazitai. Tai labai nuodinga nuoroda visoms ir visiems, kurie ruošiasi išnešti savo klivijas vasaroti po atviru dangumi:
http://www.zaliejitu...a...e=76&id=674 nail.gif
Atsakyti
O štai mano klivijos, fotografuotos 05.24d..žydi arba ruošiasi žydėt:
Apelsininė:user posted image Raudonžiedė: user posted image Nr.14 Persikas - Abrikosas Makentosha: user posted image
Atsakyti
Regila bus nuostabu wub.gif
O ir pas mane naujienos geltonoji leidzia ziedyna bet nenori jis lysti is po lapeliu schmoll.gif
Bet bandysiu kaip nors prikalbinti pasirodyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 05 24, 16:41)

O ir pas mane naujienos geltonoji leidzia ziedyna bet nenori jis lysti is po lapeliu  schmoll.gif 
Bet bandysiu kaip nors prikalbinti pasirodyti  wub.gif

Nuzudysit mane su geltonom, mane pavydas uzgraus
Atsakyti