Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija - 7

QUOTE(muminukas @ 2009 05 26, 14:54)
tai juokauju dėl vyryklės... paliejau šiltu vandeniu, kad nors kiek išlįstų  g.gif ryt gal reiks vazonę pašildyti mastau.gif

manau sildyk jau siandien mirksiukas.gif nes ziedeliai atrodo cypia kaip priverti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 05 26, 13:58)
manau sildyk jau siandien mirksiukas.gif nes ziedeliai atrodo cypia kaip priverti bigsmile.gif

reikia instrukcijas pasižiūrėti, į gimtadienį išvažiuojam už poros valandų mastau.gif
bet vakar dar tiksliai nieko nesimatė - ten pat vežimą stumdžiau.

ok, pasiskaičiau, spėsiu. o kiek maždaug laiko šildyti vazoną? ax.gif

puodas užkaistas essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 26 gegužės 2009 - 14:13
as norejau paklausti, kada sios geles vaikus leidzia???
pas mane vaikiuka leidzia bet nezydi, ka darau blogai?
Atsakyti
Daugiau trijų kartų per metus klivija nežydės. Pas mane tiek yra žydėję, užpraeitais metais. Dažniausiai 2 kartus.
Atsakyti
vėl vazoną šildau ax.gif jau lyg kotuko truputį matosi, bet dar reikia pasistiebti ax.gif
Atsakyti
Kalbejot apie trasas, tai man asmeniskai patinka Vilmorin, Schultz trasos.
Atsakyti
Mano klivija....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2009 05 27, 13:15)
Ž.J. gražuolę užauginai  wub.gif  wub.gif  4u.gif

Ilgai laukiau kol prazys... paskui jau nusiteikiau kad nezydes, ir gryzus po sesijos pamaciau, kad ruosias zydet, kad puoliau laistyt siltu vandeniu.... ir rezultatas va toks.....
Atsakyti
Ž.J. graži klivija. Kokios jos įdomios - visos kažkuo skiriasi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,pas mane jau trecia karta zydi ,ir vis ziedus leidzia tarp lapu ,laistau tik su siltu vandeniu,kaip reiketu vazona pasildyti siuo metu ,t.y vasara kaip nesyldo radiatoriai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 28, 22:34)
Sveikutes,pas mane jau trecia karta zydi ,ir vis ziedus leidzia tarp lapu ,laistau tik su siltu vandeniu,kaip reiketu vazona pasildyti siuo metu ,t.y vasara kaip nesyldo radiatoriai? unsure.gif

statyti į karštą vandenį, vazoną įstačius į maišelį. na, tik kad maišelis neišsilydytų. laikau ilgai, kol vanduo atvėsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 05 29, 08:47)
Ž.J. graziai prazydo klivijuke  wub.gif

Drauges stebis... sako visa ziema tik lapai..... o dabar toks grozis...
Atsakyti