Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija - 7

Bet as pastebejau ta kad jei tik tik pradzia pumpuro tai pasildzius kazkaip gericiau jis lenda o kai jau ziedukai skleidziasi tai labai sunku juos iskrapstyti g.gif
Idomu kaip muminukui sekasi prasyti pasirodyti grozi nes mano tai pailgejo kotukas labai geritai wub.gif
Atsakyti
Mano gelytes kotas irgi islindo. Tik man labai nepatinka, kad ji jau viena zieda praskleide, o kiti dar mazuciai. Aisku, zydes ilgiau, bet ziedas nebus toks efektingas g.gif
Atsakyti
išnešiau kliviją į lauką ant visai, taip sakant smile.gif naktį +12, manau nesušals g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 29, 13:53)
išnešiau kliviją į lauką ant visai, taip sakant smile.gif naktį +12, manau nesušals g.gif

Tikiuosi i pavesi padejai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 05 29, 11:40)
Bet as pastebejau ta kad jei tik tik pradzia pumpuro tai pasildzius kazkaip gericiau jis lenda o kai jau ziedukai skleidziasi tai labai sunku juos iskrapstyti  g.gif
Idomu kaip muminukui sekasi prasyti pasirodyti grozi nes mano tai pailgejo kotukas labai geritai  wub.gif

kaip išgirdusi aš jau čia smile.gif sekasi tai sunkokai verysad.gif ir šiltu vandenuku lieju - baisu net supūdyti, ir kasdien vazoną šildau. bet ne pyragai kol kas...

user posted image
Atsakyti
As tik noriu pasakyti, kad su viskuo reikia turet saika, su situo sildymu taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 05 29, 13:57)
Tikiuosi i pavesi padejai g.gif

aš vilniuj, pas man saulės nėr smile.gif bet toj vietoj ji gaus saulės nuo ryto iki ~11-12
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 29, 13:42)
kaip išgirdusi aš jau čia  smile.gif sekasi tai sunkokai  verysad.gif ir šiltu vandenuku lieju - baisu net supūdyti, ir kasdien vazoną šildau. bet ne pyragai kol kas...

Iš pradžių turėtų pora žiedelių nužydėti tarp lapų,o po to žiedstiebis dažniausiai paauga su likusiais žiedeliais.( Dar žiedstiebiui ūgtelti padeda augantis mėnulis-dabar kaip tik toks ir yra .Bet čia jau mano asmeniniai pastebėjimai ta tema blush2.gif ) O kaip bus iš tiesų -pamatysim,laikas parodys.Sėkmės eksperimentuojant 4u.gif
Atsakyti
kad visai neplanuotai tas eksperimentas išėjo blush2.gif o mėnulio fazėmis aš tikiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano klivija per savaite visai neprastai kota uzaugino thumbup.gif
[attachmentid=178259]
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 29, 13:53)

as kaip saviske isnesiau...tai vargsei saule po puse lapo nudegino,atsiprasiau ir atgal ant palanges padejau,tik teko apkarpyti.......laimei zydejimui nepamaise...
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 05 30, 15:31)
Mano klivija per savaite visai neprastai kota uzaugino thumbup.gif
[attachmentid=178259]

na jau laukiam, kada visa issiskleis bigsmile.gif
Atsakyti