Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija - 7

QUOTE(Šilko Namai @ 2009 08 10, 12:41)
Laba diena  smile.gif

Turiu nežydinčią kliviją  smile.gif Pirkau prieš pusmetį nužydėjusią, ji vis dar gyvena parduotuvinėj žemėj. Kartais patręšiu. Ar reikia persodinti į kitą žemę, jei taip tai kokią. Kiek mažai reikia vietos šaknims?

Bėda ta, kad mano klivija darbe, o tikros šviesos čia nėra labai daug  g.gif Tik lapelius naujus leidžia, o žiedais nedžiugina.

Būčiau dėkinga už patarimus.

aš persodinau iš karto, kai nupirkta nužydėjo. man patinka ir mano gėlėms tinka universali juknevičiaus žemė, nors šiaip daug kas ją peikia. tai į tokią ir persodinau abi. o vazoną rinkausi tokį, kad tas pirktinis tik tik įsistatė ax.gif
maniškės šviesos taip pat negauna daug, jos ant šiaurinės palangės. gal laistyk šiltesniu vandenuku, gal sukraus žiedus ax.gif na, ne iš karto , bet vis tiek smile.gif
Atsakyti
4u.gif Ir as gavau dovanu tokia gelyte... Persodinau ir kaip visom mano gelytem jai pas mane nepatika...gal galit parasyti kas jai yra?
user posted imagehttp://www.supermama.lt/logo.gif[/img]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amukas: 14 rugpjūčio 2009 - 21:04
QUOTE(amukas @ 2009 08 14, 21:57)
4u.gif  Ir as gavau dovanu tokia gelyte... Persodinau ir kaip visom mano gelytem jai pas mane nepatika...gal galit parasyti kas jai yra?
http://public.fotki....ama.lt/logo.gif[/img]

Negaliu atversti schmoll.gif Kaip suprasti pasakymą, kad visms gėlėms nepatinka? Tai kaip jas augini - perlaistai, ar iš viso nelaistai, ar dar kas nors? Nelabai taip būna, kad visos gėlės neauga schmoll.gif
Atsakyti
[quote=amukas,2009 08 14, 21:57]
4u.gif Ir as gavau dovanu tokia gelyte... Persodinau ir kaip visom mano gelytem jai pas mane nepatika...gal galit parasyti kas jai yra?

Ir vel neiseina ikelti nuotrauku ... doh.gif
Bandau dar karta... ax.gif

http://images49.fotk...cture195-vi.jpg

Papildyta:
QUOTE(amukas @ 2009 08 14, 21:57)
4u.gif  Ir as gavau dovanu tokia gelyte... Persodinau ir kaip visom mano gelytem jai pas mane nepatika...gal galit parasyti kas jai yra?
user posted imagehttp://www.supermama.lt/logo.gif[/img]

Na ir vel nesiseka ikelti nuotraukas blush2.gif doh.gif
Bandau dar karta ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
lotuliukas.gif na as cia ir pridirbau.... na bet pagaliau gavosi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 08 14, 22:01)
Negaliu atversti  schmoll.gif  Kaip suprasti pasakymą, kad visms gėlėms nepatinka? Tai kaip jas augini - perlaistai, ar iš viso nelaistai, ar dar kas nors? Nelabai taip būna, kad visos gėlės neauga  schmoll.gif

Na laistyti stengiuosi ne per daznai, kai virsutinis sluoksnis sausas pasidaro... Net nezinau, lyg ir rupinuosi, bet kazkokios galima butu pasakyti neisvaizdzios... net nezinau kaip cia pasakius na nebujoja doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
amukas, man cia i kazkokia liga panasu g.gif
Atsakyti
Bandziau kasko panasaus ieskoti per google, bet nelabai ka randu...
As ir galvoju, kad gal kokia liga.. tik nezinau verysad.gif ... gal jau ir neatsigaus g.gif
Atsakyti
Dingot is eterio visos...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 25, 23:06)
Dingot is eterio visos...

Tikriausiai visų klivijos puikiai auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 26, 19:39)
Tikriausiai visų klivijos puikiai auga  biggrin.gif

aš vis užmetu akį, ar netyčia kokio žiedo vėl neleidžia, bet tyku, ramu, tai ir gerai. nieko, ateis sezonas, tema atgis bigsmile.gif juk visos susimatome ir kitose temose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 26, 21:18)
aš vis užmetu akį, ar netyčia kokio žiedo vėl neleidžia, bet tyku, ramu, tai ir gerai. nieko, ateis sezonas, tema atgis  bigsmile.gif juk visos susimatome ir kitose temose  smile.gif

Tikra tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kada tas musu sezonas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 26, 21:18)
nieko, ateis sezonas, tema atgis  bigsmile.gif

nežinau ir aš kada tas sezonas, bet maniškė vis dar žydi rolleyes.gif žiemą buvo tokia oranžinė, o dabar beveik raudonai sužydėjo, matyt lauko sąlygos ją taip paveikė smile.gif
Atsakyti