QUOTE(Piranij@ @ 2009 05 05, 18:10)
Cukraus nededu grieztai niekur, o druskos kartais idedu siek tiek, bet nevisada.
O nevalgo visus maitinimus, ar tik kai kuriuos?? Nes maniskiam buvo uzeje, kad vakare pries miega nelabai valge. Dar gali buti, kad tarpuose per daug prisiuzkandziauja, todel nebuna alkanas atejus maitinimo laikui.
QUOTE(ausru @ 2009 05 05, 18:59)

Teisingai, ir as taip manau

Ner cia ko vaikus prie to nuodo taip anksti pratint, kaip sykis reikia kuo ilgiau apsaugot nuo cukraus. Gardesiu atsivalgys mokykloje kai tevai nematys ir nekontroliuos

Zinau ka sakau, nes puikiai matau ka vaikai per pertraukas kemsa

aš jau prisidirbau su tuo pasaldinimu.Maniškis labai daug naktim gerdavo,vandens neikšdavau,o pasaldintą kompotą,tai jau oij kaip gėrė. Ir ką turime buteliuko kariesą

Naktį seilės nesigamina ir dantys išvis nesivalo,ot tai prisidirbau

į šikną man reik duot

O kai pamačiau,tai tada vandenį pradėjau duot gert,kelias naktis pasikankinom ir baigėsi išvis naktiniai gėrimai. O kaltas,tai MB sakydavo nekankink vaiko duok tų skanių kompotų,o dabar pats mato pasėkmes. Oij tie vyrai...
QUOTE(ausru @ 2009 05 05, 19:13)
Pas mus tas pats - neprileidzia nei prie ausu, nei prie nagu, nei prie nosies - baisus riksmas

. Kartais nakti tenka uzburkusia nosi pravalyt, tai net baisu ka kaimynai galvoja ka mes su tuo vaiku darom. Bet tokiais atvejais nelabai as tu kaprizu ziuriu - padarau kas reikia ir baigta

Kuo greiciau procedura pasibaigia, tuo geriau. O kad biski parekia - nieko tokio, plauciai prasivedina.
O Humeri tai net geriau sedinciam pusti, paskui su ta slangute Rhinomer pratraukiu dar.
O aš jau buvau pradėjus galvot,kad gal kažkas su mano vaiku ne taip,kad nieko neleidžia daryt ir rėkia

Bet vadinasi yra ir dar tokių

.Na mes ir pakankinam,kaimynai mūsų ir prisiklauso,bet užspaudžiam su MB ir atliekam visas procedūras.
Man vieną kartą dantų vos neišlupo,kai su šlangute traukiau,tai galvoju ačiū nereikia

.Bet dabar,tai kai būna nuotaikoj,tai ir pats išpučia nosį
Mortele ir tavo abu zuikiai kokie faini

Ir sesė,taip gražiai su broliu matosi elgiasi. Ir šuniuką turit tokį kaip mes
Ir mūsų temos visi vaikučiai kokie gražūs