Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XIII tema

QUOTE(Mortele @ 2009 05 06, 15:33)

va imetu vaizdeli kaip dabar atrodo (siandien jau geriau po savaitgalio, kai ant moliugu dietos pabuvo  ax.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

Na man tada tik tylėt ir nebėdavot,kad mano vaikui blogai..
Kiek tie mažiukai turi iškentėt doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 05 06, 16:00)
Mums tai uztepus hormono tos vietos is pradziu labai uzrausta, atrodo, kad sudirgsta, o po kurio laiko jau blyksta ir gyja. Ir ta pati poveiki pastebejau su puiklapiais.

O aš irgi sakau -mums puiklapiai suveikė kaip hormonai, na ne taip greitai, bet taip pat gražiai (nuo hormonų buvo superidealu- tris dienas).

QUOTE(lawanda @ 2009 05 06, 17:13)
na įdedu savo dičkio kojas 

Siaubas blink.gif
mano vaikui yra panašus vaizdas buvęs, bet oda atsistatė iki normalios...
QUOTE(Mortele @ 2009 05 06, 17:33)

va imetu vaizdeli kaip dabar atrodo (siandien jau geriau po savaitgalio, kai ant moliugu dietos pabuvo  ax.gif )

Žinok , Mortele, vistiek tavo vaikutis labai gražus wub.gif Tik gaila mažyliuko, kad taip kankintis turi verysad.gif
Papildyta:
Mortele, turiu omeny ne gražią ligą, bet gražų vaikutį mirksiukas.gif
Atsakyti

Lawanda, o kokiu hormonu tu tepdavai savo dicki? ar cia tik hydrokortizonas savo darba padare? siaubas kaip liudna, kad gydytojai taip agituoja tept maziukus hormonais.
Tiesa, pamirsau pasakyti, kad kai buvau pas Cerniauska, tai jis tokia minti issake, jog ko cia jus bijote, juk ne ant svarios odos tepsite, o ant isbertos doh.gif nu man juokingai skamba tokios mintys is gydytojo lupu.
Mortele, tavo zuikiukas labai labai grazus wub.gif gaila, kad tiek tenka iskenteti musu maziukams.
Atsakyti
QUOTE(kleckas*** @ 2009 05 06, 16:47)
Na man tada tik tylėt ir nebėdavot,kad mano vaikui blogai..
Kiek tie mažiukai turi iškentėt doh.gif  verysad.gif

kiekvienai mamai savo vaikiuko AD yra savotiska tragedija ir lengvesne ar sunkesne forma, bjaurus dalykas kaip reta - niesti, eria, trukineja ir .t.t verysad.gif 4u.gif

QUOTE(geguzevasaris @ 2009 05 06, 16:57)
Žinok , Mortele, vistiek tavo vaikutis labai gražus wub.gif Tik gaila mažyliuko, kad taip kankintis turi verysad.gif
Papildyta:
Mortele, turiu omeny ne gražią ligą, bet gražų vaikutį mirksiukas.gif

aciu mirksiukas.gif

Olgina, jei nemaisau jus buvot pas Cerniauska, man tik klausimas iskilo, kaip atrodo tavo vaikas, kad jis liepe nekankinti ir tept hormonais g.gif nes lyg ir neblogi atsiliepimai apie ji g.gif as ji tik is matymo zinau, niekada nesilankem... mes pas Vaiciulioniene vaikstom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mortele: 06 gegužės 2009 - 17:14
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 05 06, 17:57)
mano vaikui yra panašus vaizdas buvęs, bet oda atsistatė iki normalios...

O mums neatsistato, ir dar labiau plečiasi jei nedrėkinam, neprižiūrim ir t.t. verysad.gif

QUOTE(Olgina @ 2009 05 06, 18:06)
Lawanda, o kokiu hormonu tu tepdavai savo dicki? ar cia tik hydrokortizonas savo darba padare? siaubas kaip liudna, kad gydytojai taip agituoja tept maziukus hormonais.
Tiesa, pamirsau pasakyti, kad kai buvau pas Cerniauska, tai jis tokia minti issake, jog ko cia jus bijote, juk ne ant svarios odos tepsite, o ant isbertos doh.gif  nu man juokingai skamba tokios mintys is gydytojo lupu.

pagrinde Advantan, dar Elidel, o kitu net nelabai pamenu doh.gif , seniai buvo ax.gif

tad mergaitės prieš tepdamos pažiūrėkit kas gali atsitikt, aišku aš nekalbu kai TIKRAI to reikia, kai situacija išties bloga, kai vaikutis kankinasi labai, bet tik nepiktnaudžiaukit ir prieš tai išbandykit kitas, švelnesnes priemones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 05 06, 18:12)

Olgina, jei nemaisau jus buvot pas Cerniauska, man tik klausimas iskilo, kaip atrodo tavo vaikas, kad jis liepe nekankinti ir tept hormonais  g.gif nes lyg ir neblogi atsiliepimai apie ji  g.gif as ji tik is matymo zinau, niekada nesilankem... mes pas Vaiciulioniene vaikstom

siandien velai vakare nusiusiu savo mergytes nuotrauka Daddygirl, o ji ides i musu temele, tai pamatysite kaip mes atrodome. Dabar nusiusti negaliu, nes vyras issiveze fotoaparata, o aplanko, kur sudetos visos nuotraukos kompas kazko neatidaro doh.gif Siaip Cerniauskas man labiau patiko nei Astrauskaite, su ta kai bendrauji, tai ji labai jau mandra vaidina, o jis toks labiau isigilinantis i tevu nuomone pasirode.
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 05 06, 17:21)

tad mergaitės prieš tepdamos pažiūrėkit kas gali atsitikt, aišku aš nekalbu kai TIKRAI to reikia, kai situacija išties bloga, kai vaikutis kankinasi labai, bet tik nepiktnaudžiaukit ir prieš tai išbandykit kitas, švelnesnes priemones  4u.gif

Labai geras patarimas Lawanda, ypac naujai prisijungusioms mamoms, kurios dar neturi tiek daug patirties ir galbut per daug pasitiki gydytojais.

O tavo vaikino tikrai gaila sad.gif , sitaip vaikui oda sugadino blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Olgina @ 2009 05 06, 17:28)
Siaip Cerniauskas man labiau patiko nei Astrauskaite, su ta kai bendrauji, tai ji labai jau mandra vaidina, o jis toks labiau isigilinantis i tevu nuomone pasirode.

Man irgi patinka Cerniauskas - nuosirdus nesugadintas zmogus dar. Gal tik dar tos patirties kazkiek kaip jaunam daktariukui truksta, bet kad, is tikruju, tokios ligos kaip ad nei tokios senos vilkes kaip Vaiciulioniene, Kuzminskiene, Astrauskaite neisgydo.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 05 06, 18:42)

O tavo vaikino tikrai gaila  sad.gif , sitaip vaikui oda sugadino  blink.gif

man pačiai širdis plyšta, o ir jis nemažai kompleksuoja ypač vasarą, kai su šortais ar šiaip paplūdimy reik išsirenkt doh.gif ir šokėjas jis gi pas mane, o ten persirenginėt daugumos akivaizdoj reikia doh.gif na bet bandom bandom tuos kompleksus iš vidaus išvyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 05 06, 18:42)
Man irgi patinka Cerniauskas - nuosirdus nesugadintas zmogus dar. Gal tik dar tos patirties kazkiek kaip jaunam daktariukui truksta, bet kad, is tikruju, tokios ligos kaip ad nei tokios senos vilkes kaip Vaiciulioniene, Kuzminskiene, Astrauskaite neisgydo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Vaje verysad.gif , vaizdelis nekoks verysad.gif . Pas mus irgi taip buvo, bet dabar jau kuris laikas tyliu suspaudusi snapa ir bijau pasakyt, kad mums gereja unsure.gif Paskutiniu metu tik TS ir puiklapiai unsure.gif

Turiu itarima, kad mus dar kazkas is aplinkos alergizuoja g.gif . Pries kelias dienas persikraustem is miegamojo i kita kambari ir vaiko oda neitiketinai pagrazejo. Persikraustyma paskatino, tai, kad daznai uzejus i miegamaji uzuosdavau kvepalu kvapa. Nesuprasdavau is kur jis sklinda, nes kvepalai - tabu musu namuose ir niekas ju nenaudoja. Pries kelias dienas aptikau, kad kvapas sklinda is rozetes. Pas mus cia toks namas, kad per rozete galima su kaimynais kalbetis , tai nenuostabu, kad visi kvapai is ju pas mus sueina. O jie dar ir suni su kate laiko doh.gif Suma sumarum - vyras uzpute rozetes makrofleksu, o mes laikinai persikelem i kita kambari. Tai dabar ir svarstau, kas mus ten alergizavo? Variantu yra net keli:

1. Kaimynu kvapai (sunys, kates, kvepalai, plauku lakai, rukalu kvapas);
2. Kokosinis/grikinis ciuzinukas lovyteje;
3. Lateksines musu pagalves (vaikas daznai su mumis miegodavo);
4. Gal koks is neseniai gamintos spintos besiskiriantis formaldehidas g.gif;
5. Kambarines geles (dracena, keli kaktusai).

Kaip atsirinkti is tiek nezinomuju?

Mortele, gal ir jus dar kazkas papildomai is aplinkos alergizuoja?
Atsakyti
P.S Tiesa sakant, nzn kiek cia is tu mano isvardintu faktoriu yra realus g.gif
Atsakyti
tai vat juos gesinu tik A-Dermos Dermalibour ir viskas...

Mortele, o kokia situacija butu, jei vien tik naturaliom priemonem bandytum? Nzn, as tai kategoriskai pries tas visas sintetines priemones nusistacius. Gal as klystu, bet man atrodo, kad alergija yra uztersto organizmo apsivalymo budas ir jei as tepliosiu vaika sintetiniais tepalais - tik dar labiau ji tersiu ir nutolinsiu pasveikima.

Isbandziau ir as, tiesa sakant, pirmais zuikio menesiais kruvas sintetiniu kremu, bet kai nesulaukiau pagerejimo, o tik pablogejimo, meciau juos visus ir perejau prie naturaliu priemoniu. Galvoju sitos, jei ir nepades, tai nors nepakenks - y to chlieb, kaip rusai sako smile.gif

Atsakyti