QUOTE(ausru @ 2009 05 12, 05:46)
Ach tu selme...

. Palauk, as tau tuoj atgal "dzauka" pametesiu - tik viena toki posta susirandu . A moment, please...
Papildyta:
Nu va radau

. Amica, prisimeni kaip siulei man tos TF platintojos paprasyti savo pinigu?

Siulau tau dabar savo patarimu pasinaudoti - paprasyk savo pinigeliu, mazum atiduos

?

Oi, Ausru, nu negali tu rami pabūti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 05 12, 07:55)
Aš save nuteikinėju, kad eina geryn
Mano galva dėmės blogiau negu spuogioukai.
Reikia džiovinti spuogiukus, po to tą pačią vietą pamaitinti.
Taip taip, eina geryn ir tuo reikia tikėti
Man spuogiukai irgi geriau patinka nei dėmės. Padžiovinam su Atoderm PO Zinc, paskui padrėkinam. Lengviau nei su dėmėm kovoti

, nes dėmes kartais tepi tepi dešimtis kartų per dieną, o kaip neina geryn, taip neina
QUOTE(Meduvė @ 2009 05 12, 09:26)
sveiki
jau buvau apsidziaugusi, kad avizos tinka, bet vaikas vel isbertas ir nesuprantu nuo ko. Da isdygo du dantukai iskart, tai gal tai irgi galejo itakoti. Nuo avizu ar del tu dantu paleido vidurius O man galvoje taip ir skamba alergologes zodziai "kai vaikas prades viduriuioti, po to bus AD pablogejimas"
Sugirdziau as jam Bifolac bakteriju, bet prisiminiau, kad netoleruojantiems laktozes vaikams yra specialios bakterijos
Nuo to ar nuo ankstesniu alergenu pradejo tinti akyte .
Begom i vaistine kitu bakteriju.
Ir negaliu pradet ivedineti darzoviu, nes tada isvis nesuprasiu kas alergizavo.
tiesa, juk kopustas nealergizuoja, taip?
Gali ir dantukai kaltininkai būti, nes kai maniškiui iltiniai visi 4 dygo, tai ir pabėrė, ir viduriavom. Ir sunku buvo suprasti nuo ko. O va išlindo visi keturi ir susitvarkė visi viduriavimai. Gal kol kas susilaikyk nuo naujų produktų, bus lengviau atsirinkti kas ir kaip. Avižų neduok, jei ryžiai tinka, tai geriau ryžių dažniau. Bananas tinka prie viduriavimų.
QUOTE(lawanda @ 2009 05 12, 09:49)
aš tai jau esu tokios nuomonės, kad lai jau tie spuogiukai lenda, bent matosi, kad jau organizmas "serga" ir gali pradėt imtis priemonių, bet kai va vidinės reakcijos būna, juk mes nematom, tada jau išvis blogai, dar ir todėl aš neskubu hormonais maitint odos kad matyčiau organizmo būklę, pagerėjimus, pablogėjimus......

Aš irgi taip manau, geriau lai matosi kada vaikui pablogėja, kada pagerėja, nes jei paskubi užtepti hormonais, tai išoriškai viskas gražu pasidaro, o kas viduje tai taip ir nežinai. Hormonai tik jau labai prastiems atvejams tinkami.