QUOTE(Inga&Vikute @ 2009 05 12, 18:56)
sveikutės,mano zuikai metukai tuoj,jau puse metų vis bandau nustatyt nuo ko beria,kai pradėjau primaitint nieko nebuvo,ir staigiai atsirado tos dėmės,visas kūnelis,vis ieškau nuo ko ją alergizuoja,negaliu nustatyt,daug išbandžiau produktų neduot,niekas netaisos,noriu paklaust ar ką alergizavo bananai/
Gali ir bananai, ir bet kas kitas iš produktų

. Bet gali būti jums ir taip, kad produktai nelabai įtakos turi, tiesiog liga eina savaime nepaisant ką valgote. Galite tokiu atveju išvis nieko nevalgyti ir situacija negerės.
QUOTE(Mortele @ 2009 05 12, 19:12)

paklausei

is akies - nematuoju, saujoj sumaisau, bet turbut 4 ar 5 dalys TS ir 1 puiklapiu... tas ju aliejus tirstokas tai su medine mentele pakabinu ir tiek
Supratau
QUOTE(Mortele @ 2009 05 12, 20:33)
Mamukai, dar klausimeli turiu

o kaip atrodo jusu maziuku ranku naguciai

maniskio tai, kai gime buvo lygus ir grazus, o kai prasidejo AD tai jie tokie ale "garbanoti" pasidare, negazus

man pediatre sake, kad cia nuo kasimosi, nes jie labai ploni... o kaip jusiskiu

kaip keitesi
nes kojyciu nagiukai, tai lygus kaip ir turi buti
Maniškio lygūs, gražūs

. Keista, kad tai gali būti nuo kasymosi

. Šiaip gal pabandyk knygynuose pažiūrėt ajurvedinių knygų arba knygų apie ligas pagal nagų, liežuvio išvaizdą. Arba, jei nori, paprašysiu mamos, kad ji pažiūrėtų savo ajurvedinėj knygoj, nes joje tikrai rašo apie nagų išvaizdą ir kas negerai pas žmogų kai nagai atrodo vienaip ar kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2009 05 12, 20:46)
As jau visi metai bandau, bet nerandu

Kartais nuo ko sureaguoja, bet kartais nuo nieko taip pablogėja, kitą dieną vėl pagerėja ir niekaip nesuprantu nuo ko, nors stebiu
DErmatologai sako, kad Ad odos uždegimas ir eina sava eiga, tik kai kuris maistas gali išprovokuoti pablogėjimus.
Būtent taip ir yra

, todėl ir sakoma, kad AD nėra alergija.
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 05 12, 22:14)
Čia jau reiktų paryškinti ir įdėti į pirmąjį puslapiuką
Mano draugės mergaitė sega onkologine liga. Ten mamos irgi tarpusavy dalijasi įv. patarimais. Tai draugė pasakojo, kad jai patarė susisiekt su vienu Kauno vaistininku. Ji taip ir padarė, perka iš jo savo dukrai ką jis rekomenduoja gydantis chemoterapija.
Na, įdomumo dėlei ir aš parašiau jam elektroninį laišką , štai kokį gavau atsakymą:
Yra įdėta pirmame puslapyje panaši info

. Va:
MAISTAS
Atopinis dermatitas yra odos uždegimas ir tai nėra tikroji alergija, tačiau šiam susirgimui gali turėti įtakos ir tam tikras maistas arba maistas gali įtakoti AD būklę. Tačiau kokie maisto produktai gali netikti būtent Jūsų vaikučiui, reikia atsirinkti pačiai kruopščių stebėjimų metu. Dešimtims tūkstančių AD sergančių vaikų gali tikti bulvė, o vat pvz Jūsų vaikutį bulvė gali alergizuoti. Čia pateikiamas dažniausiai vaikus alergizuojančių produktų sąrašas ir tie produktai, kurie alergijas sukelia retai. Taip pat reikia žinoti ir tai, kad yra daug atvejų, kai vaiko organizmas toleruoja absoliučiai visus produktus, tačiau vaikutį vistiek beria. Taip būna, toks jau tas AD . Todėl gali būti ir taip, kad net maitinant mažylį vien tik oru, bėrimų neišvengsite.
Įdomu įdomu čia dėl to vaistininko

. Kažin ar yra kas pas jį gydęsis AD? Jei taip, tai ar pasisekė

. Nes gi visi sako, kad AD išaugamas, tai ką tuomet gydo prie AD?

. Bet vat ta info apie tavo draugės mergaitę tai taip sukrėtė... Nu baisu kai pagalvoji, tikrai baisiau nei AD. Aš taip manau. O ar padeda tai mergaitei to vaistininko paskirtas gydymas?