Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XIII tema

QUOTE(Amica @ 2009 05 16, 03:13)
Įdomu koks gi čia stebuklas ir kiek realiai padeda  g.gif

Mano supratimu, kiekviena naujiena odai padeda, paskui pripranta ir baigiasi stebuklas. ax.gif Nekalbu apie tuos atvejus, kai visai netinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos
O jus,kai naudojat TS,ar naudojat dar koki krema?Ar uztenka vien TS? g.gif As dabar tepu su TS,tai oda nera,kad labai sausa,normali,berimu irgi tik biski ant kunelio,tik niezti jai,draskosi,bet tik nakti g.gif pagalvojau,gal del dantuku nervuojasi,nes dygsta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 05 15, 22:54)
Tai tegu  rekomenduodamos mėginukų kokių duoda, tada aš suprantu tas rekomendacijas :

maniškė sakė jau išdalino, ech nespėjom verysad.gif

QUOTE(Amica @ 2009 05 16, 02:13)
O kodėl nemaišai? Pvz aš maišau ruginius ir miežinius dribsnius. Sakai netinka tokie variantai? 

O mano vaikiui  bent kol kas labai gerai tinka mano jau čia minėtas Avent kremukas. Tik jau baiginėjasi, nes mėginukas nėra didelis. Bet pats kremas labai skalsus ir labai gerai, lengvai tepasi.

aš ir maišau kruopas ax.gif

Avent mes ir mėginuką išnaudojom, nugi patiko mažiukei g.gif sakiau Uriage baigsim reiks Avent nusipirkt, o gal šitą naujovę išbandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2009 05 16, 13:48)
Sveikos
O jus,kai naudojat TS,ar naudojat dar koki krema?Ar uztenka vien TS? g.gif As dabar tepu su TS,tai oda nera,kad labai sausa,normali,berimu irgi tik biski ant kunelio,tik niezti jai,draskosi,bet tik nakti g.gif pagalvojau,gal del dantuku nervuojasi,nes dygsta rolleyes.gif

Jei neuztenka vien TS,tai padaryk pertrauka ir panaudok koki kita drekikli mirksiukas.gif Nes oda jau vadinasi priprato ir reikia permainu,o po to vel grisk prie TS.
As jau kai tepu TS,tai jauciu ar oda svelni,ar siurkstoka ir jei siurkstoka tada jau imu koki drekikli kelioms dienom.
Maniskis ir draskosi,tik naktim
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 05 16, 02:13)
O mano vaikiui  bent kol kas labai gerai tinka mano jau čia minėtas Avent kremukas. Tik jau baiginėjasi, nes mėginukas nėra didelis. Bet pats kremas labai skalsus ir labai gerai, lengvai tepasi.

QUOTE(lawanda @ 2009 05 16, 14:07)
Avent mes ir mėginuką išnaudojom, nugi patiko mažiukei  g.gif  sakiau Uriage baigsim reiks Avent nusipirkt, o gal šitą naujovę išbandyt  g.gif

Avent kremą ir aš naudoju jis mums labai gerai tinka veidukui,visad eidama į lauką patepu ir kai į svečius važiuojam pasitepam ax.gif .Nes man jis labai maloniai kvepia,o tuo pačiu ir vaikas kvepia.Mes ir ,kai maudomės naudojam Avent. Mano dičkis,tai užaugo ant Avent baby body&hair wash ir dar dabar,tik jį naudojam galvai ir kūnui rolleyes.gif
Bet visai norėčiau gaut pabandymui ir tos naujos linijos prausiklį ir kremą. Reiks paklausinėt vaistinėse,gal turės. Nes vis į tarpus naudojant TS reikia kažką kito panaudoti. Kol kas naudojau,tik Uriage ir Basalį. Dar pirmadienį bandysim puiklapių užsisakyt,nes užsakovė komandiruotėj buvo rolleyes.gif

Ir dar skaičiau kažkur nete,kad TS reikia tepti ant drėgnos odos g.gif

Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 05 16, 09:53)
Mano supratimu, kiekviena naujiena odai padeda, paskui pripranta ir baigiasi stebuklas. ax.gif Nekalbu apie tuos atvejus, kai visai netinka mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif o jei dar yra iš ko rinktis,tai kam naudoti brangiausias,jei ir pigesnės turi tą patį poveikį
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 05 16, 18:21)
Jei neuztenka vien TS,tai padaryk pertrauka ir panaudok koki kita drekikli mirksiukas.gif Nes oda jau vadinasi priprato ir reikia permainu,o po to vel grisk prie TS.
As jau kai tepu TS,tai jauciu ar oda svelni,ar siurkstoka ir jei siurkstoka tada jau imu koki drekikli kelioms dienom.
Maniskis ir draskosi,tik naktim

Aciu 4u.gif ziuresim toliau,kaip ten bus
Atsakyti
O apie kokį konkrečiau Avent kremą eina kalba? Mes naudojam Avent TriXera. Kitokio ir nesu bandžiusi. Beje, jei kas tokį naudojat, kokia kaina ir koks kiekis tūtoje? Dabar vėl nupirkom Uriage Xemose, bet juo pagrinde tepu kojytes.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 05 17, 04:28)
O apie kokį konkrečiau Avent kremą eina kalba? Mes naudojam Avent TriXera. Kitokio ir nesu bandžiusi. Beje, jei kas tokį naudojat, kokia kaina ir koks kiekis tūtoje? Dabar vėl nupirkom Uriage Xemose, bet juo pagrinde tepu kojytes.

Avent ir Avene ne tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(geguzevasaris @ 2009 05 17, 08:34)

man vaistineje Avene meginuko galvai kazkokio dave (nu plieskanytems), tai neisdrisau naudoti blush2.gif ten sudelyje migdolu aliejus (berods aliejus)
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 05 17, 12:17)
Labukas  4u.gif
man vaistineje Avene meginuko galvai kazkokio dave (nu plieskanytems), tai neisdrisau naudoti  blush2.gif ten sudelyje migdolu aliejus (berods aliejus)

Ir aš gavau mirksiukas.gif pas mus galvytė kaip obuoliukas- jokių pleiskanyčių, tad nenaudoju. Dar gavau užpakaliukui, naudoju, bet įspudžio nepadarė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 05 16, 16:21)
Ir dar skaičiau kažkur nete,kad TS reikia tepti ant drėgnos odos g.gif

O mes TS jau metus naudojam, bet dar nepripratom g.gif . Tepam tik ant dregnos odos visada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 05 17, 08:34)

doh.gif Tai vat, ryte atsikėliau, tepu vaikui ausytes su tuo kremu, žiūriu - gi Avene, o ne Avent doh.gif , ot, galvoju, varna aš blush2.gif . Žodžiu, teplioju aš vaikį su AVENE TRIXERA 4u.gif . Kol kas labai man patinka, tik mėginuką jau išbaigėm, tai dabar reikia galvot ką daryti - pirkti visą tūtą ar ne g.gif . O tokio Avent kremo kaip ir nesu mačius g.gif
Atsakyti
Sveikos
Ar uzsaknejot kas nors TS per neta? g.gif Kaip ten kas?As noriu uzsakyti,nes pirkau pardej,tai labai brangu doh.gif Ar ji atsiustu i Airija? g.gif
Atsakyti