Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XIII tema

QUOTE(ausru @ 2009 05 18, 16:31)
Sodininkaujam - sodinam ekologiskas darzoves  hihihi.gif . O kadangi pirma karta gyvenime tokiu procesu uzsiiminejam, tai baisiai juokinga paciai is saves  hihihi.gif

Ka nori suzinoti apie Akomos TS?

Nu va vis įdomiau mirksiukas.gif O mes prieš pora metų kaip tik panaikinom visus daržus ir pasėjom žolytę rolleyes.gif Gerai,kad turim dar močiutę sodininkę-daržininkę ax.gif

Apie Akomos TS kaip ir nieko nenoriu sužinot Otaip irDaddygirl rašė ,kad geras. O gal tu ką gali parašyt dar. Ar šitą tu užsisakei? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 05 18, 16:48)
Laiskriste1, o tu irgi kažkokius draugus turi UK? Ar bandysi su jų pagalba TS gauti?

Nea aš neturiu nei draugų,nei giminių UK. Bet užtai mano draugė turi draugę UK lotuliukas.gif ,tai bandysim jos prašyt. Bet žinai kaip ten būna su draugų draugais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 18 gegužės 2009 - 16:14
QUOTE(Amica @ 2009 05 18, 15:48)

A kas dėl Akomos TS? Tu šitą ir pirkai? Nu varyk info  mirksiukas.gif

Joo, sita - labai geras sviestukas thumbup.gif .
Atsakyti
Užsisakiau puiklapių aliejaus pirmadienį turėčiau gauti. Laukiam bigsmile.gif

Amica o tu nebandysi? Reiktų pasiimti iš Laisvės al. Tau mama juk paimtų mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Amica @ 2009 05 17, 19:29)
Turiu tokį klausimuką - ar susiduriat kuri su energijos trūkumu? Nu man trūksta mano varikliuko apsisukimų  doh.gif , dažnai tokia apkiautus jaučiuos, kaip maišu trenkta. Pas mane spaudimas pažemintas visada. Gal kuri ką nors vartojat energijai pakelti? Pvz nesat nei viena va tokio dalyko bandžiusi?

http://www.vaistai.l...m...0&Itemid=39

Nugis -panašiai ir aš - dažniausiai kaip su maišu trenkta, spaudimas mažas,o kai susergu - pas man tempa dažniau krenta, nei kyla biggrin.gif doh.gif , kavą geriu n kartų dienoj doh.gif .. . Tai va kas man labiausiai tiko iš visų bandytų "sveikų" dalykų (esu bandžius ir stipresnių,iš sportininkų papildų, bet tų tai jau neminėsiu):
BIONAL daigintų kviečių aliejus, 100 kapsulių good.gif gėrių gėris,kaip man patiko - išgėriau dvi - ir net kavos nenorėjau blink.gif bigsmile.gif - bet.. mažutei manonegerai.. beria..tai laukiu kol nebemaitinsiu. Žinau šitas kapsules mielai geria studentai - kai per naktis mokos biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 05 18, 16:12)
Apie Akomos TS kaip ir nieko nenoriu sužinot Otaip ir............. rašė ,kad geras.
Papildyta:

Otaip, o kaip tu ji uzsisakineji? Pastu? Klausiu, nes man karta nepavyko pastu is ju uzsisakyti, po to kol pinigus atsiemiau doh.gif ........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 18 gegužės 2009 - 19:10
Dėl to TS iš nuorodos jau aišku - geras, kaina liuksinė bigsmile.gif . Žinosim iš kur galima pirkti thumbup.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 05 18, 16:39)
Užsisakiau puiklapių aliejaus pirmadienį turėčiau gauti. Laukiam bigsmile.gif

Amica o tu nebandysi? Reiktų pasiimti iš Laisvės al. Tau mama juk paimtų mirksiukas.gif

O tai iš kur čia pasiimti reikia? Kad iš Laisvės alėjos tai supratau, bet kur ten konkrečiau? Ir iš ko tu užsisakei? Iš Kvapų namų Vilniuje ar kaip? Žinok pabandyčiau, nu blogiausiu atveju aš su mama susitepsim ant savęs. Gal mano mažiui ausytėms tiktų, nes va baigiau Aveno kremuką ir vsio unsure.gif , niekas daugiau taip netinka kaip Avenas tiko. Tai tu parašyk tiksliau kaip ten kas, nes aš tai niekur nieko kol kas neužsisakiau. Tai ar čia man reikia užsisakyti, kad gaučiau, ar čia kaip? Ot klausimų privariau doh.gif blush2.gif

QUOTE(Otaip @ 2009 05 18, 18:38)
4u.gif

Nugis -panašiai ir aš - dažniausiai kaip su maišu trenkta, spaudimas mažas,o kai susergu - pas man tempa dažniau krenta, nei kyla  biggrin.gif  doh.gif , kavą geriu n kartų dienoj  doh.gif  .. . Tai va kas man labiausiai tiko iš visų bandytų "sveikų" dalykų (esu bandžius ir stipresnių,iš sportininkų papildų, bet tų tai jau neminėsiu):
BIONAL daigintų kviečių aliejus, 100 kapsulių  good.gif  gėrių gėris,kaip man patiko - išgėriau dvi - ir net kavos nenorėjau blink.gif  bigsmile.gif  - bet.. mažutei manonegerai.. beria..tai laukiu kol nebemaitinsiu. Žinau šitas kapsules mielai geria studentai - kai per naktis mokos  biggrin.gif .

bigsmile.gif Nu būtinai išbandysiu, dėkui 4u.gif . Kažkada gėriau Geriavit kapsules. Tuo metu mėnesį laiko laksčiau į paskaitas univere ir vakare po paskaitų dar į darbą, namo parsibaladodavau tai 22, tai 23val, tai pirmą nakties, o ryte keldavausi pusę septynių. Tai man tos kapsulės nerealiai padėjo, kitaip nežinau ar būčiau patempusi tokį krūvį.

Šiandien mano vaikis gavo kiaulienos liežuvio smile.gif . Nu gi neišbrokijo bigsmile.gif , tikiuosi tiks, nes jei kiauliena tinka, tai ir jos liežuvis turėtų tikti g.gif
Atsakyti
Amica, esu skaiciusi, kad tas Bional daigintu kvieciu aliejus lb gerai vyrams potencijai gerinti, tai gal ir moterims koki panasu poveiki turi .......... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 18 gegužės 2009 - 19:57
QUOTE(Amica @ 2009 05 18, 20:10)

O tai iš kur čia pasiimti reikia? Kad iš Laisvės alėjos tai supratau, bet kur ten konkrečiau? Ir iš ko tu užsisakei? Iš Kvapų namų Vilniuje ar kaip? Žinok pabandyčiau, nu blogiausiu atveju aš su mama susitepsim ant savęs. Gal mano mažiui ausytėms tiktų, nes va baigiau Aveno kremuką ir vsio  unsure.gif , niekas daugiau taip netinka kaip Avenas tiko. Tai tu parašyk tiksliau kaip ten kas, nes aš tai niekur nieko kol kas neužsisakiau. Tai ar čia man reikia užsisakyti, kad gaučiau, ar čia kaip? Ot klausimų privariau  doh.gif  blush2.gif

Taip čia iš Kvapų namų. Pasiskambinau šiandien telefonu užsakovei į Kauną. Tai va sakė atsiūsti užsakyma(sms) tel. 862199534,parašyti ko ir kiek reikia.Aš užsisakiau 30ml. Pirmadienį gaus prekes ir parašys kur ir kada atsiimti mirksiukas.gif

http://www.aromata.lt/lt/kontaktai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 18 gegužės 2009 - 20:04
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 05 18, 17:16)
Nea,mes čia visos susidomėję šituo TS mirksiukas.gif
http://www.akomaskin...ll_pillow_packs

Sveikos
Aciu uz nuoroda 4u.gif Jau uzsakiau,ziuresim,kada gausim mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

pamirsau parasyti doh.gif Maximoj ekologiski bananai su nuolaida buvo (sestadieni), nezinau, ar vis dar yra ir as su nuolaida - kaina, kaip normaliu - apie 5,50 Lt
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 05 18, 19:56)
Amica, esu skaiciusi, kad tas Bional daigintu kvieciu aliejus lb gerai vyrams potencijai gerinti, tai gal ir moterims koki panasu poveiki turi ..........  hihihi.gif

bigsmile.gif Ajatau, tai kai išgersiu 100 kapsulių, tai perdien visus savo miesto "gėlyčių" žiedus apibėgsiu klientų beieškodama lotuliukas.gif , gi MB tai ištisai namuose nėra lotuliukas.gif . O vyrui tai gal neduosiu... lotuliukas.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 05 18, 20:02)
Taip čia iš Kvapų namų. Pasiskambinau šiandien telefonu užsakovei į Kauną. Tai va sakė atsiūsti užsakyma(sms) tel. 862199534,parašyti ko ir kiek reikia.Aš užsisakiau 30ml. Pirmadienį gaus prekes ir parašys kur ir kada atsiimti mirksiukas.gif

http://www.aromata.lt/lt/kontaktai/

Supratau. Nu lauksiu kol tu gausi ir atsiliepimus parašysi ax.gif

QUOTE(Mortele @ 2009 05 18, 22:43)
pamirsau parasyti  doh.gif Maximoj ekologiski bananai su nuolaida buvo (sestadieni), nezinau, ar vis dar yra ir as su nuolaida - kaina, kaip normaliu - apie 5,50 Lt

Ojei bigsmile.gif , nuo kada gi Maximose ekologiškais bananais prekiauja? bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(ausru @ 2009 05 18, 20:09)
Otaip, o kaip tu ji uzsisakineji? Pastu? Klausiu, nes man karta nepavyko pastu is ju uzsisakyti, po to kol pinigus atsiemiau  doh.gif ........

Aha.. vat taip ir buvo su tiesioginiu užsakymu, taigi - gavau aš jo per mamytę iš forumo (kuri gruodžio mėnesį šį adresą visom čia temoj parašė, ale nė viena kažkaip neįsidėmėjo jo lotuliukas.gif , beja,temoj jo neberadau - moderatoriai gal šį tą pratrina g.gif ?), ji atsisiuntė per žmogų, kuris UK nupirko ir jai persiuntė per furas, regis rolleyes.gif - taigi, supliusavus gabenmo sąlygas, šiokias tokias kapeikas tam žmogui iš UK - sviestukas nebe tokia kaina, kaip nete gaunas... Taigi,aš ir rami buvau - man nekėlė nesusipratimų Daddygirl kaina - galvojau ir daugumai čia mamų, bet pasirodo, kad tiesiog daug kas tuo metu tos nuorodos nė neatidarė biggrin.gif
QUOTE(Amica @ 2009 05 19, 01:23)
-bigsmile.gif  Ajatau, tai kai išgersiu 100 kapsulių, tai perdien visus savo miesto "gėlyčių" žiedus apibėgsiu klientų beieškodama  lotuliukas.gif , gi MB tai ištisai namuose nėra  lotuliukas.gif .

- O vyrui tai gal neduosiu...  lotuliukas.gif

- lotuliukas.gif lotuliukas.gif žinok, gali ir taip būt

- aš ir griežtai nedaviau.. lotuliukas.gif aš i taip čiut gyva lakstau, o dar jei jam duot... tai man dramblinių dozių to aliejaus reiktų lotuliukas.gif
Atsakyti