Dėl to TS iš nuorodos jau aišku - geras, kaina liuksinė

. Žinosim iš kur galima pirkti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 05 18, 16:39)
Užsisakiau puiklapių aliejaus pirmadienį turėčiau gauti. Laukiam
Amica o tu nebandysi? Reiktų pasiimti iš Laisvės al. Tau mama juk paimtų
O tai iš kur čia pasiimti reikia? Kad iš Laisvės alėjos tai supratau, bet kur ten konkrečiau? Ir iš ko tu užsisakei? Iš Kvapų namų Vilniuje ar kaip? Žinok pabandyčiau, nu blogiausiu atveju aš su mama susitepsim ant savęs. Gal mano mažiui ausytėms tiktų, nes va baigiau Aveno kremuką ir vsio

, niekas daugiau taip netinka kaip Avenas tiko. Tai tu parašyk tiksliau kaip ten kas, nes aš tai niekur nieko kol kas neužsisakiau. Tai ar čia man reikia užsisakyti, kad gaučiau, ar čia kaip? Ot klausimų privariau
QUOTE(Otaip @ 2009 05 18, 18:38)
Nugis -panašiai ir aš - dažniausiai kaip su maišu trenkta, spaudimas mažas,o kai susergu - pas man tempa dažniau krenta, nei kyla

, kavą geriu n kartų dienoj

.. . Tai va kas man labiausiai tiko iš visų bandytų "sveikų" dalykų (esu bandžius ir stipresnių,iš sportininkų papildų, bet tų tai jau neminėsiu):
BIONAL daigintų kviečių aliejus, 100 kapsulių 
gėrių gėris,kaip man patiko - išgėriau dvi - ir net kavos nenorėjau

- bet.. mažutei manonegerai.. beria..tai laukiu kol nebemaitinsiu. Žinau šitas kapsules mielai geria studentai - kai per naktis mokos

.

Nu būtinai išbandysiu, dėkui

. Kažkada gėriau Geriavit kapsules. Tuo metu mėnesį laiko laksčiau į paskaitas univere ir vakare po paskaitų dar į darbą, namo parsibaladodavau tai 22, tai 23val, tai pirmą nakties, o ryte keldavausi pusę septynių. Tai man tos kapsulės nerealiai padėjo, kitaip nežinau ar būčiau patempusi tokį krūvį.
Šiandien mano vaikis gavo kiaulienos liežuvio

. Nu gi neišbrokijo

, tikiuosi tiks, nes jei kiauliena tinka, tai ir jos liežuvis turėtų tikti