QUOTE(ausru @ 2009 05 21, 18:15)
FedeSperanza,
Jeigu vaikas turi nors viena is alergijos pozymiu (nesvarbu ar sienlige, ar astma, ar ad), vadinasi jis jau yra jautruolis ir alergizuoti ji gali bet kas. Alergijai budinga keisti forma - vieniems prasideda nuo ad ir perauga i sienliges ir astmas, kitiems atvirksciai, o itin alergiski is viso visa puokste simptomu turi. Faktas tas, kad jeigu nepavyksta iliminuoti alergeno is vaiko aplinkos, alergijos pasireiskimo formu daugeja. Galbut tai jusu atvejis?

Gal ne tik ziedadulkems isijautrinimas buvo ir dabar po truputi perauga i ad? Negasdinu, tik siaip mastau.
Turiu pazistama, kurios berniukas nuolat serga persalimo ligomis. Alergija lyg ir per daug nesiskunde, tik gal iki metuku buvo paberti zandukai. Dabar tam berniukui jau kokie 6 metukai ir visai neseniai jie issityre pas Vaivariene folio metodu ir suzinojo, kad alergiskas karves pienui. Nors jokiu isoriniu alergijos pozymiu nera, bet kaip Vaivariene aiskina, organizmas nuolat kovoja su alergenu, del to silpneja imunitetas ir nelieka jegu kovoti su virusais. Tai cia siaip pamastymui parasiau - jeigu neberia, tai dar nereiskia, kad nealergizuoja.
O odos niezulys be berimu - tikrai 100%-centinis alergijos pozymis.
ačiū labai už nuomonę. labai tokių ir noriu sužinot, kažkaip norisi žinoti, į ką atkreipti dėmesį. pas alergologus ir kt nematau reikalo dabar bėgti, nes nežinau, ką jie gali padėti. o vat stebėti manau vaiką reikia ir aiškinsimės pamažu, kas čia vyksta.
maniškis alergiškas karvės pienui ir mielėms, alergologė sakė, kad šitie turėtų praeiti ir pereiti į šienligę, nes aš turiu šitą malonumą, šiaip šeimoje daugiau niekas ir nealergiški ir neserga AD.
bet su mielėm kiekviena reakcija pas mus tik stiprėja, nors labai labai retai kada tik trupinį duonos nugriebia, tai kažkaip man atrodo, kad nesiruošia ji praeidinėti, juolab kad gavom tris dozes skiepų su mielėm iki pusės metų, tai jaučiu šitie irgi įjautrino organizmą ir nepaliks mūsų taip greit
o vat su pienu tai matau kad tikrai viskas gerėja, mes su juo košes verdam jau ramiausiai, tik gryno ir nevirto nevartojam dar.
mes pirmą kartą vartojom antihistamininius šį pavasarį, visą balandį, tai nuo slogos jie padėjo, o vat visi bėrimai tai taip ir liko... nežinau, nesinori man tokių vaistų vėl griebtis, kažkaip abejoju jų nauda gydymui, jei simptomai nėra tokie stiprūs, manau galima ir be jų išgyventi...