QUOTE(Otaip @ 2009 05 19, 05:40)
Aha.. vat taip ir buvo su tiesioginiu užsakymu, taigi - gavau aš jo per mamytę iš forumo (kuri gruodžio mėnesį šį adresą visom čia temoj parašė, ale nė viena kažkaip neįsidėmėjo jo

, beja,temoj jo neberadau - moderatoriai gal šį tą pratrina

?), ji atsisiuntė per žmogų, kuris UK nupirko ir jai persiuntė per furas, regis

- taigi, supliusavus gabenmo sąlygas, šiokias tokias kapeikas tam žmogui iš UK - sviestukas nebe tokia kaina, kaip nete gaunas... Taigi,aš ir rami buvau - man nekėlė nesusipratimų
Daddygirl kaina - galvojau ir daugumai čia mamų, bet pasirodo, kad tiesiog daug kas tuo metu tos nuorodos nė neatidarė
Tai tu pažiūrėk kokiu būdu, per kiek tarpininkų pirkai

. Tai natūralu, kad kaina gerokai išaugo.
QUOTE(ausru @ 2009 05 19, 07:36)
Amica, tu ten ziurek atsargiai, nes kai uzsegs po to vyras skaistybes dirza isvaziuodamas.....
Nespės. Damušiu jį su pirmu pasiguldymu ant menčių

- nu arg gi ne kaifas vyrui numirti ektazėje ant mylimos moters?
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 05 19, 08:45)
Niekas, matyt, negalvojo, kad permoka tokius pinigus
Nu tai pradžiugink vyrą
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 05 19, 09:20)
Situacija panasi kaip toj kavos reklamoj: "Is kur zinai?" "As daug skaitau." . Vienas sugeba pamatyti kas po nosim guli, o kitam pabaksnoti reikia.
Pasitikėjimas kaltas
QUOTE(Lince1 @ 2009 05 19, 10:10)
Gal kartais kai atsidarai ir būna koks 10 lapų prirašyta, tai gali ir ne tą praleisti.
Permeti, permeti, aš lyg ir nemačiau. O šiaip tai nesitikėjau, kad galima taip užsidėti, jau rašiau, galvoju visų mamų čia vargšiukai vaikiukai, tai negi tiek užsidirbinės. Bet davieriai, no pravieriai, čia pasitikėk, bet tikrink
Vis tas naivumas, ane?
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 05 19, 10:11)
Tik dabar supratau, kad nedavėt Bional kapsulių

, o maniau, kad nedavėt..........

Nu baik tu, kaip gi neduosi vyrui

, taigi paskui pati sienom lipsi, kaimynai ratu apeidinės, pamatę paklaikusį kaimynkos žvilgsnį
Papildyta:
QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 19, 10:40)
Sveikos

Labai atsiprašau, jei apie tai jau buvo, neturiu laiko skaityt viską. Bijau, kad mano sūneliui gali būti atopinis dermatitas

Kai buvo 4-5mėn, pradėjo sausėt kojyčių odytė, o jis kasydavosi

Dar ant rankyčių atskiri raudoni ploteliai atsirado. Veidukas švarus. Tepiau riebiu Sebamed losjonu, rečiau maudžiau. Tada maitinau tik MP. Kai paragavo avižų košės, išbėrė visą pilvą mažais raudonais spuogeliais, nebedaviau - praėjo. Tas kojyčių išsausėjimas kaip ir praėjo, liko tik du ploteliai: vienas pakinkliuke, kitas - ant kitos kojytės čiurnos. Neseniai jie padidėjo, atsirado netoli jų kiti maži pasausėjimai. Ir dar: apie vieną akytę paberta smulkiais spuogiukais, jų kasdien daugėja. Pradėjom ragaut žuvį, bet tikriausiai teks susilaikyt kuriam laikui.
Šiuo ilgu pasakojimu norėjau paklaust, ar gali tokius pasausėjimus sukelt vėsus oras + šildomos patalpos? Pirmas išsausėjimo etapas truko visą žiemą, o antras dabar, atvėsus orui. Mes gyvenam be plastikinių langų, todėl kambary vėsoka, tai tenka pasišildyt elektriniu šildytuvu.
Šią savitę keliausim pas pediatrę pasirodyt, bet manau, kad su šia problema susidūrusios mamytės man daugiau gali patarti.
Ačiū už sugaištą laiką
Užjaučiu

. Berti gali nuo bet ko, kartais išvis neina atrinkti nuo ko

. Ar skaitėte info mūsų temos pirmame puslapyje?
QUOTE(ausru @ 2009 05 19, 12:42)
Mortele, batatu kosyte nebandei vaikiukui duot? Mums tai tinka
Mano mama nerado. Pardavėja sakė, kad juodukai jas labai greitai išperka

. Ir iš kur tų juodukų tiek Lietuvoje?