Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XIII tema

QUOTE(Otaip @ 2009 05 19, 05:40)
- aš ir griežtai nedaviau..  lotuliukas.gif  aš i taip čiut gyva lakstau, o dar jei jam duot... tai man dramblinių dozių to aliejaus reiktų  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif hihihi.gif lotuliukas.gif hihihi.gif lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 05 19, 00:23)
bigsmile.gif  Ajatau, tai kai išgersiu 100 kapsulių, tai perdien visus savo miesto "gėlyčių" žiedus apibėgsiu klientų beieškodama  lotuliukas.gif , gi MB tai ištisai namuose nėra  lotuliukas.gif . O vyrui tai gal neduosiu...  lotuliukas.gif

Amica, tu ten ziurek atsargiai, nes kai uzsegs po to vyras skaistybes dirza isvaziuodamas..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 05 19, 06:40)
bet pasirodo, kad tiesiog daug kas tuo metu tos nuorodos nė neatidarė  biggrin.gif

Tai taip išeina,kad niekas tos nuorodos neatidrė biggrin.gif ,tik tu viena mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 05 19, 01:23)
bigsmile.gif  Ajatau, tai kai išgersiu 100 kapsulių, tai perdien visus savo miesto "gėlyčių" žiedus apibėgsiu klientų beieškodama  lotuliukas.gif , gi MB tai ištisai namuose nėra  lotuliukas.gif . O vyrui tai gal neduosiu...  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ką darysi,gersi? biggrin.gif
Man ir reiktų pagert biggrin.gif ot vyrui džiaugsmo būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 19 gegužės 2009 - 08:43
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 05 19, 08:45)
Tai taip išeina,kad niekas tos nuorodos neatidrė biggrin.gif ,tik tu viena mirksiukas.gif
Papildyta:

Situacija panasi kaip toj kavos reklamoj: "Is kur zinai?" "As daug skaitau." . Vienas sugeba pamatyti kas po nosim guli, o kitam pabaksnoti reikia. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 19 gegužės 2009 - 09:35
QUOTE(Amica @ 2009 05 19, 00:23)
Ojei  bigsmile.gif , nuo kada gi Maximose ekologiškais bananais prekiauja?  bigsmile.gif

gal savaite-dvi, ale turbut neilgam biggrin.gif

Labukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 05 19, 10:20)
Situacija panasi kaip toj kavos reklamoj: "Is kur zinai?" "As daug skaitau." . Vienas sugeba pamatyti kas po nosim guli, o kitam pabaksnoti reikia.  smile.gif

Gal kartais kai atsidarai ir būna koks 10 lapų prirašyta, tai gali ir ne tą praleisti. lotuliukas.gif
Permeti, permeti, aš lyg ir nemačiau. O šiaip tai nesitikėjau, kad galima taip užsidėti, jau rašiau, galvoju visų mamų čia vargšiukai vaikiukai, tai negi tiek užsidirbinės. Bet davieriai, no pravieriai, čia pasitikėk, bet tikrink lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 05 19, 02:23)
O vyrui tai gal neduosiu...  lotuliukas.gif

QUOTE(Otaip @ 2009 05 19, 07:40)
aš ir griežtai nedaviau..  lotuliukas.gif 

Tik dabar supratau, kad nedavėt Bional kapsulių lotuliukas.gif , o maniau, kad nedavėt.......... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Labai atsiprašau, jei apie tai jau buvo, neturiu laiko skaityt viską. Bijau, kad mano sūneliui gali būti atopinis dermatitas verysad.gif Kai buvo 4-5mėn, pradėjo sausėt kojyčių odytė, o jis kasydavosi doh.gif Dar ant rankyčių atskiri raudoni ploteliai atsirado. Veidukas švarus. Tepiau riebiu Sebamed losjonu, rečiau maudžiau. Tada maitinau tik MP. Kai paragavo avižų košės, išbėrė visą pilvą mažais raudonais spuogeliais, nebedaviau - praėjo. Tas kojyčių išsausėjimas kaip ir praėjo, liko tik du ploteliai: vienas pakinkliuke, kitas - ant kitos kojytės čiurnos. Neseniai jie padidėjo, atsirado netoli jų kiti maži pasausėjimai. Ir dar: apie vieną akytę paberta smulkiais spuogiukais, jų kasdien daugėja. Pradėjom ragaut žuvį, bet tikriausiai teks susilaikyt kuriam laikui.

Šiuo ilgu pasakojimu norėjau paklaust, ar gali tokius pasausėjimus sukelt vėsus oras + šildomos patalpos? Pirmas išsausėjimo etapas truko visą žiemą, o antras dabar, atvėsus orui. Mes gyvenam be plastikinių langų, todėl kambary vėsoka, tai tenka pasišildyt elektriniu šildytuvu.

Šią savitę keliausim pas pediatrę pasirodyt, bet manau, kad su šia problema susidūrusios mamytės man daugiau gali patarti.

Ačiū už sugaištą laiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 05 19, 10:11)
Tik dabar supratau, kad nedavėt Bional kapsulių lotuliukas.gif , o maniau, kad nedavėt.......... biggrin.gif

Ale ot mintys garbanotos..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 05 19, 10:00)

4u.gif
Mortele, batatu kosyte nebandei vaikiukui duot? Mums tai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 19 gegužės 2009 - 12:43
Mortele, batatu kosyte nebandei vaikiukui duot? Mums tai tinka

aha pamenu, kadangi medijoj buvau, tai nebuvo schmoll.gif nes zadejau pabandyti po tavo zinutes biggrin.gif

zandai vel raudoni doh.gif itariu parduotuvine cukinija, nors ne pirma karta, bet kiekis didesnis... nu ka vaikui duoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 19, 10:40)
Sveikos 4u.gif  Labai atsiprašau, jei apie tai jau buvo, neturiu laiko skaityt viską. Bijau, kad mano sūneliui gali būti atopinis dermatitas verysad.gif  Kai buvo 4-5mėn, pradėjo sausėt kojyčių odytė, o jis kasydavosi doh.gif  Dar ant rankyčių atskiri raudoni ploteliai atsirado. Veidukas švarus. Tepiau riebiu Sebamed losjonu, rečiau maudžiau. Tada maitinau tik MP. Kai paragavo avižų košės, išbėrė visą pilvą mažais raudonais spuogeliais, nebedaviau - praėjo. Tas kojyčių išsausėjimas kaip ir praėjo, liko tik du ploteliai: vienas pakinkliuke, kitas - ant kitos kojytės čiurnos. Neseniai jie padidėjo, atsirado netoli jų kiti maži pasausėjimai. Ir dar: apie vieną akytę paberta smulkiais spuogiukais, jų kasdien daugėja. Pradėjom ragaut žuvį, bet tikriausiai teks susilaikyt kuriam laikui.

Šiuo ilgu pasakojimu norėjau paklaust, ar gali tokius pasausėjimus sukelt vėsus oras + šildomos patalpos? Pirmas išsausėjimo etapas truko visą žiemą, o antras dabar, atvėsus orui. Mes gyvenam be plastikinių langų, todėl kambary vėsoka, tai tenka pasišildyt elektriniu šildytuvu.

Šią savitę keliausim pas pediatrę pasirodyt, bet manau, kad su šia problema susidūrusios mamytės man daugiau gali patarti.

daug informacijos yra sukaupta pirmame puslapyje...
zuvi tikrai meskit toli, toli... avizas irgi... o del kito maisto itakos stebekite ivesdama nauja produkta... niekada neivedinekite keliu is karto - tik po viena ir stebekite.
AD paastrinti gali labai daug veiksniu, bet dazniau (jusu aprasytu atveju) siltas oras, nebesildykite namu, nera lauke jau taip salta, tokiems vaikiukams optimali 18 laipsniu temperatura. Del maudyniu ivairus saltiniai nurodo skirtingai - vieni maudyti reciau, kiti kaip tik kas diena, betkokiu atveju po maudyniu per 5 min sutepkite visa kuna drekikliu, kuri bepasirinktumete. Visus sausus odos plotus nulat tepkite - kad ir 10 k per diena
Pediatre ko gero sius jus pas alergologa arba dermatologa...
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 05 19, 05:40)
Aha.. vat taip ir buvo su tiesioginiu užsakymu, taigi - gavau aš jo per mamytę iš forumo (kuri gruodžio mėnesį šį adresą visom čia temoj parašė, ale nė viena kažkaip neįsidėmėjo jo  lotuliukas.gif , beja,temoj jo neberadau - moderatoriai gal šį tą pratrina  g.gif ?), ji atsisiuntė per žmogų, kuris UK nupirko ir jai persiuntė per furas, regis  rolleyes.gif  - taigi, supliusavus gabenmo sąlygas, šiokias tokias kapeikas tam žmogui iš UK - sviestukas nebe tokia kaina, kaip nete gaunas... Taigi,aš ir rami buvau - man nekėlė nesusipratimų Daddygirl kaina - galvojau ir daugumai čia mamų, bet pasirodo, kad tiesiog daug kas tuo metu tos nuorodos nė neatidarė  biggrin.gif

Tai tu pažiūrėk kokiu būdu, per kiek tarpininkų pirkai mirksiukas.gif . Tai natūralu, kad kaina gerokai išaugo.

QUOTE(ausru @ 2009 05 19, 07:36)
Amica, tu ten ziurek atsargiai, nes kai uzsegs po to vyras skaistybes dirza isvaziuodamas..... lotuliukas.gif

Nespės. Damušiu jį su pirmu pasiguldymu ant menčių cool.gif - nu arg gi ne kaifas vyrui numirti ektazėje ant mylimos moters? cool.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 05 19, 08:45)
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ką darysi,gersi? biggrin.gif
Man ir reiktų pagert biggrin.gif ot vyrui džiaugsmo būtų biggrin.gif

Niekas, matyt, negalvojo, kad permoka tokius pinigus doh.gif

Nu tai pradžiugink vyrą bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 05 19, 09:20)
Situacija panasi kaip toj kavos reklamoj: "Is kur zinai?" "As daug skaitau." . Vienas sugeba pamatyti kas po nosim guli, o kitam pabaksnoti reikia.  smile.gif

Pasitikėjimas kaltas cool.gif

QUOTE(Lince1 @ 2009 05 19, 10:10)
Gal kartais kai atsidarai ir būna koks 10 lapų prirašyta, tai gali ir ne tą praleisti. lotuliukas.gif
  Permeti, permeti, aš lyg ir nemačiau. O šiaip tai nesitikėjau, kad galima taip užsidėti, jau rašiau, galvoju visų mamų čia vargšiukai vaikiukai, tai negi tiek užsidirbinės. Bet davieriai, no pravieriai, čia pasitikėk, bet tikrink lotuliukas.gif

Vis tas naivumas, ane? doh.gif

QUOTE(geguzevasaris @ 2009 05 19, 10:11)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu baik tu, kaip gi neduosi vyrui doh.gif , taigi paskui pati sienom lipsi, kaimynai ratu apeidinės, pamatę paklaikusį kaimynkos žvilgsnį lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 19, 10:40)
Sveikos 4u.gif  Labai atsiprašau, jei apie tai jau buvo, neturiu laiko skaityt viską. Bijau, kad mano sūneliui gali būti atopinis dermatitas verysad.gif  Kai buvo 4-5mėn, pradėjo sausėt kojyčių odytė, o jis kasydavosi doh.gif  Dar ant rankyčių atskiri raudoni ploteliai atsirado. Veidukas švarus. Tepiau riebiu Sebamed losjonu, rečiau maudžiau. Tada maitinau tik MP. Kai paragavo avižų košės, išbėrė visą pilvą mažais raudonais spuogeliais, nebedaviau - praėjo. Tas kojyčių išsausėjimas kaip ir praėjo, liko tik du ploteliai: vienas pakinkliuke, kitas - ant kitos kojytės čiurnos. Neseniai jie padidėjo, atsirado netoli jų kiti maži pasausėjimai. Ir dar: apie vieną akytę paberta smulkiais spuogiukais, jų kasdien daugėja. Pradėjom ragaut žuvį, bet tikriausiai teks susilaikyt kuriam laikui.

Užjaučiu unsure.gif . Berti gali nuo bet ko, kartais išvis neina atrinkti nuo ko doh.gif . Ar skaitėte info mūsų temos pirmame puslapyje?

QUOTE(ausru @ 2009 05 19, 12:42)
4u.gif
Mortele, batatu kosyte nebandei vaikiukui duot? Mums tai tinka  thumbup.gif

Mano mama nerado. Pardavėja sakė, kad juodukai jas labai greitai išperka blink.gif . Ir iš kur tų juodukų tiek Lietuvoje? blink.gif g.gif
Atsakyti