Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglių meilė

Sveikutes bye1.gif Ar turite paaugle dukra , ar paaugli sunu, kuris turetu vaikina? mergina? kaip reikia susitaikyti su ta mintimi kad vaikai uzaugo ir laikas jiems leisti patiems kabintis i gyvenima? o svarbiausia kaip zinoti kad is tu paauglisku meiliu neatsiras netyciuku vaiku / anuku? ir kaip zinoti kad tavo vaikas saugus su antraja pusele? unsure.gif mega_shok.gif help.gif patarkit kai padeti vaikui ir pacei gyventi su ta mintimi jog mano mazasis pagrandukas jau nebevienas ir isaugo is masinyciu ir barbiu laiku.. brunette.gif flirt.gif
Atsakyti
jūs savo vaikus dar paaugliais laikote? g.gif
Atsakyti
25 metai cia paauglys doh.gif ?Ar Jus ne savo vaikus turit omey?
Atsakyti
Mano dukrai 18, ji dar mokosi vidurinėj ir jau atskirai gyvena su dirbančiu vaikinu.
Iš pradžių sunkiai su tuo susitaikiau, bet...teko biggrin.gif
O dabar jau tuoj metai, kaip išėjusi, matau, kad mokslai nenukenčia, gana gerai ji su tuo susitvarko, o šeimininkė, pasirodo, beesanti už mane geresnė mirksiukas.gif
Na, ir man kažkiek lengviau , "žentas" juk dalinai ją išlaiko. Žodžiu, maniau, kad bus blogiau biggrin.gif
O pas tave jau vaikai tuoj peraugę bus, pats laikas anūkus gaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomi tema, keliu viršun bigsmile.gif
Atsakyti
mamytes,mano dukrytei 14 metu 4u.gif buvau pamirsus parasyt doh.gif ax.gif
Atsakyti
Mano mergytei 15m ax.gif vajeee,,,,,jau ir meiliu atsirado doh.gif ....bet man svarbiausia, kad butu viskas protingai, kad neliktu iskaudinta ir kitu neskaudintu ir svarbiausia aisku dabar mokslai rolleyes.gif ech kaip tai i galva ikalti unsure.gif g.gif
Atsakyti
Manau vaikams reikia leisti dziaugtis ta pirmaja meile wub.gif juk ir patys kazkada tokie buvom ,tik va man idomu kaip bendrauti su dukra? ji nieko man nepasakoja,,vengia ,tapo uzdara ,,bet tuo paciu yra ir linksma kupina dziaugsmo wacko.gif ispradziu budavo nedaug prasymu isleisti i pasimatyma, su vaikinu o dabar ju padaugejo,,nezinau kaip elgtis su ja..isleisti daugiau kartu ar ne?? kaip jus darote ?darete? su savo vaikais.. g.gif nenoriu kad ji liktu iskaudinta arba prisidarytu rupesciu kad ir su tais vaikais...[anukais] manau jog jei meilem dar per anksti blush2.gif o kaip jus galvojat? patarkit? as pasimetusi... surrender.gif
Atsakyti
manau,kad geriau leisti susitikti su tuo vaikinu,negu drausti wink.gif nes begalvodami kaip čia būti atsargiems,kad neužkluptų tėvai,paaugliai pamiršta saugotis kitose vietose,arba tiesiog nespėja apie tai pagalvot ax.gif
dėl apsaugos priemonių,kad nebūtų vaikų,tai manau tavo dukra žino pakankamai 4u.gif
Atsakyti
Neleisi, ras būdų susitikt slapta.Geriau jau atsisėdus su dukra pakalbėt apie įvarius dalykus, net ir apie intymius santykius. Žinau, kad mamai ji atrodo vaikas, bet iš šalies kartas tokio amžiaus tikros panelės atrodo. Dirbu mokykloj, tai matau, kad tokio amžiaus panelės laaaabai vaikinais domisi ir "kabina'' juos.
Atsakyti
na taip as taip pat manau kad ras kitu ,slaptu budu susitikti blink.gif hm.. bet kaip sunku susitaikyt su tuo jog tavo mazoji dukryte jau isaugo is leliu amziaus.. o kaip jum pacioms sekesi/sekasi ta jausma isgyvent?? g.gif good.gif
Atsakyti
Man tai nebuvo tragedijos, kad ji turi draugą, kad bendrauja, bet kai pasakė, kad išeina kartu gyventi nuo 18-kos, va čia tai buvo naktų nemiegotų doh.gif
Kita vertus, prisiminiau, kad pati būdama 17 įstojau studijuoti ir išlėkus nuo tėvų, galėjau daryti ką noriu, ( ir dariau doh.gif ) , tai kažkaip supratau, kad atėjo laikas leisti vaikui daryti nuosavas klaidas...
Mano sūnus 14 -kos dabar visokių "meilių" pilnas, tai dėl to imu į galvą, kad kur ko neprisidirbtų unsure.gif
Atsakyti