Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglių meilė

tai jūs džiaukitės, kad dukra vaikiną turi..
as turbūt gyvenime tokio nesusirasiu verysad.gif verysad.gif o taip norėčiau, beveik visos turi, o aš ne verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Riutelia: 11 gegužės 2009 - 17:19

dėl apsaugos priemonių,kad nebūtų vaikų,tai manau tavo dukra žino pakankamai 4u.gif
[/quote]
Mano merginai 16m.Su vaikinu bendrauja apie metus.Kai su dukra kalbejausi apie apsaugos priemones,pasirodo mergina ne viska zino unsure.gif .Manau ,kad reiktu su visomis mergaitemis pasikalbeti,nors sako,kad viska zino ax.gif .O su vaikinu ,esu pabendravusi.Pasirodo,kad jis sulaiko mano pana nuo kvailysciu
Atsakyti

QUOTE(*Riutelia @ 2009 05 11, 18:18)
as turbūt gyvenime tokio nesusirasiu  verysad.gif  verysad.gif o taip norėčiau, beveik visos turi, o aš ne  verysad.gif

Na manau Rūta tau pačiai lengva kalbėti. Įdomu kaip bus kai savujų vaikų turėsi, ir jaudinsies, ar džiaugsies.

Patikėk , jauna dar esi , vaikinų tikrai bus . mirksiukas.gif Nežiūrėk kaip kitos, žiūrėk į save. smile.gif Pati 12-kos turėjau vaikiną.. biggrin.gif Netgi 3men su juo pradraugavau, bet vasarą , dažnai nebuvo laiko susitikti su juo , tik kelis kartus buvau te susitikus. Turbūt ir gėdijausi šiek tiek.. Ar bijojau.. unsure.gif Ir išsiskyrėm, dėl tos priežasties. Nesusitikinėjimas . verysad.gif doh.gif Bet po pusę metų ar net mažiau męs vėl pradėjom bendraut ir jis vėl man pasiūlė draugaut. bigsmile.gif biggrin.gif Gaila.. Jis mane metė dėl kitos. schmoll.gif Asilas. blush2.gif

Atsakyti
Sunui tuoj 15. pernai buvo "didziuju meiliu" banga: maudydavosi po 3 kartus per diena , sukuodavosi, kvepindavosi, kiauras naktis sms'us rashydavo, dienomis arba susitikt eidavo arba per skype rashinedavosi (+sms) blink.gif doh.gif bet tuos metelius "padebesiais pravaiksciojes" ... lyg ir issiskyre...
Siemet , visus metus, dziaugiuosi ramybe blush2.gif man kazkaip ramiau, kai vaikas naktimis sau miega.... ax.gif

siaip buna pvz su klase per nakti i iskylas isvaziuoja, mano vyras sako reik apie apsaugos priemones pakalbet, o man atrodo dar toks vaikas, na tikrai dar negali nieko prisigalvot.... g.gif
Atsakyti
Abu maniškiai kankinasi su tom meilėm... Bet po kiek laiko nurimsta ir tylu.
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 13, 11:34)

siaip buna pvz su klase per nakti i iskylas isvaziuoja, mano vyras sako reik apie apsaugos priemones pakalbet, o man atrodo dar toks vaikas, na tikrai dar negali nieko prisigalvot.... g.gif

pats laikas būtų 4u.gif geriau anksčiau, nei per vėlai .. tuo labiau jums jis vaikas, o jam hormonai galbūt jau siaučia pakankamai stipriai.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 05 10, 17:16)
Neleisi, ras būdų susitikt slapta.Geriau jau atsisėdus su dukra pakalbėt apie įvarius dalykus, net ir apie intymius santykius. Žinau, kad mamai ji atrodo vaikas, bet iš šalies kartas tokio amžiaus tikros panelės atrodo. Dirbu mokykloj, tai matau, kad tokio amžiaus panelės laaaabai vaikinais domisi ir "kabina'' juos.

Jei nepaslaptis kuom dirbi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dooovile @ 2009 05 13, 11:34)
Sunui tuoj 15. pernai buvo "didziuju meiliu" banga: maudydavosi po 3 kartus per diena , sukuodavosi, kvepindavosi, kiauras naktis sms'us rashydavo, dienomis arba susitikt eidavo arba per skype rashinedavosi (+sms) blink.gif  doh.gif bet tuos metelius "padebesiais pravaiksciojes" ... lyg ir issiskyre...
Siemet , visus metus, dziaugiuosi ramybe  blush2.gif  man kazkaip ramiau, kai vaikas naktimis sau miega....  ax.gif

Jau geriau, kad yra šeimoje tas kuris drįsta apie apsisaugojimą prabilti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Riutelia @ 2009 05 11, 18:18)
as turbūt gyvenime tokio nesusirasiu  verysad.gif  verysad.gif o taip norėčiau, beveik visos turi, o aš ne  verysad.gif

Ateis ir Tavo laikas mirksiukas.gif Nepergyvenk 4u.gif Beto gal kas nors jau Tave nusižiūrėjo, tik nedrįsta Tavęs ''pakabinti'' nes mano, kad esi per gera arba nesileidi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 13, 10:34)
Sunui tuoj 15. ... man atrodo dar toks vaikas, na tikrai dar negali nieko prisigalvot.... g.gif

atleiskit, bet tokio amžiaus ne visi, bet dauguma jau turėję lytinių santykių, praėjo tie laikai kai tik po vestuvių arba sulaukus 18 viskas vyksta... doh.gif

na o tėvams patarčiau visiems pašnekėt dėl apsaugos atvirai, ir kad ir kokio amžiaus vaikas būtų jam nepriekaištaut nes išvis nepasakos o darys ir toliau ką daręs 4u.gif dar labai svarbus dalykas, pasitaiko dažnai atvejų, kai paaugliai nesisaugo, nes neturi tam pinigų, todėl jau geriau finansuoti jų apsaugą, nei leisti išvis nesisaugoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(//Ieva// @ 2009 05 21, 19:03)
atleiskit, bet tokio amžiaus ne visi, bet dauguma jau turėję lytinių santykių, praėjo tie laikai kai tik po vestuvių arba sulaukus 18 viskas vyksta... doh.gif

g.gif g.gif g.gif kazkaip nesitiki...
na, nebent mergaites.... jos anksciau bresta..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 21, 21:01)
g.gif  g.gif  g.gif  kazkaip nesitiki...
na, nebent mergaites.... jos anksciau bresta.....  unsure.gif

ką megaitės?
va,mano kaimynas jam dabar 15,bet jau nuo 13 su mergaitėm kaip ir smile.gif ir apranga jam rūpi, ir sportuoja,kad panom patiktų ax.gif
aišku,visokių vaikų yra,nebūnai 15metis bus 5 kartus įsimylęs, koks nors lovos asas ir pan mirksiukas.gif bet...tikrai,patiėk,yra ir tokių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 21, 20:01)
g.gif  g.gif  g.gif  kazkaip nesitiki...
na, nebent mergaites.... jos anksciau bresta.....  unsure.gif

suaugę žmonės to nežino, kadangi paaugliukai labai šia žinią slepia nuo aplinkinių, YPAČ nuo tėvų nes bijo jų reakcijos. na o berniukams daugumai anksčiau parūpsta tai išbandyti, jie yra drąsesni, ir jeigu tik suras tokią merginą kuri "duos" tai iškart taip ir padarys... Galbūt Jūsų sūnus ir ne toks kaip dauguma, tačiau aš kalbu apie tą daugumą 4u.gif
Paauglystė juk toks amžius kai norisi viską išbandyti o paskui draugams pasigirti, ypač jei dėl to išbandymo draugai pradės laikyti jau lyg ir suaugusiu. 4u.gif
Atsakyti
Mano draugė 13 metų vaikino neusisranda, pažiūri į veidrod ir sako :" sakiau kad aš baisi verysad.gif " nuliusta ir nueina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Walle: 02 birželio 2009 - 14:32