Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglių meilė

smile.gif+2010 08 06, 23:43-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 08 06, 23:43)
Būti gera mama nereiškia pritart viskam, ką daro vaikas. Būti gera mama - linkėti savo vaikui geriausio.

ne pritarti, o patarti ir suprasti. būti gera mama, manau, reikia mokėti būti ir drauge. ir, ašku, linkėti vaikui geriausio. bet vaikas nesijus lamingas, jei jam linkėsit geriausio pamokslaudama. pirma reikia į viską pažveklti iš vaiko pusės, kad ir sunku. įvertinti situaciją, prieš pamokslaujant vien tik dėl to, kad vaikas myli. doh.gif
o dėl sekso.. anksti. pamokslaučiau. tikrai nelinguočiau galva apie kontraceptikus kalbėdama. aš sakau, kad reik vaiką suprast, kai jis jaunas myli, juk tokia tema. o dėl sekso... tam yra užvesta kita. ir į šį klausimą negaliu atsakyti, pati tikrai nežinau, kaip elgčiaus. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilivit4u: 07 rugpjūčio 2010 - 10:43
QUOTE(Virgina111 @ 2009 04 30, 15:17)
Sveikutes  bye1.gif Ar turite paaugle dukra , ar paaugli sunu, kuris turetu vaikina? mergina? kaip reikia susitaikyti su ta mintimi kad vaikai uzaugo ir laikas jiems leisti patiems kabintis i gyvenima? o svarbiausia kaip zinoti kad is tu paauglisku meiliu neatsiras netyciuku vaiku / anuku?  ir kaip zinoti kad tavo vaikas saugus su antraja pusele? unsure.gif  mega_shok.gif  help.gif  patarkit kai padeti vaikui ir pacei gyventi su ta mintimi jog mano mazasis pagrandukas jau nebevienas ir isaugo is masinyciu ir barbiu laiku.. brunette.gif  flirt.gif

Sveikos smile.gif mano trylikamete dukra jau 7men draugauja su 15-meciu vaikinu... Kelis kartus maciau, kad jie vaiksciojo susikibe uz ranku, apsikabindavo, bet man idomu ka gali veikti tokio amziaus paaugliai? Kaip jus manote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELETA15 @ 2013 08 22, 22:22)
Sveikos smile.gif mano trylikamete dukra jau 7men draugauja su 15-meciu vaikinu... Kelis kartus maciau, kad jie vaiksciojo susikibe uz ranku, apsikabindavo, bet man idomu ka gali veikti tokio amziaus paaugliai? Kaip jus manote? smile.gif

Priklauso nuo to kiek jie subrendę.
Atsakyti
QUOTE(ELETA15 @ 2013 08 22, 22:22)

nemanau, kad kazka gero veikia g.gif siais laikais paugliai per daug anksti viska pradeda, o ir vaikinu poreikiai vis dideja..
Atsakyti
QUOTE(ELETA15 @ 2013 08 22, 21:22)

dabar, manau, svarbiausia - nuoširdžiai pasišnekėti. draudimu ir barimu mažai ką pasieksite, o ir pačiai širdelę skaudės
Atsakyti
QUOTE(BBurkce @ 2015 07 10, 13:01)
nemanau, kad kazka gero veikia  g.gif  siais laikais paugliai per daug anksti viska pradeda, o ir vaikinu poreikiai vis dideja..

kodel iskaret toks nepasitikejimas? ar VISI paaugliai tokie?
Atsakyti