Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglių meilė

Nu cia prisiskaicius tai akys ant kaktos man blink.gif Jus visos cia uzsipuolate mama. O kodel negali but, kad dukra turi vyresniu draugu? As budama 14 turejau draugu ir 20, ir visi buvo is geru seimu, ir tusintis pradejau 14, nu ir ka, nebuvo ten jokiu sexodromu, ir rukyt nepradejau ir nerukau iki siolei. Ir labai gerbiau tuos draugus, kad jie su manim bendrauja isvis ir dabar dziaugiuosi, nes is ju ismokau daug geru dalyku, daug suzinojau ir visai ne apie sexa, rukalus, gerimus ir t.t. Dabar mano visi draugai vyresni ir ne be reikalo, nes taip jau ipratau rinktis zmones, vyresnius, kad galeciau is ju pasimokyti, suzinoti tai ko nezinojau. Beabejo cia gal buvo truputi kiti laikai, nes dabartinis jaunimas viska patiria anksciau. Bet mano tevai laikesi taktikos: kaip pasiklosi taip ismiegosi. Nuo 15 metu man duodavo 300lt menesiui (neiskaitant maisto) ir galedavau su jais daryt ka noriu, jei isleisiu per diena pasilinksminimams zinojau, kad visa menesi negalesiu nusipirkti nieko ko noriu. Ir si taktika tikrai pasiteisino, ismokau elgtis su savo finansais, kad ir kiek betureciau, tiesa dar ir dabar esu siek tiek per taupi, bet manau geriau taupiai nei islaidziai gyventi. As manau, nieko nepridrausi, visos buvom paaugles ir prisimint reiktu koks buvo elgesys. As tik mamai patariu pasistenkti dukra suvesti su tinkamais draugais, na ir tas straipsnis apie 15mete nepakenks mirksiukas.gif O, kad atvirai kalbates tai saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 08 05, 14:20)
taip, Heile, 14metės lytiniai santykiai - sEUbas ir kOšmaras.

Ne, tai aš apie šitai nė nediskutuoju (tos mano klasiokės irgi ne keturiolikos pradėjo, tiesą sakant. Kiek aš žinau, žinoma bigsmile.gif )
Mane šitoje istorijoje nustebino tai, kad bent pusė iš jūsų netiki, jog ji reali. Na, o man jinai realiai visai atrodo. Kad ir nepažįstu nei vienos keturiolikmetės su seksualine patirtim.
Bet šitaip kabinėtis prie tikrai ne esminių detalių....kontraceptikus parduodančios draugės (realu. Ne? tai gal ta dukra ir pamelavo. Nu, bet ne mama)...cigaretės iš kur...(oi, čia tai mistika, ale rūkantys paaugliai jų kažkaip visada turi, gauna...)...draugų kompanijos amžius ir pokalbių temos....
Tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Redos @ 2010 08 05, 14:22)
Ir ji būtinai visą gyvenimą liks pradrožta prostitutė  biggrin.gif

liko.
p.s. o tas epitetas - nereiškia "turėjusi lyt. santykių"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 05 rugpjūčio 2010 - 14:29
QUOTE(Redos @ 2010 08 05, 14:22)
Ir ji būtinai visą gyvenimą liks pradrožta prostitutė  biggrin.gif

Vat vat, man toks požiūris yr Seubas ir KOšmaras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2010 08 05, 14:27)
Bet šitaip kabinėtis prie tikrai ne esminių detalių....kontraceptikus parduodančios draugės (realu. Ne? tai gal ta dukra ir pamelavo. Nu, bet ne mama)...cigaretės iš kur...(oi, čia tai mistika, ale rūkantys paaugliai jų kažkaip visada turi, gauna...)...draugų kompanijos amžius ir pokalbių temos....
Tik tiek.

na, kadangi tema prakvipo ... beletristika, arba kitaip tariant - literatūriniais bandymais.. detalės kai ne ką paryškina...
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 08 05, 14:31)
na, kadangi tema prakvipo ... beletristika, arba kitaip tariant - literatūriniais bandymais.. detalės kai ne ką paryškina...

Tak kak šiuo metu man sloga baisi, tai nė velnio neužuodžiau beletristikos bigsmile.gif
Einu pauostinėsiu atidžiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 05 rugpjūčio 2010 - 14:36
QUOTE(Heilė @ 2010 08 05, 14:34)
Tak kak  šiuo metu man sloga baisi,

tokiuose karščiuose sloga?????
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 08 05, 14:37)
tokiuose karščiuose sloga?????

Aha, dar ir angina. Tik tokia vėpla kaip aš gali susirgt vidurvasary, per karščius. doh.gif
A, jei rimtai, tai - eina per Lietuvą virusas kažkoks, tridienis, bet bjaurus, nebūt vasara, galvočiau, kad gripas koks, visi jo požymiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 05 rugpjūčio 2010 - 14:53
QUOTE(Heilė @ 2010 08 05, 14:51)
A, jei rimtai, tai - eina per Lietuvą virusas kažkoks, tridienis, bet bjaurus,

ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif mega_shok.gif
Atsakyti
As budama 14 turejau draugu ir 20, ir visi buvo is geru seimu, ir tusintis pradejau 14, nu ir ka, nebuvo ten jokiu sexodromu, ir rukyt nepradejau ir nerukau iki siolei. Ir labai gerbiau tuos draugus, kad jie su manim bendrauja isvis ir dabar dziaugiuosi, nes is ju ismokau daug geru dalyku, daug suzinojau ir visai ne apie sexa, rukalus, gerimus ir t.t.

Tai labai gerai, kad Jusu draugai buvo/yra tokie.O kiek supratau pas ta panele nelabai kokie..jie ir ruko, ir geria, ir su "visokia patirtim" ir gero pavyzdzio jai nerodo.
Jums nereikejo pradet rukyt, kad pritaptumet,o jai reikia..

Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 08 05, 14:18)
Netrink  biggrin.gif Kad jai įdomu, tai nereiškia, kad pilnamečiai priima tokią mažvaikę  biggrin.gif

prieštaruaju mano visi draugai buvo pilnamečiai,su jaunesniais ir savo metų nerasdavau bendros kalbos blush2.gif blink.gif mama pyko,labai.... bet vistiek būdavau su jais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 08 05, 14:26)

Nes kiek znau 18m.tai kalba jie apie stojamuosius egzus ir t.t.

mažai žinot biggrin.gif kai aš tokių metų buvau, mano dalis draugų jau ir studijavo, bet kalbos netrūkdavo biggrin.gif nu ir nesijaučiau aš kažkokia kitokia ar prisitrynus.

O ankstyvi lytiniai santykiai yra labai realu.. Ir jū Lietuvoj tikrai labai daugėja, kaip bebūtų liūdna. pačiai teko bendrauti su tokiom paauglėm..
Atsakyti