Nu cia prisiskaicius tai akys ant kaktos man

Jus visos cia uzsipuolate mama. O kodel negali but, kad dukra turi vyresniu draugu? As budama 14 turejau draugu ir 20, ir visi buvo is geru seimu, ir tusintis pradejau 14, nu ir ka, nebuvo ten jokiu sexodromu, ir rukyt nepradejau ir nerukau iki siolei. Ir labai gerbiau tuos draugus, kad jie su manim bendrauja isvis ir dabar dziaugiuosi, nes is ju ismokau daug geru dalyku, daug suzinojau ir visai ne apie sexa, rukalus, gerimus ir t.t. Dabar mano visi draugai vyresni ir ne be reikalo, nes taip jau ipratau rinktis zmones, vyresnius, kad galeciau is ju pasimokyti, suzinoti tai ko nezinojau. Beabejo cia gal buvo truputi kiti laikai, nes dabartinis jaunimas viska patiria anksciau. Bet mano tevai laikesi taktikos: kaip pasiklosi taip ismiegosi. Nuo 15 metu man duodavo 300lt menesiui (neiskaitant maisto) ir galedavau su jais daryt ka noriu, jei isleisiu per diena pasilinksminimams zinojau, kad visa menesi negalesiu nusipirkti nieko ko noriu. Ir si taktika tikrai pasiteisino, ismokau elgtis su savo finansais, kad ir kiek betureciau, tiesa dar ir dabar esu siek tiek per taupi, bet manau geriau taupiai nei islaidziai gyventi. As manau, nieko nepridrausi, visos buvom paaugles ir prisimint reiktu koks buvo elgesys. As tik mamai patariu pasistenkti dukra suvesti su tinkamais draugais, na ir tas straipsnis apie 15mete nepakenks

O, kad atvirai kalbates tai saunu