Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių mamytės ir vaikučiai

sveikos mamytes
ruosiames i darzeli rugseji tik neaisku ar priims jau nuo so rugsejo,gal dar kas ruosiasi?gal yra bendraamziu su mumis? ax.gif
Atsakyti
oj, mes ir norim smile.gif norejom žiema, bet nepriėmė.

reiktų gal aikštelėl pamiškėj vaikus suleist kai geras oras?
ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 14 balandžio 2010 - 21:05
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 04 14, 22:04)
oj, mes ir norim smile.gif norejom žiema, bet nepriėmė.
reiktų gal aikštelėl pamiškėj vaikus suleist kai geras oras?
ką manot?

Mes su mielu noru prisijungsim thumbup.gif
Papildyta:
Zm@nyte,kaip jusu reikaliukai su darzeliu?
Atsakyti
Mes irgi ruosiames smile.gif , tikiuosi priims, nes mums tik bus 1,7 m blush2.gif . Kai uzsirasynejom sake, kad priims.
Atsakyti
mes irgi labai jau norim i darzeli... tai lyg ir arteja eilute i pradzia- sake gal nuo rudens ir pateksim. o rugseji sunui jau 3 metai.
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2010 04 15, 11:12)
Zm@nyte,kaip jusu reikaliukai su darzeliu?

labas mirksiukas.gif
rugpjūčio 2 startas pioneer.gif yu.gif po remonto
sakė pasiskambint prieš tai, pasakys ko riekia ten turėti (gal tu gali pasakyti? blush2.gif )
dar kokia grupė bus neaišku, bet vyresni sakė mažyliai berods (I a. už muzikos kab gale korid.) jūsų ten? )
maniškis su jais žaidė vakar pusdienį biggrin.gif (atvirų durų diena)

na normaliai man ten atrodo, klauso svarbiausia auklėtojos vaikai, tik vieną mergytę užfiksavavau blush2.gif neklauso, kandžiojasi, nenusileidžia vaikams ir pan. nu tokia neišauklėta, apsisukus vis savo daro, ir nesvarbu ką auklėtojos sako...
auklėtoja su auklyte nespėja ten sužiūrėt jų, vienas verkia, kitam nosis bėga...
suprantama.

kalbėjom apie lauko baseiną, sakė samata padaryta...18 tūkst. berods. ale nėra lėšų... jo....
baseino ten gal ir nereik, ale va fontanas ten vaikams tokia jėga būtų vasaros metu thumbup.gif bent maniškiui fontanai labai patinka.
ypač, kai ten yra jau paruošta vieta ir buves baseinėlis.
sakau, reik ieškot rėmėjų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dianczik @ 2010 04 15, 12:55)
Mes irgi ruosiames  smile.gif  , tikiuosi priims, nes mums tik bus 1,7 m  blush2.gif . Kai uzsirasynejom sake, kad priims.

taip, mums irgi sakė - oj, be problemų....... eilėje buvom pirmam dešimtuke.
bet pasirodo... atsiranda su legvatom ir....
kai skambinau į savivaldybę, sakė, jeigu gražiuoju direktorė nepriima, tai vėl jiems skambinti, ir jie įkiš į artimiausią darželį vaiką, kur tik bus vieta smile.gif

QUOTE(miegancioji grazuole @ 2010 04 15, 13:15)
mes irgi labai jau norim i darzeli... tai lyg ir arteja eilute i pradzia- sake gal nuo rudens ir pateksim. o rugseji sunui jau 3 metai.

oho, tai jūs vėlai gal užsirašėt? kokiam čia darže?

Lukaja, aš galvoju o kaip su pradine mokykla, pas mus tai nėr juk...
o va mano sesuo (netoli gyvena irgi) vedė specialiai į tą krikščionišką kur su pradine mokykla, nes ten sakė pirmenybė po darželio iškart į mokyklą unsure.gif
į krikščionišką aš šiaip nelabai noriu, bet į tą ryto berods mokyklą vežioti jau tektu ir jos reputacija schmoll.gif
pradinuko nenorėčiau leisti.
aš gal per anksti sapalioju, nu bet laikas taip greitai bėga doh.gif
o tu dirbi jau?
Papildyta:
QUOTE(Lukaja @ 2010 04 15, 11:12)
Mes su mielu noru prisijungsim  thumbup.gif

o kurioje vietoje jūsų lizdelis t.y. gyvenat smile.gif
po daželio? ar neitumėt tądien?
gal kitą sav?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 22 balandžio 2010 - 17:10
Sveiki,

Koks oras bjaurus doh.gif siaubas kaip salta brr

Žm@nytė,tai fainai,kad startuojat thumbup.gif

Musu "Pabirucio" grupe,prie direktores kab. Reikia:savo naktipuodi, pizamyte, tapukai nu ir spintelei tureti atsargai drabuziukus,jeigu apsipiltu ar avarija kokia butu. Nu ir viskas mums daugiau nieko ir nereikejo g.gif

Nu ir kaip ar patiko maziui su vaikais?

Kol kas dar apie pradinukus negalvojom blush2.gif Laikas-tai greit bega,bet....
As dar kol kas nedirbu, nuo birzelio eisiu tongue.gif Turiu kitu reikaliuku,tai lakstau tvarkau dabar,nes su vaiku ir be masinos nelabai kaip yra lakstyt po miesta.

Mes Laisves pr.gyvenam,bet kai i darzeli dar neeidavom,tai visa laika i ta aikstele pamiskej eidavom zaisti.Ir dabar einam ir po darzelio,jeigu oras geras ir neskubam,tai irgi uzsukam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianczik @ 2010 04 15, 13:55)
Mes irgi ruosiames  smile.gif  , tikiuosi priims, nes mums tik bus 1,7 m  blush2.gif . Kai uzsirasynejom sake, kad priims.

QUOTE(miegancioji grazuole @ 2010 04 15, 14:15)

QUOTE(jurga99 @ 2010 04 14, 21:17)
sveikos mamytes
ruosiames i darzeli rugseji tik neaisku ar priims jau nuo so rugsejo,gal dar kas ruosiasi?gal yra bendraamziu su mumis? ax.gif

I kokia darzeli esat uzsirase?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukaja: 23 balandžio 2010 - 11:11
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 04 22, 18:10)
labas  mirksiukas.gif
rugpjūčio 2 startas  pioneer.gif  yu.gif po remonto
sakė pasiskambint prieš tai, pasakys ko riekia ten turėti (gal tu gali pasakyti?  blush2.gif  )
dar kokia grupė bus neaišku, bet vyresni sakė mažyliai berods (I a. už muzikos kab gale korid.) jūsų ten? )
maniškis su jais žaidė vakar pusdienį biggrin.gif (atvirų durų diena)

na normaliai man ten atrodo, klauso svarbiausia auklėtojos vaikai, tik vieną mergytę užfiksavavau  blush2.gif  neklauso, kandžiojasi, nenusileidžia vaikams ir pan. nu tokia neišauklėta, apsisukus vis savo daro, ir nesvarbu ką auklėtojos sako...
auklėtoja su auklyte nespėja ten sužiūrėt jų, vienas verkia, kitam nosis bėga...
suprantama.

kalbėjom apie lauko baseiną, sakė samata padaryta...18 tūkst. berods. ale nėra lėšų... jo....
baseino ten gal ir nereik, ale va fontanas ten vaikams tokia jėga būtų vasaros metu  thumbup.gif  bent maniškiui fontanai labai patinka.
ypač, kai ten yra jau paruošta vieta ir buves baseinėlis.
sakau, reik ieškot rėmėjų biggrin.gif
Papildyta:

taip, mums irgi sakė - oj, be problemų....... eilėje buvom pirmam dešimtuke.
bet pasirodo... atsiranda su legvatom ir....
kai skambinau į savivaldybę, sakė, jeigu gražiuoju direktorė nepriima, tai vėl jiems skambinti, ir jie įkiš į artimiausią darželį vaiką, kur tik bus vieta smile.gif
oho, tai jūs vėlai gal užsirašėt? kokiam čia darže?
Lukaja, aš galvoju o kaip su pradine mokykla, pas mus tai nėr juk...
o va mano sesuo (netoli gyvena irgi) vedė specialiai į tą krikščionišką kur su pradine mokykla, nes ten sakė pirmenybė po darželio iškart į mokyklą unsure.gif
į krikščionišką aš šiaip nelabai noriu, bet į tą ryto berods mokyklą vežioti jau tektu ir jos reputacija schmoll.gif
pradinuko nenorėčiau leisti.
aš gal per anksti sapalioju, nu bet laikas taip greitai bėga doh.gif
o tu dirbi jau?
Papildyta:

o kurioje vietoje jūsų lizdelis t.y. gyvenat smile.gif
po daželio? ar neitumėt tądien?
gal kitą sav?

labas. na mes uzrasem sunu praeitu metu rugpjuti- tai kaip ir velokai.. bet siaip ar taip planavau iki 3 paauginti 4u.gif . o darzelis ,, Delfinukas,, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2010 04 23, 12:11)
I kokia darzeli esat uzsirase?

mes uzsirase i Rakteli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miegancioji grazuole @ 2010 04 23, 11:13)
labas. na mes uzrasem sunu praeitu metu rugpjuti- tai kaip ir velokai.. bet siaip ar taip planavau iki 3 paauginti  4u.gif . o darzelis ,, Delfinukas,, smile.gif

tai čia kitoj pusej nei mes smile.gif
biggrin.gif

Lukaja, tai jus 43 gal kokiam gyvenat dar pasakyk biggrin.gif ar šalia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 04 27, 11:52)
Lukaja, tai jus 43 gal kokiam gyvenat dar pasakyk  biggrin.gif ar šalia  rolleyes.gif

Salia tongue.gif

O kas 43 gyvena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukaja: 27 balandžio 2010 - 14:25