QUOTE(Lukaja @ 2010 04 15, 11:12)
Zm@nyte,kaip jusu reikaliukai su darzeliu?
labas
rugpjūčio 2 startas

po remonto
sakė pasiskambint prieš tai, pasakys ko riekia ten turėti (gal tu gali pasakyti?

)
dar kokia grupė bus neaišku, bet vyresni sakė mažyliai berods (I a. už muzikos kab gale korid.) jūsų ten? )
maniškis su jais žaidė vakar pusdienį

(atvirų durų diena)
na normaliai man ten atrodo, klauso svarbiausia auklėtojos vaikai, tik vieną mergytę užfiksavavau

neklauso, kandžiojasi, nenusileidžia vaikams ir pan. nu tokia neišauklėta, apsisukus vis savo daro, ir nesvarbu ką auklėtojos sako...
auklėtoja su auklyte nespėja ten sužiūrėt jų, vienas verkia, kitam nosis bėga...
suprantama.
kalbėjom apie lauko baseiną, sakė samata padaryta...18 tūkst. berods. ale nėra lėšų... jo....
baseino ten gal ir nereik, ale va fontanas ten vaikams tokia jėga būtų vasaros metu

bent maniškiui fontanai labai patinka.
ypač, kai ten yra jau paruošta vieta ir buves baseinėlis.
sakau, reik ieškot rėmėjų
Papildyta:
QUOTE(dianczik @ 2010 04 15, 12:55)
Mes irgi ruosiames

, tikiuosi priims, nes mums tik bus 1,7 m

. Kai uzsirasynejom sake, kad priims.
taip, mums irgi sakė - oj, be problemų....... eilėje buvom pirmam dešimtuke.
bet pasirodo... atsiranda su legvatom ir....
kai skambinau į savivaldybę, sakė, jeigu gražiuoju direktorė nepriima, tai vėl jiems skambinti, ir jie įkiš į artimiausią darželį vaiką, kur tik bus vieta
QUOTE(miegancioji grazuole @ 2010 04 15, 13:15)
mes irgi labai jau norim i darzeli... tai lyg ir arteja eilute i pradzia- sake gal nuo rudens ir pateksim. o rugseji sunui jau 3 metai.
oho, tai jūs vėlai gal užsirašėt? kokiam čia darže?
Lukaja, aš galvoju o kaip su pradine mokykla, pas mus tai nėr juk...
o va mano sesuo (netoli gyvena irgi) vedė specialiai į tą krikščionišką kur su pradine mokykla, nes ten sakė pirmenybė po darželio iškart į mokyklą
į krikščionišką aš šiaip nelabai noriu, bet į tą ryto berods mokyklą vežioti jau tektu ir jos reputacija
pradinuko nenorėčiau leisti.
aš gal per anksti sapalioju, nu bet laikas taip greitai bėga
o tu dirbi jau?
Papildyta:
QUOTE(Lukaja @ 2010 04 15, 11:12)
Mes su mielu noru prisijungsim
o kurioje vietoje jūsų lizdelis t.y. gyvenat

po daželio? ar neitumėt tądien?
gal kitą sav?