Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių mamytės ir vaikučiai

mano sesuo tongue.gif
mes netoli irgi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas Mamytės!

Aš tave apkabinsiu,mamyte,
Ir ziūrėsiu į tavo akis.
Ko nemoku dar tau pasakyti-
Pasakys tau manoji širdis

Aš juk- laimės tavos trupinėlis,
Aš juk- džiaugsmas tavųjų akių,
Aš juk-meilės tavos angelėlis
Ir tave tiktai vieną myliu.

user posted image
Atsakyti
Mes irgi is Karoliniskiu smile.gif bet mes dar labai mazutes, o cia ziuriu jau didesni. Tao matyt jums su mumis nebus idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewutee @ 2010 05 05, 23:40)
Mes irgi is Karoliniskiu smile.gif bet mes dar labai mazutes, o cia ziuriu jau didesni. Tao matyt jums su mumis nebus idomu  ax.gif

biggrin.gif nepergyvenk,cia yra ir be leliuku ir ne mamuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 04 29, 21:33)
mano sesuo tongue.gif
mes netoli irgi smile.gif

nu mes prie pat 43 gyv.
O Jus turbut prie Strazdelio gyv.

QUOTE(Iewutee @ 2010 05 05, 23:40)
Mes irgi is Karoliniskiu smile.gif bet mes dar labai mazutes, o cia ziuriu jau didesni. Tao matyt jums su mumis nebus idomu  ax.gif

Prasom prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
Planuojantys pradeti lankyti darzeli nepaveluokit
Atsakyti
blink.gif oho geras reiks begti i darzelis,jau ir taip pergyvenu kad rugseji priimtu,nes jau kaip ir priklauso pagal amziu
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2010 05 07, 08:29)
nu mes prie pat 43 gyv.
O Jus turbut prie Strazdelio gyv.

nea, mes vaitkaus pirmuosiuose dangoraižiuose hihihi.gif , prie garažiukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 09 gegužės 2010 - 15:48
nu va buvom darzelyje- pasirodo papuolem!!! 4u.gif nuo rugsejo zygiuosim. oi kaip dziaugiuosi- ne tas zodis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miegancioji grazuole @ 2010 05 18, 13:40)
nu va buvom darzelyje- pasirodo papuolem!!! 4u.gif  nuo rugsejo zygiuosim. oi kaip dziaugiuosi- ne tas zodis.. doh.gif

mirksiukas.gif Sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi SVEIKINAM 4u.gif
O pas mus ne tokios linksmos naujienos. Mus del amziaus neitrauke i grupes sarasus. Atsirado daug norinciu ir nepatekom verysad.gif Direktore siule ateiti rugseji, jei kas atsisakis lankyti darzelio mus paims (bet dabar jau jos zodziais netikiu)
Atsakyti
QUOTE(dianczik @ 2010 05 19, 12:30)
Mes irgi SVEIKINAM  4u.gif
O pas mus ne tokios linksmos naujienos. Mus del amziaus neitrauke i grupes sarasus. Atsirado daug norinciu ir nepatekom  verysad.gif Direktore siule ateiti rugseji, jei kas atsisakis lankyti darzelio mus paims (bet dabar jau jos zodziais netikiu)

kai mes užsirašinėjom irgi sakė "be problemų"
bet....
siūlyčiau tikrai eiti ir eiti... eiti, skambinti ir klausti,
tikrai juk žmonės persikrausto, išvyksta, arba tiesiog pasirenka kita darželį, arba auklę....
na bandykit, košmariška situacija šiaip su darželiais visur, visiems doh.gif didžiuosiuose miestuose doh.gif
Atsakyti