labukas,ar priimsite ir mane i savo rateli???gyvenome Naujamiesti dabar nersikraustem i karoliniskes netoli norfos
auginame suneli Adreana 2.5men ir laukiame dar 2stebukliuku
QUOTE(dafniele @ 2010 08 01, 23:14)
labukas,ar priimsite ir mane i savo rateli???gyvenome Naujamiesti dabar nersikraustem i karoliniskes netoli norfos
Sveika prisijungus
Aš irgi gyvenu netoli Norfos, auginu pusės metų sūnelį ir laukių vieno stebukliuko
QUOTE(ciombocka @ 2010 08 02, 13:17)
ojej, kaip taip greit
Papildyta:
QUOTE(dafniele @ 2010 08 01, 23:14)
labas,
mano sūneliui irgi 2m. 5men ir 5d.
dabar dvynukai?
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 08 02, 13:26)
ojej, kaip taip greit
Planavom, bet nemanėm, kad tai greit gausis
QUOTE(ciombocka @ 2010 07 16, 06:55)
Labas, kur buvai dingus?
Aš saviškį irgi po kranu maudau vos ne kas kelias valandas, tada trumpam nurimsta
Dabar žiūrėjau Labą rytą, tai sakė per išeigines žadami rekordiniai karščiai (net iki 34)
Aš saviškį irgi po kranu maudau vos ne kas kelias valandas, tada trumpam nurimsta
Dabar žiūrėjau Labą rytą, tai sakė per išeigines žadami rekordiniai karščiai (net iki 34)
chi chi, aš ir vėl dingau
Mat išvažiavom pas mano tėvus, tada savaitei į Palangą, paskui į uošviją. Grįžom ir vėl išlėkėm. Tai reiškia - naudojamės, kad vyras atostogauja
QUOTE(viti @ 2010 08 02, 15:09)
chi chi, aš ir vėl dingau
Mat išvažiavom pas mano tėvus, tada savaitei į Palangą, paskui į uošviją. Grįžom ir vėl išlėkėm. Tai reiškia - naudojamės, kad vyras atostogauja
Tai jau gerai pailsėjot
Sveikutes
Sveika prisjungus
kaip miela, su stebuklais
Ogo kokie greiti.
Sveikinimai didzaiusi jusu seimynelei
QUOTE(dafniele @ 2010 08 01, 22:14)
Sveika prisjungus
QUOTE(ciombocka @ 2010 08 02, 12:17)
Sveika prisijungus
Aš irgi gyvenu netoli Norfos, auginu pusės metų sūnelį ir laukių vieno stebukliuko
Ogo kokie greiti.
QUOTE(Yanuli4ka @ 2010 08 03, 12:33)
Sveikutes
Sveika prisjungus
Ogo kokie greiti.
Sveikinimai didzaiusi jusu seimynelei 
Sveika prisjungus
Ogo kokie greiti.
Ačiū, ačiū
QUOTE(Yanuli4ka @ 2010 08 03, 11:33)
sveikinu ir linkiu kuo didžiausios stiprybės, kantrybės
Papildyta:
QUOTE(dafniele @ 2010 08 01, 22:14)
dabar dvynukai?
planavome antra leliuka o gavosi ir 2 ir 3 tai musu seimynele bus didesne
sveikos mamytes
Gyvenu ir as netoli norfos, gal noretumete susitikti, pasivaikscioti, kokia dienele? Butu smagiau.
Gyvenu ir as netoli norfos, gal noretumete susitikti, pasivaikscioti, kokia dienele? Butu smagiau.
QUOTE(saulyte69 @ 2010 08 04, 18:45)
sveikos mamytes
Būtinai
O kurioj gatvei ar vietoj gyveni?