Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių mamytės ir vaikučiai

Karoliniskui temute atgijo bigsmile.gif
Mes tai gyvenam prie spaudos rumu kolegijos smile.gif
gal yra kaimynu kartu stumdyti vezimukus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewutee: 02 liepos 2010 - 13:29
QUOTE(Iewutee @ 2010 07 02, 14:29)
gal yra kaimynu kartu stumdyti vezimukus  bigsmile.gif

Ji ir nebuvo mirus, tik mergiotes apstojo bendraut gal biggrin.gif Ex neturiu da koleikas vezimuku ir stumdyt ner ka blush2.gif O gaila biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Noreciau prisijungti i jusu buri. Esu naujoke 4u.gif Gyvename A.P.Kavoliuko g. 16, gal atsiras kaimyniu???
Atsakyti
Sveiki smile.gif
QUOTE(Lrs @ 2010 07 02, 21:39)
Sveikutes,

Noreciau prisijungti i jusu buri. Esu naujoke  4u.gif  Gyvename A.P.Kavoliuko g. 16, gal atsiras kaimyniu???

As gyveno Kavoliuko 13. Nezinau ar ciajau galime buti kaimynais wink.gif Bet taip truksta kompanijos stumdant vezima.
Papildyta:
QUOTE(Iewutee @ 2010 07 02, 13:29)
gal yra kaimynu kartu stumdyti vezimukus  bigsmile.gif

Nu cia visai ne toli nuo Kovaliuko g. Manau ir mesgalime buti kaimynais wink.gif

Mes su maziuke einame pasivaiksciuoti dazniausiai po pietu apie antra valanda. smile.gif
tai gal tikrai atsirastu norinciu pastumdyti vezimukus kartu, butu labai linksma. Karoliniskese yratokiu graziu vieteliu pasivaiksciuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yanuli4ka @ 2010 07 03, 07:47)
Sveiki smile.gif
As gyveno Kavoliuko 13. Nezinau ar ciajau galime buti kaimynais wink.gif Bet taip truksta kompanijos stumdant vezima.
Papildyta:

Nu cia visai ne toli nuo Kovaliuko g. Manau ir mesgalime buti kaimynais wink.gif

Mes su maziuke einame pasivaiksciuoti dazniausiai po pietu apie antra valanda. smile.gif
tai gal tikrai atsirastu norinciu pastumdyti vezimukus kartu, butu labai linksma. Karoliniskese yratokiu graziu vieteliu pasivaiksciuoti  wub.gif

Dziugu, kad atsirado kompanijos, nes istikruju jos truksta. O Kavoliuko g. 13, visai salia bigsmile.gif reikes susitikti. Mes iseiname dazniausiai vakare, kadangi diena karsta ir mano berniukas neismiega vezimelyje, o vakare visai gerai, nors irgi nuo jo nuotaikos viskas priklauso. Yanuli4ka, o jus kada dazniausiai vaikstote???

Iewutee, o jus tikriausiai gyvenate naujame name "Karoliukuose"???
Atsakyti
QUOTE(Lrs @ 2010 07 03, 08:20)
Dziugu, kad atsirado kompanijos, nes istikruju jos truksta. O Kavoliuko g. 13, visai salia  bigsmile.gif  reikes susitikti. Mes iseiname dazniausiai vakare, kadangi diena karsta ir mano berniukas neismiega vezimelyje, o vakare visai gerai, nors irgi nuo jo nuotaikos viskas priklauso. Yanuli4ka, o jus kada dazniausiai vaikstote???

Iewutee, o jus tikriausiai gyvenate naujame name "Karoliukuose"???

Jeigu ne karsta tai einame apie antra valanda, o jeigu karsta diena tai vakare po 7. Bet galim ir po 4.wink.gif Kartais einam ir du kartus smile.gif Smagu butu susitikti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Šiandien orai visai nedžiugina, nors ir tie karščiai ir nieko gero smile.gif
MB išleido atostogų, tai nežinau kada prisijungsiu
Vis kas nors nesigauna biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Karoliniškių mamytės 4u.gif
Mes su Lrs jau atidarėm vėžimėlių stumdimo sezoną vakarais. Kviečiame jungtis wink.gif
Aš vis bandau prisiskambinti į darželį Delfinukas, kad savo mažę nuvežti pasipliuškenti, bet ten nieks nekelia jau kelintą savaitę. Gal žinot kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yanuli4ka @ 2010 07 07, 09:39)
Sveikos Karoliniškių mamytės  4u.gif
Mes su Lrs jau atidarėm vėžimėlių stumdimo sezoną vakarais. Kviečiame jungtis wink.gif 
Aš vis bandau prisiskambinti į darželį Delfinukas, kad savo mažę nuvežti pasipliuškenti, bet ten nieks nekelia jau kelintą savaitę. Gal žinot kodėl?  g.gif

gal koks remontas g.gif
manau dieną, darbo dieną užsukite tiesiogiai pakalbėti, bus paprasčiau smile.gif

aš tai vežimuko dar neturiu hihihi.gif
pirmagimis tik aikštelėse duodasi rolleyes.gif
o karietos gyventojas aciras rugsėjo pabaigoje smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Žiūriu kad nieko naujo neįvyko biggrin.gif
QUOTE(Lrs @ 2010 07 02, 22:39)
Sveikutes,

Noreciau prisijungti i jusu buri. Esu naujoke  4u.gif  Gyvename A.P.Kavoliuko g. 16, gal atsiras kaimyniu???

Sveika prisijungus 4u.gif
Gal atsiras norinčių į lauką? g.gif
Karščiai nežmoniški, reiks kur pavėsio pasiieškot biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas wink.gif
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 07 09, 09:14)

o karietos gyventojas aciras rugsėjo pabaigoje smile.gif

Kaip fainiai wub.gif

QUOTE(ciombocka @ 2010 07 12, 08:33)
Labas rytas  4u.gif
Žiūriu kad nieko naujo neįvyko  biggrin.gif

Sveika prisijungus  4u.gif
Gal atsiras norinčių į lauką?  g.gif
Karščiai nežmoniški, reiks kur pavėsio pasiieškot  biggrin.gif

Nu nebent po pietual kokia 2. Bet manau karstis bus nezmoniskas. Siaip tai galvoju eiti vakare po 7.
O kada tu planuoji?
Atsakyti
QUOTE(Yanuli4ka @ 2010 07 12, 09:53)
Labas rytas wink.gif

Kaip fainiai  wub.gif
Nu nebent po pietual kokia 2. Bet manau karstis bus nezmoniskas. Siaip tai galvoju eiti vakare po 7.
O kada tu planuoji?

Šiaip man jokio skirtumo, aš būna ir kelis kartus einu biggrin.gif
Po 7 tai MB grįžta, tai reikės jam valgyt daryt biggrin.gif
Atsakyti