Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

QUOTE(naitas @ 2009 09 26, 18:04)
o neužvelka nuo aguonų miegot vidury dienos?
aš negaliu valgyt šimtalapio dieną.. mane tuoj meta į lovą nuo aguonų laugh.gif

kazkaip nepagalvojau,reiketu vaikams uzsert,bo nemiega nei pietu,nei vakare nenuvysi,ir dar anksciausiai atsikelia doh.gif
Atsakyti
Manes neuzvelka biggrin.gif nors gaaal ant miego patraukia siek tiek g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 09 26, 16:12)
aguonas ir riesutus dejai i krema???

Aha, i vien sluoksni dejau aguonas, i kita smulkintus graikiskus riesutus smile.gif Skonis fantastiskas thumbup.gif

Nea, nevelka aguonos lotuliukas.gif

Reiktu pabandyt simtalapi issikept, bet dar nedristu, manau labai daug terliones ir rezultatas nebus kokio tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 14, 17:26)
Kaip as darau vaisinius tortus. Bandau kiek imano aiskiau parasyti, kadangi, kaip ir mionejau kaip tokio recepto nera.

Apie krema:

Kremas grietine + grietinele. Mazdaug 1 indeliui plaktos grietineles dedu 2 indeliuis grietines cukrus ir rugstis pagal skoni. Grietinele isplaku ir sudedu gerai atsaldyta standzia grietine ir sumaisau.




atsitempiu Asseni recepta i sita tema paklausti kai ko ax.gif
Zadu kepti vaisini tortuka, noreciau poros biskvitu sviesiu, poros kakaviniu -tai jeigu kepciau grietinini biskvita, ir paskui kita kepant tiesiog ideciau i ji kakavos -kazi kas gautusi? g.gif blush2.gif ar vistik kakaviniui biskvitui imti koki nors kita -pvz. juodo misko biskvita?

Dar del pertepimo -jeigu grietinele maisyt su grietine, tai kiek mazdaug vistik cukraus ir rugsteles reiktu, kad gautusi skaniai? Ar cia galioja ta taisykle cukrui-ketvirtis grietineles svorio ir puse saukstelio citrinu rugsties? g.gif Vaisiai bus bananai, konservuoti persikai ir tikriausia kivi rolleyes.gif Pasakykit kiek jus mazdaug dedate cukraus ir rugsteles i tokius tortus, noriu kad gautusi skaniai is pirmo karto biggrin.gif Aciu 4u.gif Speju kad gal rugsteles isvis nereik, nes dedasi grietine? g.gif
Dar -ar reikia sulaistyti biskvitus? g.gif speju kad ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 27 rugsėjo 2009 - 13:04
QUOTE(pumpica @ 2009 09 27, 15:03)
Speju kad gal rugsteles isvis nereik, nes dedasi grietine? g.gif
Dar -ar reikia sulaistyti biskvitus?  g.gif speju kad ne?

na gal dar kas patars.. tačiau mano nuomone, citrinos rūgšties reikia dėti. Ir reikia ragauti, kada jos gana.. nes nebus gaivos kreme unsure.gif
Atsakyti
pumpica, atsakau biggrin.gif
Gali det kakavos, tik kiek dedi kakavos tiek nedadek miltu. Keiciu tuos biskvitus kaip noriu, tai riesutus sudedu, tai razinas, tai aguonas. Tik tiek pat reikia miltu maziau, kiek ko nors kito dedi.

Del kremu. Visur darau su nuvarvinta grietine. Cukraus dedu mazai, citrinos rugsties butinai. Viskas pagal skoni.

Del laistymo. Jeigu biskvitai ploni, apie 5 mm, tai nelaistau. Prisigeriau puikiai nuo kremo.

Gal reikia atvilk i sita tema visus mano postus pradedant nuo biksvito pjaustymo, baigiant torto sutepimu. Bus viskas vienoje vietoje. Kiap ir priklauso, tortu temoje. O tai pati galvoju, kokio velnio ipapuosimus viska sudejau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 27, 12:19)


Del kremu. Visur darau su nuvarvinta grietine. Cukraus dedu mazai, citrinos rugsties butinai. Viskas pagal skoni.


oi tas stebuklingas zodis -pagal skoni -tai pribaigs mane biggrin.gif biggrin.gif bet bandysiu ta skoni nutaikyt smile.gif
Del kakavos supratau, dekui mirksiukas.gif Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 09 27, 15:24)
oi tas stebuklingas zodis -pagal skoni -tai pribaigs mane  biggrin.gif  biggrin.gif bet bandysiu ta skoni nutaikyt  smile.gif
Del kakavos supratau, dekui  mirksiukas.gif Aciu uz atsakymus  4u.gif

nepribaigs.
As dedu 1 indeliui grietineles + 1 indelis grietines 2 nepilnus saukstus cukraus ir 0,5 arbatinio saukstelio citrinos rugsties.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 27, 12:25)
nepribaigs.
As dedu 1 indeliui grietineles + 1 indelis grietines 2 nepilnus saukstus cukraus ir 0,5 arbatinio saukstelio citrinos rugsties.

aciu labai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
o aš prie grietininio į kompaniją labai siūlyčiau negro bučinio biskvitą man regis jie kaip duona su kmynais derėtų 4u.gif grietininio laistyti nereikia, nes ji pats iš savęs drėgnas, o bučinuką reikėtų palaistyti jei storesnį išsikepsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 27, 16:02)
o aš prie grietininio į kompaniją labai siūlyčiau negro bučinio biskvitą man regis jie kaip duona su kmynais derėtų  4u.gif  grietininio laistyti nereikia, nes ji pats iš savęs drėgnas, o bučinuką reikėtų palaistyti jei storesnį išsikepsit  4u.gif

O grietininius biskvitus,jei bandyciau pertept grietinele-grietine pagal Asseni,ar jie nebus per slapi?
Atsakyti
QUOTE(April-Aries @ 2009 09 27, 16:08)
O grietininius biskvitus,jei bandyciau pertept grietinele-grietine pagal Asseni,ar jie nebus per slapi?

ne, tik grietinę nuvarvinkit, gausit labai standų ir skanų kremą
Atsakyti