Atvelku kai kurios postus is papuosimu temos. Manau cia jie bus i temaTortus su vaisiais darau su grietineles+grietines kremu arba su varskes kremu, kaip kam patinka. Dedu kartais tik sokoladinius biskvitus, kartais tik baltus, kartais ir vienus ir kitus, vel gi pagal snoni. Dazniausiai dedu bent 2-ju rusiu vaisius, kartais ir 4 i kiekviena sluoksni kitus vaisius (kivi, persikai, vynuoges, vysnios ir t.t.). Vaisiai
nekonservuoti, bet gali buti ir konservuoti. Biskvitus pjaunu labai plonai, nelaistau. Zelatinos i krema nededu.
Va, ziurek, kaip tik ka tik iskepiau biskvitus, stai tokio storio biskvitus (specialiai padejau telefona, kad matytusi storis) perpjausiu i 3 sluoksnius, pamatavau, biskvito storis 1,5 cm.

Va cia perpjautas biskvitas
O cia stai ir irankis mano.

Peilis skirtas pjauti smulkius kaulus, bent taip buvo parasyta ant etiketes
Papildyta:Kaip as darau vaisinius tortus. Bandau kiek imanoma aiskiau parasyti, kadangi, kaip ir minejau kaip tokio recepto nera.
Pirma apie biskvitus:kaip ir rasiau pries tai, kad perpjauti taip plonai biskvita, ji darau butinai su riebalais. Biskvita pasirenku pagal formos dydi, skoni ir t.t.. Kepu nuo juodojo misko, negro bucinio, snikerso, migles79 ideto pasakos recepto biskvitus , ruletinio torto, grietinini biskvita (200 gr. grietines, 3/4 stikl. cukraus, 1 kiausinis, 1 stikline miltu, 1 a.s. gesintos sodos). Toki biskvita kepiau 25 cm formoje, perpjaviau i 3 dalis. Labai tinka RiMami idetas biskvitas su sokoladu, toks lygus ir grazus. Visu biskvitu receptus galesit susirasti SM, jau nepamenu kokiuis dar.
Apie krema: Kremas grietine + grietinele. Mazdaug 1 indeliui plaktos grietineles dedu 2 indeliuis grietines cukrus ir rugstis pagal skoni. Grietinele isplaku ir sudedu gerai atsaldyta standzia grietine ir sumaisau.
Varskes kremas: Grietine+grietinele+varske (plombiro skonio, svelnioji, kita varskes mase). Mazdaug 1 indeliui plaktos grietineles 2 grietines ir 2 pokelius varskes, cukrus, citrinos rugstis
Si kart i sita torta dejau 1,5 indelio grietineles, 2 pok. plombiro skonio varskes, 2 grietines. Torto dydis kiek didesnis nei A4 formato lapas. Krema sunaudojau visa.
Visi vaisiai nuplauti, nulupti, is vynuogiu isimti kauliukai ir nulupta odele
Torto tepimas:
Stai taip atrodo varskes kremas

Tepam pirma sluoksni, jis bus su persikais.
Biskvitas, kremas, persikai, kremas

Islyginam

Sluoksnis su vynuogem

Sekantis su kivi

Paskutinis sluoksnis buvo vel su persikais. Ant jo dejau biskvita ir tiesiog aptepiau kremu jau be vaisiu, tortas bus puostas grietinele.

O cia tokie sluoksniai.

Stai tokio tipo tortus puosiu tiek beze, tiek dengimo mase, tiek grietinele.
Jeigu pamenat vestuvini torta, tai apacia buvo is tokiu pat plonu 6 biskvitu, tortas gan tvirtas ir puikiai atlaiko svori.