pagalia pribrendau (taip manau

) kepti napoleona
tik va iskilo keletas klausimu:
*kada reikia ji kepti ir pertepti? jei man jo reikia sestadieniui ar galiu as ji issikepti ir sutepti treciadieni?
*ar galiu as i keleta sluoksniu ideti saldytu juoduju serbentu? ir i kuri sluoksni deti, i grietineles ar ta kondensuoto pieno?
darysiu pagal toki recepta lakstus:
150 g miltų
pusė arb. šaukštelio kepimo miltelių
pusė šaukštelio druskos (čia pagal receptą, kitąkart dėčiau 1/4 šaukštelio)
75 g. margarino (Eve, Vilnius)
8 valg. š. ledinio vandens
(cia kur su blenderiu daryti reikia)
ir krema pagal toki recepta:
350 ml pieno
4 v. š. krakmolo
2 kiaušiniai
1 skardinė (300 g) kondensuoto pieno
1,5 puodelio grietinėlės
ar tinka siems lakstams sitas kremas?
jei lakstus darysiu is viso pokiuko margarino, tai man gausis mazdaug 6 lakstai, ar uzteks sito kremo tokiam kiekiui lakstu? ar juos reikia plonai issikocioti? ar juos apipjaustyti iskeptus, ar pries kepima? ar lakstai pakeicia kepdami savo forma? kaip paskui sulyginti torto krastus?
na va, kaip daug visko prirasiau
busiu labai dekinga uz atsakymus