Issikepiau biskvitus juodajam miskui. Abu su kepurem

Nupjoviau jas ir pakisau po apacia (nes apacioj kaip tik skyle gaunasi)
Man jauciasi soda
I pirmaji tiksliai laikydamasi recepto idejau 3 saukstelius kakavos (paprastos, bet sviesokas gavosi) , tai i antra dejau 6 saukstelius, tai liuks, juodas
Ar yra skirtumas, jei det kepimo miltelius kitakart?
Istraukiu akmeni is saldytuvo (is baltojo sokolado ir medaus ) pasijuokiu ir netikiu, kad galima is jo bus ka nors padaryti

Na, bet laikausi nurodymu, reiks rytoj palaikyt kambario temperaturoj apie valanda, bet kazkaip itartinai labai atrodo
Vyras sako kas per cementas saldytuve guli

Padauze, sako gal suris sudziuvo

Sakau cia as lipdysiu, paziurejo, nu nu ...
As rami, labai rami, jei kas, tai iki salia