QUOTE(Oksanik @ 2009 11 03, 22:40)
Nzn, kaip jus cia dirbat, kad net receptu normaliai nepatikrinat, bent jau proporcijas patikrinkit darbininkes.
Aš dabar žiūriu žiūriu į šitą tavo pacituotą torto kremą ir prisiminiau, kad pati kartą dariau labai panašų, va
pastudijuok šito mano daryto kremo sudėtį ir daug maž gal išsiaiškinsi, kur klaidas padarei

skirtumas tik, kad aš grietinėlę naudojau - ji riebi + tryniai ir surišo plikytą kremą, o tavo atveju pienas (jis liesesnis) + dėl to papildomai dedami miltai + tryniai, žinai, aš bijočiau pilt daugiau nei 1 st. pieno

(ir tai dar reiktų gerai pagalvot ar gerai būtų

) Šiaip tai šis kremas tikrai vienas iš sudėtingesnių, visi komponentai turi būt vienodos temperatūros, kuomet sumaišomi, beeeeet galiu pasakyti, jei gerai pavyko - tai laaaaabai skanus kremas

aš jį suradau pas rusaites, radau įvairiausių panašių variantų - labiausiai intriguojantis pasirodė
šis variantas, bet dar jo nebandžiau (čia taip supratau šiuo kremu morenginiai laštai pertepami

). Sėkmės analizuojant
Šiaip tai aš seniai buvau pastebėjus šitą forumietę
mergaičiuke30, kurios čia receptą pacitavai - tai ji vienu metu aklai kopijavo receptus iš kažkurio tai puslapio, net nepažiūrėjusi kas ten rašoma

po to kažkas ją apibarė, kam kopijuoja pati nepabandžius ir dingo po to ji

daugiau jos nemačiau arba persiregistravo kitu vardu

taip, kad vargiai per a.ž. ar atsakytų