Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Airijoje

Tokios temos neradau tai sugalvojau sukurti biggrin.gif Netrukus gimdyti ir labai jau idomu, kaip gimdosi merginoms Airijoje. Gal kokiu palyginimu su lietuva turit? Isanksto dekui! ax.gif
Atsakyti
sveikute biggrin.gif
na as irgi laukuosi man dar 4menesiukai iki gimdymo esu is dublino irgi ieskau informacijos, deje kolkas cia labai tuscia, tikiuosi atsiras mamyciu kurios pasidalins patirtimi 4u.gif ypac dabar kai atejo vadinamas baby boom'as tikrai baisu, nes ligonines perpildytos, na bent dubline tai tikrai..is kokio tu miesto??kur gimdysi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 05 06, 14:55)
sveikute  biggrin.gif
na as irgi laukuosi man dar 4menesiukai iki gimdymo esu is dublino irgi ieskau informacijos, deje kolkas cia labai tuscia, tikiuosi atsiras mamyciu kurios pasidalins patirtimi 4u.gif  ypac dabar kai atejo vadinamas baby boom'as tikrai baisu, nes ligonines perpildytos, na bent dubline tai tikrai..is kokio tu miesto??kur gimdysi? smile.gif

Na as esu is Navano, gimdysiu droghedoj bigsmile.gif . Drogheda ir perpildyta biggrin.gif bet labai tikiu, kad musu nepaliks gimdyt namie biggrin.gif Pacioj ligoninei jau pagulejau prieziura geresne nei visa nestuma, tik va kaip su paciu gimdymu neaisku g.gif
Atsakyti
QUOTE(langolf @ 2009 05 06, 11:18)
Na as esu is Navano, gimdysiu droghedoj bigsmile.gif . Drogheda ir perpildyta biggrin.gif bet labai tikiu, kad musu nepaliks gimdyt namie biggrin.gif Pacioj ligoninei jau pagulejau prieziura geresne nei visa nestuma, tik va kaip su paciu gimdymu neaisku g.gif

As va net nezinau pas koki daktara eiti blush2.gif
Esam 8 savaiciu. Bet neturiu zalio supratimo apie sveikatos sistema Airioje. Pas ka kreiptis, kur eiti, pas koki gydytoja, ar dar ne per anksti eiti... blink.gif Gal pasidalinsite savo ispudziais? Esu as Roscommon rajone. Labai buciau jums dekinga.
Atsakyti
QUOTE(katakombose @ 2009 05 09, 16:39)
As va net nezinau pas koki daktara eiti  blush2.gif
Esam 8 savaiciu. Bet neturiu zalio supratimo apie sveikatos sistema Airioje. Pas ka kreiptis, kur eiti, pas koki gydytoja, ar dar ne per anksti eiti... blink.gif  Gal pasidalinsite savo ispudziais? Esu as Roscommon rajone. Labai buciau jums dekinga.

Sveikute, visu pirma tau reiketu uzsiregistruoti pas savo GP tai yra seimos gydytoja, jis patvirtins kad laukiesi susimokesi apie 50-60 euru uz vizita kiti bus jau nemokomi, tas seimos gydytojas tau duos laiskuti, kaip rekomendacija ir lieps uzsiregistruoti artimiausioje ligonineje jis pasakys kur. seip siulyciau ilgiau nelaukti, nes nesciuju tikrai daug, o butu smagu pirma vizita ligoninej, kad gautum 12a sav. tikiuosi mazdaug supratai esme kaip cia vyksta. bet seip siulyciau jei tektu ilgiau laukt nueit pas privatu ginekologa ar gal i lietuva skrisi, ir isitikinti ar viskas gerai, vietoje ir t.t sekmes dideliausios!!! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(langolf @ 2009 05 06, 15:18)

As tikiuosi kad viskas bus gerai, nestuke.gif na namie negimdysim, svarbiausia, kad graziai viskas praeitu, kad kuo naturaliau, biggrin.gif nes girdejau kad airiai megsta naudot vakumus ar reples pagreitint procesa, doh.gif bet svarbiausia, kad salia butu zmogus kuris stebetu jog taip neivyktu. o ka turesi, berniuka, mergaite?? smile.gif ar vyras kartu dalyvaus?
Atsakyti
Sveikos,
yra airiukių tema, prašom jungtis prie mūsų smile.gif. Beveik visos esam gimdžiusios IE, tad galėsim pasidalinti džiaugsmais ir rūpesčiais. Mus rasite štai čia:
http://www.supermama...hp?showforum=95
Atsakyti
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 05 06, 11:55)
sveikute  biggrin.gif
na as irgi laukuosi man dar 4menesiukai iki gimdymo esu is dublino irgi ieskau informacijos, deje kolkas cia labai tuscia, tikiuosi atsiras mamyciu kurios pasidalins patirtimi 4u.gif  ypac dabar kai atejo vadinamas baby boom'as tikrai baisu, nes ligonines perpildytos, na bent dubline tai tikrai..is kokio tu miesto??kur gimdysi? smile.gif

Aš iš Dublino, beje esu. Galime kada pasikavinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2009 05 10, 14:20)
Aš iš Dublino, beje esu. Galime kada pasikavinti  smile.gif

labai aciu kad nuvedei mus tinkama linkme, butinai pasiskaitysiu ir isijungsiu i jusu foruma ax.gif ,dekinga esu mirksiukas.gif manau butu labai smagu susimatyt kada isgert kavutes 4u.gif rastume apie ka pasiplepet. beje kelintam tu menesiuke? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 05 10, 02:24)
Sveikute, visu pirma tau reiketu uzsiregistruoti pas savo GP tai yra seimos gydytoja, jis patvirtins kad laukiesi susimokesi apie 50-60 euru uz vizita kiti bus jau nemokomi, tas seimos gydytojas tau duos laiskuti, kaip rekomendacija ir lieps uzsiregistruoti artimiausioje ligonineje jis pasakys kur. seip siulyciau ilgiau nelaukti, nes nesciuju tikrai daug, o butu smagu pirma vizita ligoninej, kad gautum 12a sav. tikiuosi mazdaug supratai esme kaip cia vyksta. bet seip siulyciau jei tektu ilgiau laukt nueit pas privatu ginekologa ar gal i lietuva skrisi, ir isitikinti ar viskas gerai, vietoje ir t.t sekmes dideliausios!!! biggrin.gif
Papildyta:
As tikiuosi kad viskas bus gerai, nestuke.gif  na namie negimdysim, svarbiausia, kad graziai viskas praeitu, kad kuo naturaliau, biggrin.gif  nes girdejau kad airiai megsta naudot vakumus ar reples pagreitint procesa, doh.gif  bet svarbiausia, kad salia butu zmogus kuris stebetu jog taip neivyktu. o ka turesi, berniuka, mergaite?? smile.gif  ar vyras kartu dalyvaus?

Aha vyras dalyvaus as jau jam priliepiai, kad jokiu vakumo ar repliu nes sita ir as girdejau. Gimdymas kaip konveriu vyksta megsta jie ivykius skubinti unsure.gif Daktarai sako kad turesiu berniuka, bet niekad negali zinot. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=vaidilute_,2009 05 09, 22:24]

Labai aciu uz info. Buvau pas gydytoja. Nors as ir neturiu medicinines korteles, o ir Airijoj neseniai - nieko man moketi nereikejo. Net ir uz pirma vizita. Dabar liko sulaukti laisko is ligonines. Gimdysiu Galway mieste.
Atsakyti
Labai aciu uz info. Buvau pas gydytoja. Nors as ir neturiu medicinines korteles, o ir Airijoj neseniai - nieko man moketi nereikejo. Net ir uz pirma vizita. Dabar liko sulaukti laisko is ligonines. Gimdysiu Galway mieste.
[/quote]

Nera uz ka, labai tau pasiseke kad nereikejo moket thumbup.gif laiska jie visai greit atsiuncia manau, gal Galway dar ir nebus tokio uzimtumo mirksiukas.gif as visitik jau rimtai mastau skristi i Lietuva. man ten bus ramiau, tikekimes i lektuva ileis, nes planuociau skrist 35-6sav. biggrin.gif
Atsakyti
Nera uz ka, labai tau pasiseke kad nereikejo moket thumbup.gif laiska jie visai greit atsiuncia manau, gal Galway dar ir nebus tokio uzimtumo mirksiukas.gif as visitik jau rimtai mastau skristi i Lietuva. man ten bus ramiau, tikekimes i lektuva ileis, nes planuociau skrist 35-6sav. biggrin.gif
[/quote]

-------------
Aš galvojau ir vienaip ir kitaip ir nusprendžiau gimdyti Airijoj. Aišku aš nežinau kokie čia gydytojai, kokia priežiūra. Jei gimdyčiau LT, tai juk po mėnesio manau dar būčiau nelabai pajegi su vaiku skrist atgal į Airiją. Taigi, gimdysiu čia, o seneliai anūką/ę pamatys kitą vasarą. Aišku foto tai anksčiau parodysiu:). Be to, man gimdyt per šv.Kalėdas smile.gif tai manau ir LT ligoninej gali būti nieko gero. Aišku juk namie ir sienos padeda, bet čia bus mažylio tėvelis ir būdamas labai rūpestingas tikrai nuvers kalnus biggrin.gif
Aišku man dar anksti galvot apie tai smile.gif Dabar ti dešimta savaite eina smile.gif
Atsakyti