-------------
Aš galvojau ir vienaip ir kitaip ir nusprendžiau gimdyti Airijoj. Aišku aš nežinau kokie čia gydytojai, kokia priežiūra. Jei gimdyčiau LT, tai juk po mėnesio manau dar būčiau nelabai pajegi su vaiku skrist atgal į Airiją. Taigi, gimdysiu čia, o seneliai anūką/ę pamatys kitą vasarą. Aišku foto tai anksčiau parodysiu:). Be to, man gimdyt per šv.Kalėdas

tai manau ir LT ligoninej gali būti nieko gero. Aišku juk namie ir sienos padeda, bet čia bus mažylio tėvelis ir būdamas labai rūpestingas tikrai nuvers kalnus

Aišku man dar anksti galvot apie tai

Dabar ti dešimta savaite eina
[/quote]

as irgi buvau nusprendusi gimdyt airijoj, deje kazkaip apsigalvojau, na visom skirtingai cia is tiesu negali zinot

visko pasitaiko visur, cia gydytojai pagrinde ispanai, babajai juodukai ir visi kiti ne airiai pagrinde..per Sv kaledas mano drauge gimde Lt, gimde ligoninej tik pasieme privacia palata, sake ir eglute papuosta, silta jauku, dvi lovos(leidzia vyrui pasilikt) toks kaip viesbucio kambariukas sake su dusu, tualetu. ji buvo labai patenkinta. Airijoj geriausiu atveju bus sale, minimum 6moterys su naujagimiais, jus skirs geriausiu atveju uzuolaideles..nesu kokia princese, bet kazkaip jokio privatumo, diena nakti leliukai aplink verkia,

, beto labai daug moteru skrenda ir su 2-3sav kudikiais, isigyji ta nuostabu daikciuka kai per peti ir sona eina nesyklele, ir viskas

. aisku visos moterys jauciasi skirtingai po gimdymo nzn kaip paciai bus, bet mama lieka mama joks vyras neatstos mamos pagalbos

na susirasysim manau dar, tikiu kad simta kart pakeisi nuomone

nesvarbu kad tik 10sav dar

, aisku nedaug,bet saunuole kad jau mastai duomiesi

kuo daugiau zinosi tuo tvirtesni sprendima padarysi