QUOTE(Esteltida @ 2010 03 14, 19:23)
sorry ,as tik dabar atrasau ....kazkaip negavau i pasta pranesimo,kad atsakymas jau yra ....keista

kaip tu laikaisi ??? jau visa didele? kelinta jau savaite? 35 kazkur? man jau ryt 33 prasideda ...... matai kaip su tais daktarais ..... as jau antra karta pakliunu pas airi toki , ryza

kazkoks jis man nekoks ,nepatinka.......
o tau gerai ,kad pasiseke pas latve, ir papasakojo biski gandu apie tave ! skaityk, airiai matai nieko nesako tau ka planuoja ir t.t........
as esu is Blanchardstown. o tu is kur tiksliau ?
jetau man taip neramu kazko ,kaip iki tos ligonines reikes davaziuot kai viskas prasides...nu, bet aisku bus kaip bus jau ...... ir siaip jau man taip sunku , sveikatos nera isvis , leisgyve tokia...... siandien visa diena pravemiau

guliu lovoj ..... o dar kai pagalvoju laukti pusantro menesio maziuko, jei greiciau nepasibels i si pasauli
tiesa, o tu zinai ko laukies ?
na as jau rytoj pardesiu 36sav

o del tu daktaru tai baisu

va pries savaite buuvau, tai basibaisejau! nuejom su vyru i kabineta, kazkoks babajus buvo tai paskaite ta mano knyga spaudima pamatavo, sakiau kad judesius silpanai jauciu tai pagulde mane, skana tipo dare pridejo prie pilvo paziurejo kokias 5sekundes as net nespejau sureguot, o jis kad tempe man uz rankos tipo padet atsikelt

net nespejau leliuko pamatyt, nu krc! tai issiunte su tais dirzais judesius klauses, tai viskas gerai buvo

pilvo nematavo parase senus duomenis kur pries 2sav matavo ta latve, nu ziauru...
laukiu isiziojus tu vizitu, gal ka naujo pasakys, o cia izdivalkes daro, esu ziauriai pikta ant ju!
neisivaizduoju kaip reiks gimdyt! be to as is Clondalkino, tai man dar toliau i ligonine

nieko visas kelias autostrada, gales vyreliai mint
o del lyties, tai kai buvau lietuvoj nepasake tiksliai, bet sake kad i mergaites puse, o cia kai dare skana tokia faina moteriske tai uztikrintai pasake kad boys

as kazkaip nepasitikiu tais aparatais, kai gims tada pamatysiu, na jei dar karta pasakytu tai patikeciau
o pilvo dydis nepasako kad vaikelis bus didelis, gal pas tave vandenu daug...as tai jau kaip meska atrodau, baisu i veidrody paziuret tikra to zodzio prasme
ai dar.... as buvau pas toki airi daktara papuolus du kartus toks visas zilas ir kudas tai jis man patiko visko isklausinedavo, visada paklausdavo kas domina kokiu klausimu turiu, bet dabar kai buvau maciau jis prie gimdyviu buvo....