QUOTE(Uga_ @ 2010 12 16, 04:27)
dekui
o nuskausminamu zvakuciu (po gimdymo) Diclofenac pirkai cia, ar is lietuvos?
o kam Bepanthen tepaliukas leliui?
ir jokiu paklodyciu neimi? (nes sarase tai ju net 4 atseit reikia) (cot sheets)
tu nemaitinsi krutimi, kad imi buteliuka? as zadu maitint savo pienu, bet is buteliuko, naudosiu pientrauki, bet cia tik namie, ligoninej teks turbut pasikankint (pas mane ziauuuriai jautrus speneliai)...
Nuskausminamas zvakutes, kaip ir Microlax klizmutes, pirkau LT ... Cia net nzn, ar yra tokiu
Bepanthen su pirmu naudojau.. Man labai tiko jis viskam - ir leliui subiniuka patept, jei pasunta, ir pati nugrauztus spenelius tepiau ..
Paklodyciu neemiau .. O kam jos? Ligoninej nebus paklota? Tai manau, galima bus paklot ta su skylutem uzklotuka po apacia jei ka, o antru uzklot .. Nes as tik tuos 2 imu ir viskas ..
Maitinti tai noriu pati, pirma ismaitinau iki 8 men. Noreciau ir dabar tiek ar net ilgiau .. Bet buteliuka isimetu just in keys .. Butu smagu, jei jo ir neprireiktu ..
Pientraukio dar neturiu, su pirmu irgi neturejau .. Matysiu, jei prireiks, isigysiu veliau ..
Tiesa, nepaminejau dar is tases turinio, kad isimeciau iklotuku i liemenele ..
Beje, vakar buvau pas Mortell, dare scana .. Siandien termino diena, bet jis prognozuoja, kad gerokai pernesiosiu, gal kokiu 10 dienu
Paklausiau, kaip del birth plane geriau daryt, kaip ji rasyt .. Tai jis pats viska surase pas save mano byloj (apie vakumus, reples ir pirma komplikuota gimdyma) .. Sake, gimdymo metu, jei ka, priminti akuserems dar viska ...