Įkraunama...
Įkraunama...

"Mamyčiukas" ir auklė

QUOTE(Natute @ 2005 10 27, 12:34)
Dar pagalvojau, gal Tavo mažylei toks laikotarpis, kad ypač mama reikalinga. Mums prieš pora mėnesių labai panašiai buvo, buvo nemielas nei tėtis, nei senelė. Aišku ir dabar mama jam pats mieliausias žmogus, bet ir su tėčiu pabuna. Nenusimink, gal po poros mėnesių ir jūsų situacija pasikeis į gerąją pusę. Linkiu sėkmės ir Tau.

Labai tikiuosi, kad pagerės ax.gif . Ačiū už palinkėjimus smile.gif .
O pas jus rytoj žiūriu šventė didelė smile.gif , linkiu smagiai atšvęsti. sveikinimai nuo mūsų 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigita. @ 2005 10 27, 14:43)
Labai tikiuosi, kad pagerės ax.gif . Ačiū už palinkėjimus  smile.gif .
O pas jus rytoj žiūriu šventė didelė smile.gif , linkiu smagiai atšvęsti. sveikinimai nuo mūsų 4u.gif  happybday.gif

Ačiū už sveikinimus. Vėliau būtinai parašysiu, kaip sekėsi mano mazgiui draugaut su aukle.
Atsakyti
QUOTE(Natute @ 2005 10 27, 14:47)
Ačiū už sveikinimus. Vėliau būtinai parašysiu, kaip sekėsi mano mazgiui draugaut su aukle.

Oi, tikrai būtų įdomu thumbup.gif
Gal ir kokių naudingų patarimų galėsi parašyti ax.gif .
Atsakyti
Kaip ir kitoj temoj isliejau pikti laugh.gif ..
Tai cia galiu tik pasakyti taip ...
Labai daug priklauso nuo pacios mamytes ...

Pas pirma seima kur auklejau maziukus buvo taip...
As atvykau is vakaro, o mamytei ryte jau reikejo i darba ...
Iseidama vyresneliui (5metukai) pasake ji bus nuo siol tavo ir tavo broliuko gereiausia drage ... Vaikas pasiziurejo i mane su tokiu nepasitenkinimu, bet as isitraukiau dydeli meskina ir saldainiu ir mes vienas kita greitai supratom laugh.gif ..
O kitas (1.8 m.) is pradziu labai verke, kad net as apsiverkiau su juo laugh.gif ..
Bet paskui as pamaciau kad jam labai patinka kai as ji paimu ant ranku ir visai ji kleckinu laugh.gif .. teko uzsiauginti raumenukus, ant ranku laugh.gif ..

O va kitoj veimoj kur irgi priziurejau du vaikiukus, niekaip jie prie manes nepriprato ... Nemiela as jiem buvau nors tu ka ... O ir pacia mama turedau pro duris istumti i darba, kad nesedetu ir nerektu ant vaiko pusvalandi, kad ji turi eiti i darba o jis cia sedi ir gaisina ja vargdamas ... Mano maynu jei ji butu paprasciausia davus bucki ir isejus i darba, tai po poros dienu ar savaites mes su jies butme susiciulbeje ...
Atsakyti
Mamyciukas ar ne, reikia parasčiausiai išbandyti. Būna kad viš bpirmo karto su aukle sutaria.
Atsakyti
va va svarbu sveikai maitintis ir nesijaudinti dėl nieko........
Atsakyti
Jau ketvirta savaitė, kaip mano "mamyčiukas" draugauja su aukle, tad jau galiu papasakot, kaip jiems sekasi.
Šią auklę pasirinko pats vaikas: kai ji atėjo į pokalbį lelius pats priėjo prie jos, pradėjo kalbinti, patapšnojo per kelius. Tad vadovaudamasi mintim, kad maži vaikai jaučia gerus žmones, ją ir pasirinkau. Problemų aišku su ja turiu (ir nemažai), bet vaikas rytais likdamas su ja neverkia. Nežinau, gal dar viskas priešaky. Anksčiau auklei atėjus mažius šypsodavosi, o dabar jau tik stebi, o paklaustas, ar eis pas tetą, purto galvą. Bet mudu su vyru klecką pajuokinam, duodam butuką, pamojam atia ir išeinam. O jau vakare atsigriebiam už visą dieną.
Atsakyti
QUOTE(Brigita. @ 2005 10 17, 18:59)
Skaitau, ir pavydas ima sad.gif , nes mano tuomet turbūt mamyčiukė kvadratu verysad.gif . Nuo metų teks eiti į darbą, tai nusprendžiau jau dabar pratinti prie auklytės, nes ji su niekuo nelieka, net su tėčiu verysad.gif .
Pirmą dieną buvome valandą kartu, tai viskas aišku buvo gerai. Kitą dieną pusvalandį drauge, o kitą palikau vienas, tai visą laiką ėjo (tiksliau ropojo smile.gif ) prie lauko durų ir klykė. Kitą dieną palikau valandai, tai sakė, nusiramina dviem minutėm ir vėl į ašaras verysad.gif  cry.gif . O kai mes kartu, tai net krykštaujas, kaip jai patinka su auklytę žaisti. Bandysiu toliau pratinti, bet gal žinot, gal kartais būna, kad iš viso nepripranta? g.gif

Idomu, kaip jums sekasi su auklem dabar? g.gif Pas mus vos ne tokia pati situacija, mergina irgi ziauriai prisirisus prie mamos, su teciu buna kartais, bet daznai prie duru eina doh.gif Uz menesiuko man i darba, ryt pradedu aukliu paieskas, idomu, kaip seksis rolleyes.gif
Tiesa, turejom valandine aukle, tai maze baisiai verkdavo su ja, tai auklyte neilgai kente pas mus, toks jausmas, kad ji bijojo to vaiko. Nors man atrodo, kad vaikas jaute nuo aukles sklindanti nepasitikejima savimi, kaip aukle.. g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamyčiukų mamos, ir aš su jumis 4u.gif

Mano jautruolė apskritai labai jau santūri ir jautriai reaguoja ne tik į nepažįstamus žmones, bet net ir į didesnius neįprastus garsus verysad.gif
Bet jau kelios savaitės pratinamės prie auklės- auklė ateina kelioms valandoms, jau ir pamaitina, ir pamigdo mažąją. Kol kas daugiausia ašarų būna keičiant sauskelnes unsure.gif Bet paskui viskas pasimiršta ir vėl žaidžia abi.
Už savaitės išeinu į darbą, tai irgi šiek tiek neramu, kaip gi joms seksis, natūralu, kad visko bus. Raminu save tik tuo, kad mūsų auklė iš ties šiltas žmogus ir niego blogo Gytulei su ja nenutiks, o apsiprasti su tuo, kad maitina, rengia ir žaidžia su ja ne mama vis tiek reikia laiko.

Žodžiu, linkiu jums visoms (ir sau) sėkmės ax.gif

P.S. Kažkurį vakarą pagalvojau, kad mano mamyčiukas gal todėl mamyčiukas, kad vis dar maitinu pati g.gif Bet aš irgi jos ilgiuosi, kai išeinu iš namų ilgesniam laikui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigita. @ 2005 10 17, 18:59)
Skaitau, ir pavydas ima sad.gif , nes mano tuomet turbūt mamyčiukė kvadratu verysad.gif . Nuo metų teks eiti į darbą, tai nusprendžiau jau dabar pratinti prie auklytės, nes ji su niekuo nelieka, net su tėčiu verysad.gif .
Pirmą dieną buvome valandą kartu, tai viskas aišku buvo gerai. Kitą dieną pusvalandį drauge, o kitą palikau vienas, tai visą laiką ėjo (tiksliau ropojo smile.gif ) prie lauko durų ir klykė. Kitą dieną palikau valandai, tai sakė, nusiramina dviem minutėm ir vėl į ašaras verysad.gif  cry.gif . O kai mes kartu, tai net krykštaujas, kaip jai patinka su auklytę žaisti. Bandysiu toliau pratinti, bet gal žinot, gal kartais būna, kad iš viso nepripranta? g.gif

QUOTE(Rūtulia @ 2006 02 05, 22:04)
Idomu, kaip jums sekasi su auklem dabar?  g.gif  Pas mus vos ne tokia pati situacija, mergina irgi ziauriai prisirisus prie mamos, su teciu buna kartais, bet daznai prie duru eina  doh.gif Uz menesiuko man i darba, ryt pradedu aukliu paieskas, idomu, kaip seksis  rolleyes.gif
Tiesa, turejom valandine aukle, tai maze baisiai verkdavo su ja, tai auklyte neilgai kente pas mus, toks jausmas, kad ji bijojo to vaiko. Nors man atrodo, kad vaikas jaute nuo aukles sklindanti nepasitikejima savimi, kaip aukle..  g.gif

Tai va, su pirmaja aukle mes vis tik partinomės NET 1,5 mėn., kol galų gale vaikas visiškai prie jos priprato, leidosi užmigdoma ir pamaitinama. Dabar jau galiu ramiai išeiti, ji pamoja man atia atia. O kai auklytė išeidinėja, tai net kartais apsiverkia, kaip nenori, kad ji išeitų... verysad.gif
Žodžiu, padariau išvadą, kad net patį didžiausią mamyčiuką galiam pripratinti. Tik kartais tas kainuoja daug laiko, nervų , kantrybės ir žinoma pinigų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtulia @ 2006 02 05, 22:04)
Idomu, kaip jums sekasi su auklem dabar?  :

Auklė pas mus jau nebedirba, bet ne todėl, kad mažius nesusidraugavo su ja, bet man ji nepriimtina buvo. Dabar mano klecką senelė žiūri. Bet vis tiek Evulis mayčiukas liko: jei tik mes su vyru namie, tai nenori eit pas senelę. Apskritai neina pas nieką, išskyrus mamą ir tėtį. Dabar gerai tik tiek, kad vis dažniau jis buna labiau tėtučiukas, nei mamyčiukas.
Įdomi Darsės mintis, dėl to, kad mamyčiukai tokie prisirišę prie mūsų dėl žindymo. Gal ir yra tiesos, nes aš savajį vis dar tebežindau ...
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš patirtim.. smile.gif auklė pas mus buvo dar tik tris kartus, bet mažasis vakar pasiliko su ja žaist net nežiūrėdamas, kad išeinu. Ir nepasigedo. O vaikas irgi pats tikriausias mamyčiukas.
Daugiausia nerimo man kėlė, kaip auklytė mano kukulį užmigdys, nes aš irgi po šiai dienai žindau, o ir kliackas niekaip kitaip užmigt nemoka - tik prie papo biggrin.gif Bet vakar vat ir užmigdė pati bigsmile.gif benešiodama. Tiesa, privargo nešiot, nes sveria maniškis nemažai. Bet tikiuosi, kad toliau viskas bus tik geriau.
Atsakyti