QUOTE(Brigita. @ 2006 02 09, 00:58)
Tai va, su pirmaja aukle mes vis tik partinomės NET 1,5 mėn., kol galų gale vaikas visiškai prie jos priprato, leidosi užmigdoma ir pamaitinama. Dabar jau galiu ramiai išeiti, ji pamoja man atia atia. O kai auklytė išeidinėja, tai net kartais apsiverkia, kaip nenori, kad ji išeitų...
Žodžiu, padariau išvadą, kad net patį didžiausią mamyčiuką galiam pripratinti. Tik kartais tas kainuoja daug laiko, nervų , kantrybės ir žinoma pinigų
QUOTE(Brigita. @ 2006 03 08, 14:22)
Dabar turbūt jau galiu drąsiai pasakyti, kad labai smarkiai nepergyvenk

.
Man pats baisumas prasidėjo šešių mėnesių, o baigėsi vienuolikos. Nelikdavo su net su tėčiu, visą laiką praklykdavo. Aš net į tualetą negalėdavau be jos nueiti

.
Tačiau rankų nenuleidau (nes žinojau, kad eisiu į darbą nuo metų) ir vis trumpam ją palikdavau. Aišku, per tą laiką, kol nebūdavau, širdis plyšdavo ir lėkdavau tekina namo. Galvojau, kad ji niekada nepripras ir man teks likti su ja namie.

Lūžis įvyko visai netikėtai, tiesiog vieną dieną kuo puikiausiai dvi valandas išbuvo su tėčiu ir nenukrito nei viena ašarėlė

. Bet prie auklės vis tiek pradėjau pratinti 1,5 mėn. prieš darbą.
Laikykis, Astull, tikėkis, kad viskas bus gerai. Tiesiog paskui sužinojau, kad tokio amžiaus vaikams taip būna. Jie jau pradeda bijoti svetimų ir labai jiems reikia mamų. Tik kai kurie ta išauga anksčiau, o kiti būna, net iki 1,5 metų taip būna.
tai teikia vilciu, nes as buvau garantuota, kad auginu komunikabilia mergica ir bus baika priprast prie aukles, o va i auklyte, kuria tarsi pati pasirinko reaguoja asaromis....
bet dar tik trecia diena