Is krano geriam nuo 2 m.

Aš pasisakysiu visiškai priešingai nei dauguma mamų - maniškė iš krano gerti vandenuką pradėjo dar metukų neturėdama, ir viskas ok
Gal kaip kam, mums gerai, aišku aš nesiūlau taip daryti kitoms, čia kiekvienos mamos reikalas.

virinta.Bet kai labai nori o dar karstas vandenukas tai atskiedziam is krano
seip stengiuosi,is krano neduoti vandens,bet buna dienu lyg tycia
o seip taip sulciu ,arbatos,ar paprastas virintas vanduo

is krano vandenuka geriame kartais, kai nera virinto paruosto. pradejome ragauti is krano kazkur nuo 1,4men
mano dukrytei uz poros savaiciu bus 2 metukai! ir jinai nei karto nera ragavusi vandens is krano!
siaip geriam tik virinta vandeni, arbatas, sultys, kompotus! aisku, pasitaiko tokiu atveju, kai pupa praso atsigert, o virinto vandens nera, arba jis yra karstas, bet tada duodu jai gert negazuota mineralini Neptunas (ji galima nevirintnet kudikiams), arba jei ir to nera imetu i karsta virinta vandeni pora leduku (ju visada turiu) ir jis labai greitai atvesta!

Dar neteko duoti nevirinto vandens.
Gal nuo 1,5 mėn. nedažnai, bet kai nėra virinto tai įpilu.
Kadangi musu vanduo is sulinio tai naudoju ji tik maisto gaminimui o vartojam Zalios girios vandeni bet ir tai tik virinta, kazkaip taip ipratome ir viskas (nesenai atsikraustem tai dar neprisiruosiau tyrimu atlikti sulinio vandeniui). Bet kai kraustemes uosviene padare nitratu tyrima. tai darbuotoja to centro pasake taip, kad Panevezio miesto vanduo (is ciaupo) yra labai geras, visi turetu ji gerti nevirinta, kadangi keliskart virintam vandeni susidaro kazkokie kenksmingi junginiai. kadangi jau ant misinuku pakuotes parasta kad reikia sviezio virinto vandens tai stengiuosi vaikui duoti tik vienakart virinta vandeni
patys geriam tik pirktą vandenį ir jai tą patį duodam, verdam, jau , aišku ne pirktinį

is krano negeria nei vaikas nei mes patis perkame gazuoti ar negazuota vandeni arba vyrinta.