Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada duodate nevirintą vandenuką

duodu tik virinta vandeni, o sulciu negeria... kelis kartus bandziau..tai lieka arbateles ir misinukas rolleyes.gif
Atsakyti
mes patys niekada nevirinto negeriam. tai vaikui tuo labiau neduodam ir neduosim.
Atsakyti
Vandens beveik negeria, bet nevirinto irgi neduodu
Atsakyti
Mums 1,5men,geriam sultis sumaisytas su siltu virintu vandeniu, daug misinuko,bet daznai jei reikia vandens su kazkuo sumaisyt ipilu filtruoto vandens,nzn ar gerai,ar blogai,bet lyg nieko nesijaucia blogo.
Atsakyti
Nevirintas filtruotas, nevirintas Neptunas ( nuo gimimo, tik ne ilgiau, kaip para prasuktas), sultis, maisytos su nevirintu Neptunu ar filtruotu. Virintas tik jei paprastas is ciaupo. Jokiu misinuku. Atsisako ju nuo 8 men.
Atsakyti
Aš duodu iš krano nevirintą nuo metų laiko smile.gif Sulčių stengiuosi neduoti. Dar geriam nesaldintas arbatėles, bet šiaip pagrindas vanduo
Atsakyti
As is krano neduodu vandenuko...duodu arba vyrinta arba mineralini is buteliuku specialiai vaikams,sultis,salta arbata.
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 09 23, 21:49)
mes patys niekada nevirinto negeriam. tai vaikui tuo labiau neduodam ir neduosim.

100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tik virintą vandenuką, jokiu būdu tiesiai iš krano doh.gif . dar geria sultis, arbatą ir mišinuką.
Atsakyti
Aš irgi neduodu nevirinto vandens.
Atsakyti
Duodu tik virinta vandenuka .
Atsakyti
Mano maziukei 9 men. As visada esu paruosusi virinto vandenuko. Sulciu paragauja, bet siaip negeria. Skaniausias ir misinuko pienukas smile.gif
Atsakyti