Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada duodate nevirintą vandenuką

Mes visokį geriam, iki metų stengiaus virintą, bet tiek visokių žinių priskleista, kad geresnis nevirintas vanduo, tai baigiu patikėt, kad bent jau ne blogesnis smile.gif Tik dėl to chloro neaišku, gal reiktų palikt įpilto vandenuko ir leist jam išgaruot..? Nors šiaip kitose vietovėse tai tikrai vanduo būna įvairaus kvapo ir skonio, kartais ir tas chloras smarkiai jaučiasi, o mūsų vanduo labai geras smile.gif

Beje, kažkodėl nemanau, kad nuo kieto vandens gali atsirast inkstuose akmenų, jų nuo rūgščių atsiranda, per didelio vitamino C kiekio ir dar kažko... o tos kalkės tikriausiai paprasčiausiai susivirškina.... Čia gal medikai geriau pakomentuoti galėtų smile.gif
Atsakyti
Visiuomet duodu virinta vandeni. smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai virinta,bet kartais saltinio vandenuko parsivezam,tai to nevirinu. Taip nuo kokiu 8men.
Atsakyti
as nuo metu duodu nevirinto vandenuko smile.gif
Atsakyti
Neesu davus nei vienam vaikui virinto. Virintas = negyvas vanduo. Visada vanduo iš krano (kažkur nuo 9 mėn, nes daugiau pagrinde MP) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2012 07 12, 15:33)
Neesu davus nei vienam vaikui virinto. Virintas = negyvas vanduo. Visada vanduo iš krano (kažkur nuo 9 mėn, nes daugiau pagrinde MP)  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as ir taip manau ir taip darau thumbup.gif
Atsakyti
Aš duodu nevirinta, o kai mano mama mažių prižiūri, duoda jam virintą.
Atsakyti
Geriam tiesiai iš krano. O kodėl jį reiktų virinti? g.gif
Atsakyti
nuo metuku smile.gif
Atsakyti
nuo 1 metuku geria ir vandenuka ir pienuka nevirinta smile.gif
Atsakyti
Mes "zalia giria" vandenuka geriam nevirinta jau nuo kokiu 8 men. Net ji geriau geria nei sultis smile.gif
Atsakyti
Mano vaikinas isvis virinto negere vandens, tik nevirinta, tai duodu nuo 9 men gal.
Atsakyti