Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada duodate nevirintą vandenuką

Mano pupai 2 metai ir 4 men. bet neduodu nevirinto vandens ir kazin ar duosiu, nes ir pati tokio negeriu.
Atsakyti
nuo 3 metuku
Atsakyti
schmoll.gif ne ne nevirinto vandens neduodu ir neduosiu jau geriau nuperku is parduotuves tiches naturalaus vandens sulciu arbatos bet nevirinto neduodu ir neduosiu nors didziajai jau ir virs keturiu metu
Atsakyti
as kolkas dar neduodu bet ateiti neisvengsiu g.gif o duodu visko po truputi aisku kolkas tik virinto mirksiukas.gif
Atsakyti
Nevirinta vandenį pradėjo gerti nuo 1m. 3 mėn. O dar duodu dukart po 100 ml sulčių arba arbatėlės.
Atsakyti
Geriam arbatas,sultis,nevirinto vandens kol kas vengiu,gal vėliau pradėsiu duoti ax.gif
Atsakyti
Maždaug prieš mėnesį, kai buvo 1 m 6 mėn pradėjau duoti vandenuką nevirintą tik filtruotą per vandens valymo sistemą. Patys tokį geriam ir jam jau daviau.
Atsakyti
Aš irgi esu davusi, bet tik keletą kartų, kai virinto ar mineralinio iš parduotuvės neturėjom. smile.gif
Atsakyti
Pas mus is krano vanduo labai skanus,patys ji geriam ir dukrytei duodu nevirinta nuo 6men.tiksliau ji pati negerdavo virinto,nebent arbatos pavidalu.Kai nuvaziuoju pas savo mama,ten vanduo neskanus,tai ten perkam vandeni.Nuo sulciu vaikas neatsigeria.
Atsakyti
musiskei 1metukai bet kai yra reikalas, duodu ir nevirinta.
Atsakyti
Šiaip stengiuosi tik virintą duoti .... smile.gif
Atsakyti
Tik virinta smile.gif dar arbata,piena,sultys bigsmile.gif
Atsakyti