Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(muminukas @ 2009 10 08, 10:11)

Pagaliau supratau plastikiniu indeliu tulpiu sodinimui esmini privaluma thumbup.gif , pasirodo su juo galima iskelti perzydejusias tulpes ir po to laikyti kol nudzius kazkur paslepus nuosaliau, o gelyne lieka laisva vieta ir dziustancios tulpes negadina vaizdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(verkne @ 2009 10 08, 11:07)
Pagaliau supratau plastikiniu indeliu tulpiu sodinimui esmini privaluma  thumbup.gif , pasirodo su juo galima iskelti perzydejusias tulpes ir po to laikyti kol nudzius kazkur paslepus nuosaliau, o gelyne lieka laisva vieta ir dziustancios tulpes negadina vaizdo  biggrin.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(verkne @ 2009 10 08, 11:07)
Pagaliau supratau plastikiniu indeliu tulpiu sodinimui esmini privaluma  thumbup.gif , pasirodo su juo galima iskelti perzydejusias tulpes ir po to laikyti kol nudzius kazkur paslepus nuosaliau, o gelyne lieka laisva vieta ir dziustancios tulpes negadina vaizdo  biggrin.gif

Dėl tos priežasties šiemet ir aš į indelius sodinsiu, jau pavargau jų kitais metais dirvoje ieškoti, kai jos "nulenda" žemyn blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 08, 11:52)
Dėl tos priežasties šiemet ir aš į indelius sodinsiu, jau pavargau jų kitais metais dirvoje ieškoti, kai jos "nulenda" žemyn  blush2.gif

Gerai tie indeliai, bet kai turi daugiau tulpių, tai jų visų nesusodinsi į indelius. Labai jau daug tų indelių reikėtų. ax.gif Be to man atrodo, kad su indeliais jos daugiau vietos dirvoje užima.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 10 08, 20:52)
Gerai tie indeliai, bet kai turi daugiau tulpių, tai jų visų nesusodinsi į indelius. Labai jau daug tų indelių reikėtų. ax.gif Be to man atrodo, kad su indeliais jos daugiau  vietos dirvoje užima.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet pavasarį turėtų gražiai ratukais žydėti tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
indelius galima panaudoti, kad ir nuo uogų, vynuogių, kur parduotuvėse būna sudėti vaisiai (plastmasiniai su skylutėm), nuo gėlių vadinamus transportavimo vazonėlius. Aš šiais metais pabandysiu pataupyti ir tuo pačiu sunaudosiu sukauptą tarą.
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2009 10 09, 13:51)
indelius galima panaudoti, kad ir nuo uogų, vynuogių, kur parduotuvėse būna sudėti vaisiai (plastmasiniai su skylutėm), nuo gėlių vadinamus transportavimo vazonėlius. Aš šiais metais pabandysiu pataupyti ir tuo pačiu sunaudosiu sukauptą tarą.

O čia tai puiki idėja! thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau 30 tulpiu doh.gif biggrin.gif +dar 5 narcizus turiu...sekmadieni pasodinsiu ir tikiuosi, kad pavasari bus ypatingai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 10 09, 22:25)
Nusipirkau 30 tulpiu doh.gif  biggrin.gif +dar 5 narcizus turiu...sekmadieni pasodinsiu ir tikiuosi, kad pavasari bus ypatingai grazu wub.gif

jau laukiu pavasario bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos,šian Klaipedoje,"Thomas Phillips"parduotuvėje pirkau mišinius tulpių 40 svogūnėlių už 13,su kapeikom,tad jei kuriai įdomu,pasižvalgykit.Svogūniukai tikrai gerai atrodo.Na koks mišinys sužinosiu tik pavasarį,bet už tokią kainą tikrai vera pirktis mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai nelabai ir svarbu kokie misiniai, svarbiausiai kad daug ziedu butu....
Atsakyti