Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 13, 08:38)
Ar jūs siuntinukus už tiek siunčiatės? Šiais metais teko siųstis? Čia gi pašto korespondencijos kainos (t.y. spaudos persiuntimo). Mane Kauno centriniam pašte su tais gumbais nusiuntė į siuntų-siuntinių skyrių ir paėmė už siuntą iki 500g apie 16 Lt.

Ne į temą,bet neiškenčiau neparašiusi.Jus su siuntimu tikrai apgavo.Siunčiu ir gaunu tikrai daug siuntinukų,tai siuntimas nuo 500gr iki 2kg kainuoja 4.15lt paprastu paštu.
O į temą,tai gyvendama bute neturiu kur gėles sodinti,tai prisodinau pilnas lysves tulpių pas mamą ir anytą.Nežinau,kaip reikės prisitaikyti nuvažiuoti kai jos pražys smile.gif
Atsakyti
Nu pasiutau dėl Kauno CP paslaugų bash.gif .. Tai aišku, kad jie mane išdūrė - galėjo priimti ir kaip paketą, bet nuvarė į siuntinius, o ten - kainos blink.gif .. Nežinojau tvarkos, tai ir mokėjau. O dabar, kai jau antra man pasakė, kad kažkas čia ne taip - perskambinau kelis paštus ir pataikiusi ant normalios darbuotojos išsiaiškinau.. Tai, kad neteršti temos: jei spalio pab. dar liks neišdalintų tulpių - susiruošiu į paštą ir išsiųsiu. Siuntimas iki 0,5 kg. - 2,15Lt. + minkštas vokas.
Galit toliau svajot apie "Miranda" biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 13, 11:46)
Nu pasiutau dėl Kauno CP paslaugų  bash.gif .. Tai aišku, kad jie mane išdūrė - galėjo priimti ir kaip paketą, bet nuvarė į siuntinius, o ten - kainos  blink.gif .. Nežinojau tvarkos, tai ir mokėjau. O dabar, kai jau antra man pasakė, kad kažkas čia ne taip - perskambinau kelis paštus ir pataikiusi ant normalios darbuotojos išsiaiškinau.. Tai, kad neteršti temos: jei spalio pab. dar liks neišdalintų tulpių - susiruošiu į paštą ir išsiųsiu. Siuntimas iki 0,5 kg.  - 2,15Lt. + minkštas vokas.
Galit toliau svajot apie "Miranda"  biggrin.gif  biggrin.gif .

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, tulpiu myletojos 4u.gif
Ziuriu, jua baigiat susisodint siuos grozius jau visos. Kadangi pas mus pries kelias dienas buvo 30 silumos, tai maniskes dar nesodintos biggrin.gif Bet va, siandien jau yiaurus ruduo su baisiu lietum, tad dar truputi luktelsiu ir griebsiu sodinimu.
kaip anksciau buvau minejus, mano sodeas yra mano balkonelis, tad sodinsiu viska i vazonus. Ieskodama informacijos apie toki sodinimo buda, aptikau toki idmo dalyka-svoguneliu sodinima lazanijos principu bigsmile.gif Super! cia, ir cia galite apie tai paskaityti, o cia ir video paziureti! Butinai isbandysiu sita buda, idomu, kaip viskas gausis bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 13 spalio 2009 - 15:51
Cica:), iš kur Tu, kad tokia šiluma? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 13, 16:00)
Cica:), iš kur Tu, kad tokia šiluma?  bigsmile.gif

Vengrijoj tokia siluma biggrin.gif Tiesa, buvo.. Jau antra diena pliaupia. Baiges vasarele sekmadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 10 13, 16:45)

ačiū,geros idėjos,bet įdomu kaip tie apatiniai svogūnai iš tokio didelio vazono išlenda,ar gal čia ilgai žydintis, g.gif kol iš apačios išauga viršutiniai jau nužydėję ax.gif
Atsakyti
Jei gerai supratau tai kai ta filmuka ziurejau tai taip ir sake kad vienos nuzydi kiitos pradeda zydeti....
Atsakyti
Jau galiu pasidžiaugti , susisodinau beveik visus svogūnėlius thumbup.gif
Atsakyti
As ir kartu galiu pasidziaukt, ir as jau susodinau, bet man dar norisi.... ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti