Įkraunama...
Įkraunama...

Šnekamoji Anglų kalba

Kaip fainai,norėčiau ir aš,bet kad mano anglų kalba labai menka,jaučiu patylėti tektų visą susitikimą.
Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2011 02 02, 15:17)
Kaip fainai,norėčiau ir aš,bet kad mano anglų kalba labai menka,jaučiu patylėti tektų visą susitikimą.

del kalbos lygio visai neturetu buti jokiu baimiu tongue.gif pokalbyje visada dalyvauja puikiai anglu kalba kalbantis asmuo tai neleidzia patileti nedrasiems thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, prasom prisijungti prie musu mirksiukas.gif
pasikeite pokalbiu laikas susitikimai vyksta keikviena ketvirtadieni nuo 18 val. clap_1.gif clap_1.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena_P: 11 vasario 2011 - 10:37
Sekantis susitikimas vyks treciadieni 02:16 diena nuo 12val. tikra kiniete mokins kaip pacioms pasidaryti susi, bei kepsime morengini torta. Ir viskas vyks angliskai, bus tikrai smagu. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
a tai ne per daug ir tortas ir suši,po to teks krosą bėgti aplink rajoną kad iškratyti visas kalorijas. blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškinija96: 12 vasario 2011 - 08:20
Sveikos,labai dziaugiuosi, kad atradau sia tema,net nezinojau, kad vyksta tokie pokalbiai anglu kalba cia SM biggrin.gif Po keliu menesiu isvaziuoju i uzsieni Anglija arba Airija dar tiksliai nezinau,labai noriu patobulinti butent snekamaja kalba,anglu kalbos mokiausi mokykloje,dar universitete pirmus metus turejau anglu kalbos paskaitas,bet kuo toliau tuo labiau pamirstu,nes tiesiog nenaudoju jos verysad.gif skaitymas,filmu ziurejimas nelabai domina,noreciau pati liezuvi mankstinti,man tiesiog butina praktika.

Ar Vilniuje kas nors renkasi? 4u.gif
Atsakyti
meskinija96 mes torto suvalgysime po laaabai maza gabaliuka graikisko riesuto dydzio mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

white kitty gaila kad tu ne Kaune mielai pakviestume i savo bureli thumbup.gif

cia ikeliu labai man patikusi pasakojuma apie kalbu mokymasi wub.gif wub.gif

http://www.thelinguist.blogs.com/

http://www.lingq.com/?referral=Irena_P
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena_P: 13 vasario 2011 - 16:22
Paskutinio pokalbio gardumynai mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
va torto sveiko nespejau nufotografuoti, buvo dievisko skonio aciu Vilmai 4u.gif
user posted image
Galiu pasakyti, kad nera tie virtuviniai prietaisai irankiai ir gardumynai taip lengvai isimenami doh.gif
gerai kad Meskijina96 mums puikiai patarinejo thumbup.gif

si puslapiuka mums rekomendavo mokytoja Jolanta, aciu jai drinks_cheers.gif
http://www.languageguide.org/english/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena_P: 18 vasario 2011 - 11:26
QUOTE(Irena_P @ 2011 02 18, 11:25)
Paskutinio pokalbio gardumynai  mirksiukas.gif

Vaje kaip gaila, kad as ne Kaune baltai pavydziu,net seile nutyso ziurint i siusius,anglu kalbos praktika prie skaniu valgiu nu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 02 12, 17:06)
Ar Vilniuje kas nors renkasi?  4u.gif

Aš nesupykčiau, jei tokius susitikimus susiorganizuotume ir Klaipėdoje blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes!

pagaliau radau tema, kurioje organizuojami susitikimai gyvai pasneketi anglu kalba smile.gif
as labai noreciau tai daryti Vilniuje. Ar dar cia kas nors vyksta? Nes tema kazkodel aprimus smile.gif
Atsakyti
Ei, mergaites, ar dar Kaune vyksta tokie susitikimai? Labai noreciau sudalyvauti, nes jauciu, kad visos anglu zinios dingo. Nenaudoji ir uzsimirsta. Jei nebevyksta, gal butu norinciuju is naujo surinkti grupele?
Atsakyti