Įkraunama...
Įkraunama...

Šnekamoji Anglų kalba

QUOTE(Juligja @ 2011 11 01, 00:26)
Sveikutes!

pagaliau radau tema, kurioje organizuojami susitikimai gyvai pasneketi anglu kalba smile.gif
as labai noreciau tai daryti Vilniuje. Ar dar cia kas nors vyksta? Nes tema kazkodel aprimus smile.gif

As jungiuos smile.gif)) Tiesa pasakius, su anglu kalba problemu visiskai neturiu biggrin.gif, bet mielai paplepeciau anglu kalba su visomis norimciomis smile.gif) Tik labiau savaitgaliais smile.gif A? smile.gif)
Atsakyti
Prisijungciau ir as. Darbe 80% korespondencijos - anglu kalba, kaip ir ivairus telefoniniai pokalbiai, bet snekamaja buitine kalba visai noreciau patobulinti
Atsakyti
Kaip butu faina pakalbeti anglu kalba gyvai thumbup.gif Tiesa, as esu visiskas grybukas. Lygis - pradinuko ( nors jau kopsiu i 4 desimti: biggrin.gif ) . Bet turiu dideli nora ismokti biggrin.gif Tai jeigu atsirastu norinciu paplepeti angliskai Vilniuje - as su mielu noru prisijungciau ax.gif
Atsakyti

norėčiau ir aš labai patobulinti anglų kalbos žinias... kažkada kalbėjau laisvai, o paskutiniu metu jaučiu, kad žinios apkerpėjo, tad būtų šaunu jas atgaivinti bendraminčių paplepėjimuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medulaa @ 2011 12 29, 22:40)
norėčiau ir aš labai patobulinti anglų kalbos žinias... kažkada kalbėjau laisvai, o paskutiniu metu jaučiu, kad žinios apkerpėjo, tad būtų šaunu jas atgaivinti bendraminčių paplepėjimuose  4u.gif

O tu is Vilniaus? Gal dar kokia viena kita mamyte prisijungtu, galetume kazka susiorganizuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(selai78 @ 2012 01 03, 10:07)
O  tu  is  Vilniaus? Gal  dar  kokia  viena  kita  mamyte  prisijungtu, galetume  kazka  susiorganizuoti smile.gif

taip, as is Vilniaus. organizuojames butinai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(medulaa @ 2012 01 03, 12:22)
taip, as is Vilniaus. organizuojames butinai!  smile.gif

Tik pas mus bus nelygios jegos blink.gif biggrin.gif
Tu pasakysi sakini per minute, o as per 10 min lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos ,gal zinot kur galima rasti nemokamu pamokeliu mp3, kad butu galima klausytis ir nereiketu mirkti prie kompiuterio. Anglu- lietuviu.Buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(selai78 @ 2012 01 03, 13:48)
Tik  pas  mus  bus  nelygios  jegos blink.gif  biggrin.gif 
  Tu  pasakysi  sakini  per  minute, o  as  per  10 min lotuliukas.gif

biggrin.gif siek tiek.. todel butu idealu, jei pavyktu suburti keleto zmoniu grupele, tada smagiau kalbeti, o blogiau mokancios klausydamosi irgi mokytusi ir po truputi kalbetu. kur dingo kitos entuziastes? 4u.gif
Atsakyti
Irgi prisijungciau Vilniuje, mano lygis mazdaug pre-intermediate / intermediate 4u.gif
Atsakyti
As Pelene ir medulaa kalba, o selai78 klapsi akim ir ausim ir viska uzsirasineja lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos!
Kaip džiaugiuos, kad atradau šią temą, kadangi yra viena tema "We are friends and we talk in English" of something like that bendraminčiuose, bet kadangi tame forume tema merdėja, tai labai nusivylus buvau, kol neradau jūsų biggrin.gif tik yra vienas skirtumas, kad ten visos kalbasi angliškai smile.gif
Bet yra vienas toks klausimas, ar yra gyvenančių ir norinčių susitikti bei pabendrauti angliškai Klaipėdoje? Nes kaip matau, čia dauguma iš Vilniaus g.gif
Klaipėdietės ar tos, kurios gyvenat netoli Klaipėdos, atsiliepkit biggrin.gif
Atsakyti