Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

Sveikutės,
šiandien ėjau į polikliniką tirtis skrandžio ir netyčia pakliuvo mano kortelė man į rankas, ten buvo PAP rytimuko rezultatai, tai man yra rastas LSIL, didelis kiekis leukocitų. Paskaitinėjau, kad čia jau visai ne pirminiai pakitimai, nors kaip supratau geriau kai yra daug leukocitų nei mažai. O dar tas aukštos rizikos ŽPV... verysad.gif Laukiu mmm, išsigydžiau uždegimą, pienligę ir eisiu kartoti tyrimuko, gal nieko blogesnio neras, baisiai tikiuosi, na, bet jei ir ras, tada sakė lieps patapti nestuke.gif ir tik po visko darys kaip ten tiksliai vadinasi, konizacija ar pan. Bet vis tiek neramumas yra... unsure.gif
Atsakyti
[quote=Jennifer,2010 03 03, 17:59]
Sveikutės,
šiandien ėjau į polikliniką tirtis skrandžio ir netyčia pakliuvo mano kortelė man į rankas, ten buvo PAP rytimuko rezultatai, tai man yra rastas LSIL, didelis kiekis leukocitų.

Lsil dar nera blogai,pas mane ir yra buve daug liaukocitu,tai cia gal kaip ir uzdegimas g.gif
Atsakyti
[quote=pukuotukassss,2010 03 03, 17:57]
[quote=Jennifer,2010 03 03, 17:59]
Sveikutės,
šiandien ėjau į polikliniką tirtis skrandžio ir netyčia pakliuvo mano kortelė man į rankas, ten buvo PAP rytimuko rezultatai, tai man yra rastas LSIL, didelis kiekis leukocitų.
Lsil dar nera blogai,pas mane ir yra buve daug liaukocitu,tai cia gal kaip ir uzdegimas g.gif
[/quote]
aišku, nuraminai, dėkui, mane gydė nuo uždegimo, tu teisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emulsija @ 2010 03 02, 23:05)
Buvau pas gine,padare onkocitologini ,viskas ten rasoma gerai.Bet esme ta,kad jei ir padaro onkocitologini ir viskas buna ciki,-tai dar negali buti tikras,kad nesergi veziu.Vat kaip tik radau straipsni apie tai  http://iveikliga.lt/...c...2&Itemid=30 
zinoma,tikrintis reikia.Bet,kiek supratau,kad nera taip,kaip skelbiama dabar del onkocitologinio tepinelio.Tyrimo atsakymas gali buti neigiamas,nes paimtas tepinelis sveikoje vietoje,o lasteles supiktybejusios kitoje vietoje.Taip kad sudetinga laiku pastebeti.

Aciu uz sia info, baisu kai taip atsitinka... O tai kada vel reikia tikrintis kai onkocitologinis buna geras, kaip tavo atveju sake ginekologe?
Atsakyti
QUOTE(Dane26 @ 2010 03 04, 09:47)
Aciu uz sia info, baisu kai taip atsitinka... O tai kada vel reikia tikrintis kai onkocitologinis buna geras, kaip tavo atveju sake ginekologe?

sake kiekvienais metais tikrintis butu cool,bet jau nors kas du metus reikia pasidaryti onkocitologini.As manau,kad reikia maziau panikuoti,nes juk nezinome kur gali kas buti.Gali buti ir raguose ir naguose,bet juk tuos markerius nepuolam darytis del visko.Tai kas del ginekologines puses manau, kad kas metai pasitikrinti reikia ir tiek.Svarbiausia yra kaip mes gyvename,ka valgome,kaip mastome...
Atsakyti
o mano onkocitologinis menesiui i prieki nuskelia. visada skambindavau registruotis vos tik prasidejus menesinems, kad zinociau, kada jau tinkamas laikas tyrimui bus, o siandien atsove, kad vietu trim savaitem i prieki nera doh.gif nu skambinsiuos tada is lempos registruotis greitu metu, nes ir vel nepapulsiu, o jau tyrimui kaip ir laikas.
Atsakyti
sveikos 4u.gif pap tyrima man dare pries metus, buvo geras. siandien vel buvau, paeme tepineli, ir apziurinedama koloskopu gyd man pasake kad pakitusiu lasteliu truputi yra ir kitoj vietoj verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif paklausiau ar tai reiskia, kad man vystosi kas negero, tai ji lyg ir raamindama pasake, kad nebutinai, kad gal tiesiog tas ivyko del to kad tiesiog imunine sistema siek tiek nusilpo (maitinu vaika, pervargstu0 ir todel tas virusiukas "prabudo". bet gal kuri is jusu man pasakys ar imanona kad rimtai nesergant tos lasteles dar kur atsirastu?? blink.gif
Atsakyti
Jennifer ir brunera laikykites merginos as va vakar jau ketvirtaji karta ejau darytis, dabar laukiu atsakymo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 03 05, 12:51)
sveikos 4u.gif pap tyrima man dare pries metus, buvo geras. siandien vel buvau, paeme tepineli, ir apziurinedama koloskopu gyd man pasake kad pakitusiu lasteliu truputi yra ir kitoj vietoj verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  paklausiau ar tai reiskia, kad man vystosi kas negero, tai ji lyg ir raamindama pasake, kad nebutinai, kad gal tiesiog tas ivyko del to kad tiesiog imunine sistema siek tiek nusilpo (maitinu vaika, pervargstu0 ir todel tas virusiukas "prabudo". bet gal kuri is jusu man pasakys ar imanona kad rimtai nesergant tos lasteles dar kur atsirastu?? blink.gif

pasitikek gydytoja.Juk esi stebima,jei kas nors bus,t.y. pakitusiu lasteliu ras,skirs gydyma,galbut darys konizacija.Tik neimk i sirdi kas cia yra forume rasoma,nes cia daug painiavos privaro.O juk reikia kalbetis su gydytojas,o neklausyti kas ka patars.Nueik privaciai.As anksciau eidavau i valdiska poliklinika,tai irgi nieko nepaaiskina,o dabar pradejau privaciai ir dziaugiuosi,nes gydytoja viska isaiskino kai nuejau atsakymo.Tiesiog tarsi kokioj paskaitoj pabuvau ir ant maketo vaizdziai parode.Ir kaip kas buna.Kai cia paskaitau, tai tikrai nieko gero nesuzinosi is cia.
Atsakyti
Tiesiog tarsi kokioj paskaitoj pabuvau ir ant maketo vaizdziai parode.Ir kaip kas buna.Kai cia paskaitau, tai tikrai nieko gero nesuzinosi is cia.
[/quote]
o man butent sis forumas atvere smegenis,ir suzinojau daugiau nei gyd.pasake.nebutinai si tema,yra ir kitos ,kaip konizacija,zpv.virusas ir kt.as butent cia pabendravus su mergaitem,ryzaus konizacijai,jos patare ir kaip pasiruost jai,ir kt.Aciu kad esat. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, domiuosi sia tema irgi, nes keistai atrado lasteliu pakitimu nezymiu, neaiskios kilmes, tai irgi sokas buvo, o dar didesnis, kai patare pasidaryt zpv tyrima, gyvenu su vyru septyni metai, ne vienas i sona nevaikstom, atsakymo dar laukiu, keista kazkaip visa tai, jokiu karpuciu neturiu, tyriuosi kasmet, nieko nera buve, o siemet nuejus profilaktiskai, nepatiko tepinelis. Buvo uzdegimas, tai ji isgyde. O kas kiek laiko , jei nepatinka tepinelis, kartojat? Kad patikslint diagnoze. Radau toki idomu sakini apie zpv: ŽPV infekcija. Daugumai moterų, kurios nešioja ŽPV, nesivysto ikivėžiniai gimdos kaklelio pakitimai. g.gif http://www.gimdoskak...rezultatai.html
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2010 03 05, 19:02)
o man butent sis forumas atvere smegenis,ir suzinojau daugiau nei gyd.pasake.nebutinai si tema,yra ir kitos ,kaip konizacija,zpv.virusas ir kt.as butent cia pabendravus su mergaitem,ryzaus konizacijai,jos patare ir kaip pasiruost jai,ir kt.Aciu kad esat. bigsmile.gif

na,bet tikriausiai ir su gydytojais konsultavotes g.gif .Bet nesigincysiu,-kaip kam geriau taip ir daro.Sutinku su tuo ,kas liecia moralini palaikyma,cia ji rasite 4u.gif
Atsakyti