QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 05, 21:47)
Na na ....ir kokia gi ta tavo tehnika
Kas dėl nelygumų .....taip , reikia aptepti kremu ir
geriau tai daryti riebesniu , bet ...atsisiunčiau knygą , tortu papuošimai ....
pirmiausia tortas yra padengiamas marcipanine danga , tada jis aptepamas džemu ir
tik tada apdengiamas dengimo mase . Todėl užsienyje , jie lygut lygutėliai .
Masė kočiojama ne mažiau 3 mm. storiu ( ir pirma ir antra ) ....jei netikite manim , pasiklauskite Meian , ji vartė tą knygą ir netikiu , kad to nematė .
Sita as zinojau, skaiciau internete kaz kur, kad pries dengiant mase torta reikia apdengt marcipaninu.
Bet gi labai brangus malonumas, ir ka cia dabar vien tas mases valgyt.
Cia gi mergaites-auksarankes, ir be marcipano bus lygus tortai
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 05, 21:55)
Ne .....man dukra išvertė iš anglų kalbos , ką daryti , kad ji neliptų prie įspaudų , ir kaip jais naudotis ......bet aišku ir aš būčiau kankinusis , jei to nežinočiau
Sakot ten buvo parasyto ant to lapelio

As jo net neziurejau, ismeciau. Nu gi nu gi, kaip daryt reikia teisngai
Va dabar toptelejo mintis, gal reikia patept krastus aliejum?