Menka čia , bėda ---trupa vadinasi per mažai medaus , taip jis kai kaulas ----aš atsippjaunu vienai roželiai ( 6 gabaliukus ) , jei vesiau virtuvėje , tai netgi 3 roželėms ( 18 ) , pirma padarau viduriusus , tada iš kito gabaliuko padarau rutuliuką , truputi jį suploju , dedu tarp celofanų , ir pirštu , lyginu ( darydama , apvalų lapelį ) vieną kraštą , labai smarkiai nuploninu , kitą palieku storesnį 1 - 1,5mm. va jį ir suku aplink viduriuką , vėl imu kitą gabaliuką ir vėl iš naujo ....padarius roželę peiliu nupjaunu apačią ( iš jos dar 2 lapeliai kitai gėlytei išeis , tik reikia pašaldyti ) pastatau ir ji bestovėdama , virtuvėje , sukietėja , nereikia net šaldytuvo .
Taip jį lydant jis istirpsta , ir vis maisant ( sukant ) jis sušoka į minkštą gabalą , gali truputi išsiskirti riebalų , bet tai ne bėda .
Nereikia jo taip ilgai laikyti šaldytuve , aš padarau iš ryto - vakare jau lipdau .
Jei tos masės neišmetei , dėk ir perlydyk , tik dadėk truputi medaus , ji kai sukietėja , būna kaip kaulas , bet pjaunant turi jaustis šioks toks tąsumas ( lipnumas ) ....na gal suprasi apie ką aš čia peizėju